Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.050.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeeBuLa

Arkadaşlar öncelikle merhaba, laptop hakkında aklıma sorular takıldı cevaplarsanız şimdiden sağolun.ama gerçekten yapılan tesbitler tecrübeyle sabit olsun.

1 - i3 işlemciyle i5 işlemci arasında ne kadar fark var performans olarak ? ( örneğin i5 480 - 460m ile sıradan bir i3 işlemci )
    2 - 6 gb rami olan bir laptop 4 gb rami olan laptopa göre çok mu performanslı olur ? Özellikleri aynı olacak laptopların.( örnek laptop için
    3 - İki laptoptan birinin rami 6 gb , birinin 4 gb, 4 gb olanın ekran kartı gt 540 , 6 gb olanın gt 420 . Bu crysis 2 , black ops , metro 2033 gt 540 m daha performanslı olacak gibi ama performanslı olsada aradaki fark çok mu fazla olur oyun oynama açısından.

4 - Bu iki gb ekran kartı mevzusu var, yukarıda linkinide verdim , bu paylaşımlı mı değil mi?

arkadaşlar daha sorum olursa sorarım size şimdiden teşekkürler.iki kişi aynı laptopu alacağız da iyi bi araştırma yapmam gerekiyor.

Alınacak olan laptop öncelikli olarak 1500 tl altında bir fiyat, yüzde 20 ihtimalle de 1700 - 1500 tl arası olacak önerilerinizi de alabilirim ( oyun oynama için laptop önerirseniz sevinirim)

http://forum.donanimhaber.com/m_51240694/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51240694

1-Bahsettiğin fiyatlara artık yeni nesil i5 işlemcilere yönel 480 460 i5'i unut diyebilirim. Soruna gelecek olursak mesela i3 380M ile i5 460M arasında fark bulamazsın ancak 480M çok az daha iyidir 380M'den. Ama senin alacağın laptop ,eğer ki uygun fiyatlı bir i7 2630Q düşüremez isen ki biraz takip etsen düşer, i5 2410 işlemcili bir laptop olsun aşağısına bakma derim

2-Şu an ki uygulamalar ve oyunlar için 6 ila 4GB ram farkını hissetmen veya aralarında ekstra bir fark olması söz konusu değil ki sırf 2GB rami fazla diye daha kötü bir ekran kartlı laptop alınmaz. Zaten çok istersen 2GB ram daha ilave edebilirsin.

3-Ramleri bir kenara koy iki ekran kartı arasında dünyalar kadar fark olur GT540 alamıyorsan en kötü GT425 al derim bahsettiğin oyunlar için. Eğer ki bütçeni arttırabilirsen de HD6770'li bir ürün kovalarsın ama senin ihtiyacın görüldüğü kadarı ile GT540.

4-Kesin olmamakla beraber bahsettiğin üründeki paylaşımlıdır. Evet paylaşımlıymış. Link

Param cebimde kalsın dersen kesin olarak şu ürüne yönel derim:
    www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

Eğer 1700'lü bir fiyata çıkar isen de indirim bekleyip HD6770'li bir ürün yakalamaya çalış yoksa arada alacağın ürünlerde bir performans farkını fark edemeyeceksin. Şimdiden Asus'un hayırlı olsun

• 1000 -1150 tl arası oyun için pc söyleyebilirmisiniz?????
  • bütçe biraz arttırılabilrse
    www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223&ref
  • bütçe son 1150 tl :(
  • O zaman LG A510-U.AE12T modelini bir inceleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

bütçe son 1150 tl :(

Dostum o zaman buna yönel:

Çok kritik bir fiyatta kalmışsın 100TL az para değil ama 1260TL verebilsen Asus harika olurdu.

• bu model çok iyi şuanda

• Dün bugün bilgisayar almak için bakan arkadaşlar bomba HB'de patladı:

1500'ün altına daha iyi bilgisayar bulmanız imkan dahilinde değil hatta 2000 kotasına kadar bile alınabilecek en iyi bilgisayar.

1435TL.. Son 12 ürün kaçıran üzülür

• 1000 - 1300 arası f/p genelde oyun için call of 6 fps,strateji tarzı oyunlar ara sıra film,video,net fln ilerde ram ekran kartı ile güncelleyebileceğim ısınma problemi olmayan fazla açık kalabilecek soğutucuda alabilirim:) fazla ses çıkarmayan ısınma problemi olmayan laptop almam lazım çok mu şey istedim :) cevaplarınız için tşk önerilerinizi beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeday

1000 - 1300 arası f/p genelde oyun için call of 6 fps,strateji tarzı oyunlar ara sıra film,video,net fln ilerde ram ekran kartı ile güncelleyebileceğim ısınma problemi olmayan fazla açık kalabilecek soğutucuda alabilirim:) fazla ses çıkarmayan ısınma problemi olmayan laptop almam lazım çok mu şey istedim :) cevaplarınız için tşk önerilerinizi beklerim

Bütçen uygunken bu ürünü kaçırma, istediğin her şeyi bu üründe bulacaksın, şimdiden hayırlı olsun Asus'un

www.novabilgisayar.com
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

• quote:

