Şimdi Ara

ACER AS5742G-5463G50MNKK Intel Core i5 460M 2.53GHZ 3GB 500GB 15.6' Kullananlar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
23.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, bu ürünü dün gece sipariş ettimi henüz kargolanmamış bile ama ürünün kullanan arkadaşlarımız varsa yorum ve düşüncelerini almaya başlayabiliri.

ACER AS5742G-5463G50MNKK Intel Core i5 460M 2.53GHZ 3GB 500GB 15.6" Notebook LX-R5301-008 Ürün Açıklaması ( 825.55 USD + KDV) :
    Marka ACER
    Model Ailesi ACER ASPIRE SERISI
    CPU Ailesi INTEL CORE I5
    İşlemci Modeli INTEL CI5-460M 2,53GHZ
    Intel Turbo Boost Tek. (maks.) 2,8 GHZ
    Cache Bellek 3 MB
    Ekran Tipi LED
    Ekran Boyutu (Inch) 15,6
    Dogal Ekran Cozunurlugu 1366X768
    Ekran kartı chip seti NVIDIA GEFORCE GT420M
    Ekran Kartı Bellek Kapasitesi 1 GB HARICI
    Sistem belleği türü DDR III 1066 MHZ
    Standart Sistem Belleği (MB) 3072
    Maks. Sistem Belleği (MB) 4.096
    Sabit Disk (Gb) 500,0
    Sabit Disk Devir Hızı (rpm) 5.400
    Optik sürücü tipi DVD SUPER MULTI DVD-R/RW COMBO
    Ses 5.1 KANAL DOLBY DIGITAL
    Ses Bağlantıları KULAKLIK
    Ses Bağlantıları MIC
    Seri Port YOK
    Paralel Port YOK
    USB 2 portu 4
    HDMI Çıkışı VAR
    VGA portu VAR
    e-SATA Portu YOK
    IEE1394 firewire portu YOK
    Irda portu YOK
    Bluetooth VAR
    WLAN/Wi-Fi VAR
    Network 10/100/1000 MBIT
    Modem Yok
    Kart Bellek Yuvası MEMORY STICK
    Smart kart okuyucu 5-1
    Media Kart Okuyucu VAR
    Klavye türü MULTIMEDYA
    Tuş Dizimi Q TR
    Fare türü TOUCHPAD
    Parmak İzi Okuyucu YOK
    Kamera VAR
    Pil Ömrü Cinsi 6-cell Li-lon Battery
    Tasınabilir Bilgisayar Türü NOTEBOOK
    Net Agırlık Aralıgı KG 2,5 - 3
    İşletim Sistemi WINDOWS 7 BASIC 64 BIT-TR/EN
    Satış Garanti Süresi (ay) 24

• sanırım model yeni olduğundan kimsenin elinde yok. artık elimize ulaşınca gözlem ve deneyimlerimizi paylaşıız.
    Philips 47PFL9732D, Onkyo TX-NR 5010, B&W 703+HTM7 @ Audioquest Gibraltar Bi-Wire, Def.Tech PF15TL+, Monster HTS-1000, Sony SS-X7, QNAP 439 Pro II+, Cisco EA6500, Sony MDR-DS7000, PS4, Vu+ Duo, Philips 720SA, Acer 5742G, Nikon J1, iPhone, iPad

Satılık Onkyo TX-SR875
  • Hayırlı olsun, NVIDIA GEFORCE GT420M nasıl ki ? son oyunları kaldırı mı ?

Orijinalden alıntı: pannekamp

Hayırlı olsun, NVIDIA GEFORCE GT420M nasıl ki ? son oyunları kaldırı mı ?

Win7 64bir performans indexi 5.8
    3dmark falan yapmadım daha.
    Philips 47PFL9732D, Onkyo TX-NR 5010, B&W 703+HTM7 @ Audioquest Gibraltar Bi-Wire, Def.Tech PF15TL+, Monster HTS-1000, Sony SS-X7, QNAP 439 Pro II+, Cisco EA6500, Sony MDR-DS7000, PS4, Vu+ Duo, Philips 720SA, Acer 5742G, Nikon J1, iPhone, iPad

Satılık Onkyo TX-SR875
  • hayırlı olsun Eloir. ne kadara aldığını da yazabilir misin? ben de almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim.

Orijinalden alıntı: Eloir

quote:

Orijinalden alıntı: pannekamp

Hayırlı olsun, NVIDIA GEFORCE GT420M nasıl ki ? son oyunları kaldırı mı ?

