Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.050.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) Mesajımı editledim oradaki 5 HB'deki son 5 HP ürünü idi.

Yani FullHD, incelik, kalite olarak o iki adet Asus'u önerebilirim. Paralarının karşılığını verirler ama açıkçası i5'li olan 1750 civarına indirimler zamanında satılmıştı yani aslında fiyatı 1800 falan olsa çok daha iyiydi.

Bahsettiğiniz ekran kartları aynı da site bir garip yazmış :) Ekranını görmedim ne desem yalan olur ama forumda kullanıcı incelemeleri mevcut. Ürün de tuşlara bastığında tuşların göçtüğünden şikayet eden kullanıcılar var ama N serisi kasalar hem çok şık hem de serin çalışıyor bildiğim kadarı ile. O tuşların göçtüğünü söyleyen arkadaşlar nasıl basıyorlar bilmiyorum ama bu kanıya karşı çıkan arkadaş da çokça mevcut. Yani alınabilirliği en yüksek laptoplardan.

Fakat HB'de şu an World kart ile aldığınızda 100TL'de World puan gelecek ki bu çok büyük bir indirim daha olmuş oluyor. Yani şu an için HP kaçırılmaz düşünüyor iseniz bitmeden alın derim gayet güzel bir ürün.

FullHD olayına gelince günlük kullanımda size yazıları küçültmekten başka bir işe yaramayacak. AutoCad 3DMax gibi programlar kullanacak iseniz çok işe yarar ama film izlemek için 1366 768 gayet yeterlidir.

Bakın 4 ürün kaldı HB'de kaçırmayın derim

6GB ram var bunun 2GB'sini çıkarıp satıp fiyatı da ucuzlatabilirisiniz hepten bedavaya gelmiş olur Hatta 750GB'lik HDD'yi çıkarıp daha serin ve sessiz çalışacak bir 320GB'lik HDD'de konabilir yine fiyat ucuzlatılmış olur

Asus ile aralarında tip farkı ve çözünürlük farkı dışında bir fark olmayacak aradaki fiyata hayatta değmeyecek farklar bence.

Siz 4 ürün bitmeden siparişi verin derim Bu arada kaldı ki 6770 GT550'nin üstünde bir ekran kartıdır

• Tamamdır, siparişi geçtim bile.

Çok ani oldu ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Yardımlar için teşekkür ederim.

Herkesin gönlüne göre olması dileğiyle.
  • üstteki soruma yanıt lütfen?

• Bu bilgisayar cidden çok hoşuma gitti. Aynı özellikteki HP bilgisayarlar 900 lira civarında fakat HP çok ısınıyor diyor çoğu kişi. O bakımdan Fujitsu daha çekici geliyor bana. Bu bilgisayar hakkında görüşleriniz nelerdir, tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

arkadaşlar 500-600 arası f/P oranı en iyi laptop önerisi istiyorum..oyun çok oynamıyorum...şimdiden teşekkürler

Dostum dediğin fiyat aralığında alabileceğin en iyi laptoplar ara ara Carefour tarzı yerlerde 550-570TL bandında satılıyor. Üzerinde P6200 P6300 işlemci oluyor. Yoksa o fiyata direk hadi alayım diyebileceğin bir laptop bulman zor. Örnek:

Bahsettiğin fiyatlara alabileceğin en iyi laptop bulabilirsen yukarıdaki verdiğim model olur.

@Katzy Verdiğin Fujitsu'ya gelirsek daha önce uzun yıllar Fujitsu kullanan bir arkadaşımın laptopnu kullandım yaşına göre çok iyiydi. Bu da iyi duruyor, nereden bakarsan bak made in Germany

Yalnız HB'de World ile alırsan ürünü 100TL daha kar edersin ama acelen var ise ürün hemen gelmez ise sıkıntı yaşayabilirsin haberin olsun, süper hızlı gönderi görünmüyor çünkü.

