Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet2222

selam arkadaşlar gerçekten çok güzel konu dolaşmaktan yoruldum sayfalarda sizin tecrübelerinize güvenerek bende bir soru sormak istiyorum 1500 tl limitim var daha çok film müzik amaçlı kullanıcam ama oyun oynayıncada takılmasın ve aşırı ısınmasın istiyorum mesela gta 4ü en yüksek ayarlarda çalıştırabilmeli bide backupdan felan bahsederseniz sevinirim bikaç yerde gözüme çarptı ben pek anlamıyorum da

Eğer 1500'ü geçmeyeceksen Nova'daki Asus'u öneririm ilk sayfadan linkine bakıverirsin, tüm isteklerine karşılık verecektir Hadi link de ekleyeyim bir an üşenmiştim

www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

@Engin947 Eğer illa FullHD isteniyorsa gerçekten şu an için en iyi seçenek gibi

• beyler şöyle 900-1000 tl arası, 5650 ekran kartlı, 3 gb ramli, iyi işlemcili bi pc yokmudur
  • Arkadaslar ingilteredeyim yarin laptop aliyorum londondan pcworld.co.uk veya sizin bildiginiz basla sitelerden (bayiisi olan) onerirmisiniz? butce 500 pound +50 oynayabilir. kullanim amaci oyun-film-muzik
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmrecan

beyler şöyle 900-1000 tl arası, 5650 ekran kartlı, 3 gb ramli, iyi işlemcili bi pc yokmudur

MSI CX640-097XTR, INTEL i5-2410M 2.30Ghz, 2GB RAM, 500GB HDD, Nvidia GT520M 1 GB, 15.6'' LED, FreeDos (New Revizyon) (1083 TL)

• Arkadaşlar öncelikle merhabalar ve böyle bir konuda yardımcı olduğunuz için teşekkürler. 4 yıldır kullandığım dizüstü bilgisayarımla birbirimizi üzmeden ayrılmak istiyoruz :) Verilerimi kaybetmeden yeni bir bilgisayar almam gerektiğine karar verdim. Öncelikle sizlere şunu sormak istiyorum. Bugüne kadar sony marka hangi ürünü kullandıysam fazlasıyla memnun kaldım. Hiçbir sıkıntı problem yaşamadım çok şükür. Bu sebepten ötürü aklımda sony nin bir dizüstü bilgisayarını almak var. Fiyat olarak rakiplerine oranla fazla olduklarının farkındayım. Ama benim için dayanıklı olması daha özellikli olmasından önemli. Sony marka bir dizüstü almak mantıklı olur mu bu durumda?
    Gelelim ikinci soruma. Ben üniversitede kullanmak için (solidworks, photoshop gibi programları kullanırım en fazla) bir dizüstü arıyorum. Isınmaması benim için önemli bir husus. Pil ömrü çok önemli değil çünkü genelde fişte kullanıyorum. Aldığım zaman beni minimum 3-4 sene büyük bir problemle karşılaşmadan götürebilecek bir bilgisayar arıyorum. Çizim programlarını kullanacağım dedim ama çok abartı bir ekran kartı istemiyorum. Bilgisayar olabildiğince hızlı olsun benim için yeterli olur. Bir de ilerleyen yıllarda çok da çağın gerisinde kalmamış olması da önemli. Fiyat olarak 2000 lira civarı düşünüyorum. (100 lira gibi meblalar oynayabilir) Bana öneriniz ne olur? Genelde araştırma yaparım internet üzerinden, office i etkin bir şekilde kullanırım. Son sorum da acaba bir netbook alsam beni tatmin eder mi? (çizim programları hariç düşünüyorum burada)
    Şimdiden teşekkürler...

• Oyun için Dizüstü Bilgisayar

profesyoneller için

Uygun Fiyata Dizüstü Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatgundogdu -- 25 Temmuz 2011; 14:58:39 >

• @oznklckp
    HP DV6-6020ET muadili laptoplar arasında en göze batanı olarak duruyor.Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreocean

@oznklckp
    HP DV6-6020ET muadili laptoplar arasında en göze batanı olarak duruyor.Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum hocam.