Win7 64bir performans indexi 5.8
    3dmark falan yapmadım daha.

puan düşük değil mi ? birde gt420 direktx11 destekliyormu acaba ?
  • Merhaba;
    Acer AS5742G-5463G50MNKK i5-460 3GB 500GB 15.6" LX.R5301.008 yani ekran kartı 1GB olanını KDV dahil 1400TL'ye faturalı garantili kutulu orijinal Türkiye ürünü olarak temin edebilirim. Arzu eden arkadaşlar mesajla iletişim kurabilirler.
    NOT: Ürünü siparişiniz ve ödemeniz üzerine temin ediyorum. Dolayısıyla takas vs yapamıyorum. Sorularınız için PM yazabilirsiniz.
    Tabiki KARTAL :))
  • evet internetten son 2 ayda 3 fsrklı marka ve model laptop aldım 3 üde sorunlu çıktı. artık yeter beeeeeeeeee

şimdi bu pc de sorun çıktı sanırım. müzik dinlerken ses sadece sol taraftan geliyor. birde sağ alttaki kısayollarda renk yok (örneğin kablosuz bağlantı seviyesi, pil durumu gibi) vatan pc yi aradım geri gönderelim değişelim diyorlar ama acaba bu modelde tek hopörlor varda vatan mı bilmiyor dbunu??

arkadaşlar elinde bu laptop dan olan arkadaşlar: lütfen sizin pc de sesin sadece soldan gelip gelmediği konusunda paylaşımda bulunurmusunuz ?

Arkadaşlar şu anki Dolar Kuru dahilinde yukarıda bahsi geçen Acer AS5742G-5463G50MNKK i5-460 3GB 500GB 15.6" LX.R5301.008 model numaralı notebook'u 1380TL KDV Dahil Faturalı temin edebiliyorum. Arzu edenler PM yoluyla ulaşabilir.
  • cevaplandı..
  • Arkadaşalar bu bilgisayarı alanlardan acil cevap bekliyorum nasıl kuulanışlı bi bilgisayarmı ve acerın sevmediğim tiplerinden değil demi 5739-5740 modellerinden farklı demi düz ekran tipinde cevap verin acil lütfen..
  • SADECE Bİ ÖNERİ!

Benim düşünceme göre yeni çıkan bi ürünün ilk serilerini almayın biraz bekleyin arkadaşlar. İlk seriler sorunlu oluyor ve farkına vardıkça düzeltime gidiliyor...
    Sonuçta karar sizindir.
    Kolay gelsin...
  • açıkcası ses de bir sorun yok ,eğer varsa bence driver yukleyin , normalde sağdan ses gelmiyor gibi fakat hoporler yada kulaklıkla boyle bir sorun yok ,garantiye vermeyi vereceksitm fakat geç gelir diye vermek istemedim , ama bence buyuk bir sorun değil , gayet sessiz çalışıyor benim hp laptopda var onda ses ve ısınma porblemi vardı , hp lerin genelinde vardır , numerik klavyeside var , bence gayet güzel en uygun fiyat hızlıal.comda, epey bir araştırdım oradan aldım.
    bence düşünebirsiniz , şu anda gayet iyi ekran kartı 2gb her oyunu oynatıyor. harici ,ramden filan kullanmıyor yanii, bence düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabster -- 28 Ekim 2010; 17:49:14 >
    Çünki hoprlör izi kasda sadece solda gördüm ben
  • Arkadaşlar ben de aldım bu bilgisayardan. Söyleyebileceğim şeyler oyun ve kullanım performansının iyi olduğu. COD 5'i tam çözünürlükte ve yüksek ayarlarda film gibi oynuyorum. Hiçbir donma, zorlanma, tıkanma olmuyor. COD 6'da aynen. Bilgisayar çok sessiz ve ısınmıyor. İnanın bilgisayarın sesini ancak herkes yattıktan sonra kullandığımda duyabiliyorum. Malzeme kalitesi olarak bolca plastik kullanılmış. Ses kalitesi berbat bunu bilin. Kaynak göstereneyeceğim ama bir sitede bu bilgisayarların tek hoparlöre sahip olduğunu görmüştüm, kesinlikle gördüm. Sanırım çoğu satıcı firma artık tek hoparlöre sahip bilgisayar üretileceğini ummadıkları için hiç dikkat etmeden stereo yazıyorlar. Bilgisayarda ciddi sorun olarak wifi diyebilirim. Bilgisayarı aldığımdan beri kablosuz internet kullanamıyorum. Bağlantı yapamıyor.İlginç. Kablosuz bağlanabilmek için kesinlikle modemi arada hiçbir engel olmadan görebilmesi lazım. Eğer modem ayrı odada bilgisayar ayrı odada olursa kesinlikle bağlanamıyor. Bağlantıyı görüyor, sinyal kalitesi mükemmel diyor ama bağlantı yapılamadı diyor. Farklı yerlerde de denedik ama bağlantı yok modemi görmeden. İnternette aynı sorundan bir kullanıcı da daha olduğunu öğrendim. Üretim hatası olabilir. Bilgisayarı şimdi aldığım yere götüreceğim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.