Bir de şu siteye bak güvenilirdir

www.netsiparis.com
    Sayfa bulunamadı! - Online Alışveriş - Netsiparis.Com
    http://www.netsiparis.com/detay/11201105074/FUJITSU-SIEMENS-LIFEBOOK-AH530-I5-4820-2GB-500GB-15-6-FREEDOS

Ne için kullanacağını ve bütçeni yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 4 Ağustos 2011; 19:10:55 >

• @cianni
    İşin aslı çok fazla oyun oynuyorum WOW, Dota vb...
    Ve internet bağımlısıyım bilgisayar genelde 24 saat açık kalıyor.
    Bu iki seçeneği sağlasın bana başka bir şey istemiyorum açıkçası...
  • Merhaba arkadaşlar,

Oyun oynamak için (genellikle sadece world of warcraft) bir laptop arıyorum. Model olarak samsung kullandığım için genelde ve renginden dolayı şu laptopu almak istiyorum sizce değer mi parasına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

Merhaba arkadaşlar,

Oyun oynamak için (genellikle sadece world of warcraft) bir laptop arıyorum. Model olarak samsung kullandığım için genelde ve renginden dolayı şu laptopu almak istiyorum sizce değer mi parasına.

Parasına da değmez İstanbul Bilişim'den de alınmaz derim. Bütçeni ve ihtiyaçlarını belirlersen ona göre bir öneri yapılabilir.

@Katzy

Aslında bahsettiğin oyunlara o fujitsudaki ekran kartı ve işlemci yetecektir fakat daha başka ekstra oyunlar oynarım dersen bütçeni az biraz daha zorla derim. Zira 200-250TL (ki çok bir para) çok ekstra bir ürün alabilirsin.

• Oyun oynamak için world of warcraft genellikle, ergonomik 1600-1900 arası laptop arıyorum.
  • kardeş bana önerdiğin lenova b560 modeli ısınma ve ekran kartı konularında nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

Oyun oynamak için world of warcraft genellikle, ergonomik 1600-1900 arası laptop arıyorum.

Çok ekstra beklentileriniz yok ise FullHD monitör, laptopun tipi rengi gibisinden alabileceğiniz en iyi F/P ürünü:
    www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

En sorunsuz ve en iyi laptop olacaktır edinebileceğiniz. Şahsen ben kendime bu ürünü alırım şu an laptop alsam.

@kapisiz Dostum insanlar Lenovo'dan genel olarak memnun, Lenovo'nun kasalarından şikayet edeni pek duymadık buralarda. Ekran kartı da onboard yani o fiyata harici bir ekran kartı bulamazsın istesende.

@freedom36 Dostum umarım memnun kalırsın ve sorunsuz kullanırsın. Şimdiden hayırlı olsun

• dostlar slmlar
    700-800 arası bütçem var netbook almayı düşünüyodum önceleri Asus EEEPC 1015 PX modelini gözüme kestirmiştim..fakat daha sonra notebook u almanın daha mantıklı olcağını düşündüm..
    sizin tavsiyeniz nedir?

bu fiyat aralığı notebook mu almalıyım netbook mu?

notebook tavsiyleriniz varsa çok sevinirim

• haklısın ama diğerinin işlemcisi P6200. gold'dakinin ise 6100..... çok farkı olur mu
  • Aradaki 133mhz'yi hissetmezsin,almışken harici ekran kartlı bir model almaya çalış.
  • sağol bilader..

• Bütçeme en uygun bu laptobu buldum, 900 tl civarı bi bütçeye bu laptop nasıl?
    Oyun vs için kullanmayacağım.İnternet,film,müzik vb. işler için uygun mudur bu sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Peripetie

Bütçeme en uygun bu laptobu buldum, 900 tl civarı bi bütçeye bu laptop nasıl?
    Oyun vs için kullanmayacağım.İnternet,film,müzik vb. işler için uygun mudur bu sizce ?

Linkte bende ürün bulunmadı diyor..

Ama 900TL bütçeniz var ise bu ürünü alın derim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 5 Ağustos 2011; 11:08:55 >

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.