Cevabınız için çok teşekkür ederim ürünü inceleme listeme aldım. Fakat HP'ye karşı çevremdeki insanların karşılaştıkları ısınma problemlerinden dolayı bir önyargım var. Muhakkak şuan eskisi gibi değillerdir ama yine de çok güvenemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Orijinalden alıntı: emmrecan

beyler şöyle 900-1000 tl arası, 5650 ekran kartlı, 3 gb ramli, iyi işlemcili bi pc yokmudur

MSI CX640-097XTR, INTEL i5-2410M 2.30Ghz, 2GB RAM, 500GB HDD, Nvidia GT520M 1 GB, 15.6'' LED, FreeDos (New Revizyon) (1083 TL)

süper makinaymış bende düşünmeye başladım

• GT 520 zayıf bi grafik kartıdır, 64 bit aldığınızda hayal kırıklığı yaşamayın...
  • Arkadaşlar bu iki laptoptan birini alacağım sizce hangisi en iyi seçim olur ? Fiyatları hemen hemen aynı. Zaten fiyatı da sorun değil. 2000 TL'ye kadar bir laptop alacağım.Oyun,müzik,internet ve word,excel tarzı programları rahat kullanabilmek için arıyorum.Sanırım HP daha iyi ama full hd değil.Sizce çok önemli mi full hd olup olmaması ?

Asus N53SN-SZ024V

HP DV6-6020ET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreocean -- 25 Temmuz 2011; 21:29:03 >

• quote:

Arkadaşlar bu iki laptoptan birini alacağım sizce hangisi en iyi seçim olur ? Fiyatları hemen hemen aynı. Zaten fiyatı da sorun değil. 2000 TL'ye kadar bir laptop alacağım.Oyun,müzik,internet ve word,excel tarzı programları rahat kullanabilmek için arıyorum.Sanırım HP daha iyi ama full hd değil.Sizce çok önemli mi full hd olup olmaması ?

Asus N53SN-SZ024V

HP DV6-6020ET

...

• @emreocean Dostum İstanbul Bilişim'den ürün almadan önce biraz araştırma yap, direk karalamayayım fakat pek iyi yorumlar duymadım, getirdikleri ürünlerin paralel ithalat olduğunu ve sadece kendileri garanti sağladıklarını söylüyorlar.

İkisi arasında tercih yaparken de her açıdan FullHD olanı tercih et derim. Zaten aralarında aman aman bir performans farkı bulamayacaksın ama FullHD her zaman her yerde fark eder
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu iki laptoptan birini alacağım sizce hangisi en iyi seçim olur ? Fiyatları hemen hemen aynı. Zaten fiyatı da sorun değil. 2000 TL'ye kadar bir laptop alacağım.Oyun,müzik,internet ve word,excel tarzı programları rahat kullanabilmek için arıyorum.Sanırım HP daha iyi ama full hd değil.Sizce çok önemli mi full hd olup olmaması ?

Asus N53SN-SZ024V

HP DV6-6020ET

...

Ekran kartlarını karşılaştırmak için bu siteye bakabilirsin. 6770m daha iyi bir kart. Onun dışında HP'nin harddiski 7200rpm, Asus'un 5400rpm. HP de parmak okuyucu da mevcut bilmiyorum ne kadar etkili olur seçiminde Ama Asus da FullHD çözünürlüğe sahip tabi

Aynı bilgisayarları bende kararsız kalmıştım hatta başlık açıp ASUS'u alıyorum demiştim sonra bu HP'yi aldım, memnunun. İki notebooktan da pişman olmassın sanırım gönlünden geçeni al direkt

• Zaten böyle bir notebook alıp performans hissini yaşamak istiyorsanız SSD farz oluyor
  • yok linkleri laptopları görmeniz için ekledim. Yoksa büyük mağazalardan almayı düşünüyorum. Full hd kafamı karıştırıyor acaba işime yarar mı diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yok linkleri laptopları görmeniz için ekledim. Yoksa büyük mağazalardan almayı düşünüyorum. Full hd kafamı karıştırıyor acaba işime yarar mı diye düşünüyorum

1800 civarına bulabilseydin HP'yi FullHD'yi boşver derdim ama 2bin çıtasını geçiyorsan kesinlikle FullHD al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

yok linkleri laptopları görmeniz için ekledim. Yoksa büyük mağazalardan almayı düşünüyorum. Full hd kafamı karıştırıyor acaba işime yarar mı diye düşünüyorum

1800 civarına bulabilseydin HP'yi FullHD'yi boşver derdim ama 2bin çıtasını geçiyorsan kesinlikle FullHD al derim

haklı haklı haklısın... 2000 tl yi geçebiliyorsan i7 işlemcili full hd ekranlı güzel bir makine alınabilir. biraz paraya kıyıp kasko da yaptırırsın. süper olur. her gün bayram edersin

• www.pcworld.co.uk/gbuk/dell-inspiron-n5010-black-laptop-08702322-pdt.html

arkadaslar bu laptopi dusunuyorum. lol ve bc2 orta-ust ayarlarda oynatirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.