Orijinalden alıntı: freeday

http://www.istanbulbilisim.com.tr/k50-series-k53sv-sx144d-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,24571.html# daha ucuz burda:) hemde 100lira kdr:D başka önerisini olan

İstanbul Bilişim'le ilgili çokça şikayet mevcut ve getirdikleri ürünlerin paralel ithalat yani garantisinin geçerli olmadığını biliyorum yine de almadan bir araştırın. 100TL için dikkat edin

• bu nasıl laptop ama max ramin 4 olması canımı sıktı ilerdede ram ekleyebileceğim bişi olsa 8 kdr fln işte:)

• bu çok iii bişiye benziyo ekran kartıda ii kaçmaz gibi alıyım siz ce bunu

• Istanbul bılısımdeki ürünlerin cogu stokta yok.o yuzden ucuz gosterıyolar.istersen ara sor.ayrıca ürünleri paralel ithalat.siz bilirsiniz
  • arkadaşlar 500-600 arası f/P oranı en iyi laptop önerisi istiyorum..oyun çok oynamıyorum...şimdiden teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar,

Tavsiyenize ihtiyacım var. Aşağıdaki linkte sunulan hepsiburada kampanyasındaki HP dv6 beni fena halde bozguna uğrattı.

Sadece 5 adet ürün kalmış ve alıp almamak arasında gidip geliyorum.

Yalnız şöyle bir durum da var. Benim önceliğim oyun oynamak falan değil; kaliteli ekran ve ses, mümkün olabildiğince hafif ve şık tasarımlı bir laptop. Multimedya özellikleriyle ön plana çıkan, internete girip, sıradan office programları kullanacağım bir şeyler arıyorum. Sırf bu sebeple de fiyatı uçuk bir şey almak istemiyorum. Mesela 2000 lira bu amaçlar doğrultusunda çok gibi değil mi? Yani i7 değil ancak i5 olsun, ama ekran Full HD olsun; Ram 6 değil 4 olsun, hoparlörler daha kaliteli olsun. Bu doğrultuda bir de aşağıdaki Hp Envy seçeneği var.

Ancak bunun fiyatı beni aşıyor. Aslında alınır yine pek tabi ki ama ortalama bir kullanıma 2000 liralık bir laptop alma "psikolojik sınırı"nı geçiyor. Biraz daha bekleyebilirim; ama Dv6'nın fiyatı da, ekranı da, özellikleri de iyidir derseniz kampanyayı kaçırmak istemem. Ne dersiniz?

• 2.300'lük ürünün özellik olarak ederi 1000TL civarı olur gerisi görüntü ve şekil ki hayatta o parayı etmez.

Yalnız siz özellik istemiyorsunuz yapacağınız işlemleri 600 700 liralık laptoplar da yapar fakat sorun şu ki sizin istediğiniz incelik kaliteli ses ve yüksek çözünürlük ancak fiyatı yüksek laptoplarda bulunuyor.

Linkteki HP için kullanıcı başlığını bir yoklayın derim sesi sorun, çünkü görüntü itibari ile çok güzel bir laptop ama sesi bilmiyorum.

Şu son 5 ürün varken HB'de piyasada başka laptop alınmaz.

Yalnız FullHD istiyor iseniz önerim şu olacaktır fazlası ile her açıdan memnun kalırsınız:

http://www.bimeks.com.tr/urun/117023/asus-n53sn-sz007v.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/118989/asus-n53sn-sz182v.aspx

Ama yine de o fiyata HP'yi kaçırmayın derim. Dün alan arkadaşın ürünü kargoya verilmiş bu arada kendisi PM attı bana. HB konusunda da sıkıntı yapmayın derim ürününüz hemen gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 4 Ağustos 2011; 17:12:06 >

• ^^
    Hızlı cevap için teşekkür ederim. Söyledikleriniz doğrultusunda 2300'lük Envy'den vazgeçiyorum öyleyse...

2 Asus önermişsiniz, kalan 3 bilgisayar hangileridir öğrenebilir miyim?

SZ182V hem fiyat olarak hem de özellik olarak beni aşar, onu da eleyebilirim; ancak SZ007V güzel gözüküyor. Bir de bu ikisinin ekran kartları arasındaki fark nedir? Biri NV550, biri GT550; bunlar aynı kart da benim mi kafam durdu acaba oruçtan ötürü? Bir de ekranını gördüyseniz görüntü kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Son bir soru: Diğer 3 bilgisayarı henüz söylemediniz tabi ama, eğer ki Asus N53SN-SZ007V ile HP Pavilion DV6-6010ST arasında kalsaydınız, aralarındaki 400 liralık farkı da hesaba katarak, hangisini seçerdiniz? Olabildiğince objektif olursanız, yahut yanlı olsanız bunu sebepleriyle belirtirseniz çok sevinirim.

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

• bu hp dv6 i7 olanı ısınıyordu bu da öyle mi? Ram ve hdd olarak da bu fiyata ayrıca cezbedici.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.