Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.050.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• merhabalar ;

dün bu başlık altındaki tavsiyelerden yola çıkarak 734 tl lik kampanyası olan gold bilgisayardan lenovo g560
    sipariş vermeye çalıştım ..orada kurye ile aynı gün teslim adı altında bir ibare vardı ve ekstra kurye parasıyla 4 saate elinizde diyordu.dedim ki iyiymiş 4 saate elime geçecek .. ondan sonra müşteri hizmetlerine telefon açtım teyit amaçlı .. dediler akşam 6.30 da en geç 7 de elinde olur... nerdeeee..
    saat oldu akşam 7.30 telefon açıyorum call center kapalı , kurye firmasını aradım dediler adınıza gönderi yok.. kızdım net adreslerine taahüüt ediyorsunuz yapamıyorsunuz , bügün gelmesi gereken ürünü yarın yada öteki gün gönderip kurye ile gönderip ekstra ücret mi talep edeceksiniz.

yani ürünü alırken samimi oluyorlar sonra laylaylom.iyiki kredi kartından almamışım diyorum.. sabah telefon açıp iptal ettirdim direk. madem taahüt edip yapamıyorsun telefon vermişiz ara deki ya kusura bakmayın bir aksaklık oldu şu gecikmeyle şu avantajlarla(kurye bizden) göndericez deseler eyvallah.

demem odur ki netten birçok alışverişim oldu ama böyle laylaylom bir kuruluş görmedim..
    gold bilgisayadan birşey alıcaklara bir daha düşünün derim...

bugün 700-800 arası işimi görecek bir laptop olmadı bir masaüstü almayı düşünüyorum.
    tavsiye varsa bu fiyat aralığında performansı güzel olacak bir makine , belki bir fikrim olur .

teşşekürler

• bu dizüstü bilgisayar baya uygunmuş ya
    www.netsiparis.com
    Sayfa bulunamadı! - Online Alışveriş - Netsiparis.Com
    http://www.netsiparis.com/detay/11201008283/ACER-TM5742G-434G50-I5-430-4GB-500GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: The StrongHold

merhabalar ;

dün bu başlık altındaki tavsiyelerden yola çıkarak 734 tl lik kampanyası olan gold bilgisayardan lenovo g560
    sipariş vermeye çalıştım ..orada kurye ile aynı gün teslim adı altında bir ibare vardı ve ekstra kurye parasıyla 4 saate elinizde diyordu.dedim ki iyiymiş 4 saate elime geçecek .. ondan sonra müşteri hizmetlerine telefon açtım teyit amaçlı .. dediler akşam 6.30 da en geç 7 de elinde olur... nerdeeee..
    saat oldu akşam 7.30 telefon açıyorum call center kapalı , kurye firmasını aradım dediler adınıza gönderi yok.. kızdım net adreslerine taahüüt ediyorsunuz yapamıyorsunuz , bügün gelmesi gereken ürünü yarın yada öteki gün gönderip kurye ile gönderip ekstra ücret mi talep edeceksiniz.

yani ürünü alırken samimi oluyorlar sonra laylaylom.iyiki kredi kartından almamışım diyorum.. sabah telefon açıp iptal ettirdim direk. madem taahüt edip yapamıyorsun telefon vermişiz ara deki ya kusura bakmayın bir aksaklık oldu şu gecikmeyle şu avantajlarla(kurye bizden) göndericez deseler eyvallah.

demem odur ki netten birçok alışverişim oldu ama böyle laylaylom bir kuruluş görmedim..
    gold bilgisayadan birşey alıcaklara bir daha düşünün derim...

bugün 700-800 arası işimi görecek bir laptop olmadı bir masaüstü almayı düşünüyorum.
    tavsiye varsa bu fiyat aralığında performansı güzel olacak bir makine , belki bir fikrim olur .

teşşekürler

birde şuna bakın isterseniz buda harici ekran kartlı hemen hemen aynısı
    http://www.bimeks.com.tr/urun/116791/lenovo-ideapad-g560-59-058856-.aspx#specs

• Merhaba,

1000 lira civarı bir bütçem var. Güncel mesajdaki laptopları inceledim gayet güzeller ancak bunların ısınma durumları nedir. 4-5 dizüstü bilgisayar kullandım ısınma problemi yaşamadığım bir tek Lenovo g530 serisi oldu o da tahminimce özelliklerinin asgari olmasındandı. Kullandığım diğer yüksek performanslı birçok laptopta (Sony Vaio Fz11m, HP dv6, Dell dahil) ısınma sorunu yaşıyordum. Hem performans açısından tatmin edici hemde ısınmayan bir laptop öneriniz var mı ??

teşekkürler
  • bende o fiyat aralığında bu deli aldım gayet başaralı kasa yapısı ve performansı ekran kartı da kuvetli oyunlarda sıkıntısız şuanda

• sadece internete girecek kadar ve sağlam öyle hemen bozulmayacak ve 'bunun da hemen şarjı bitti yok bu çok ısındı gibi' sorunlar çıkarmayacak/çıkarma olaslığı az olan bi laptop önerebilir misiniz bana da, teşekkürler
  • sadece internete girecek kadar ve sağlam öyle hemen bozulmayacak ve 'bunun da hemen şarjı bitti yok bu çok ısındı gibi' sorunlar çıkarmayacak/çıkarma olaslığı az olan bi laptop önerebilir misiniz bana da, teşekkürler
  • arkadaşlar toshıba laptopum var paylaşımlı ekran kartım değiştirebilirmiyim laptop bugün alındı c600 k1 yeri burası değil ama:)
  • Rahat hd film izleyebileceğim,internette gezdiğimde pc kasmayacak,2008-2009 oyunlarını oynayabileceğim bir leptop veya notebook linki atabilir misiniz?
  • usb 3
    İ5/7
    Gt540m civarı
    Kronik problem ve sıcaklık sorunu olmayan
    Fiyat da en fazla 1500 çıkar, daha az daha iyi tabii ki. 1200 civarı en uygun

Buyrun ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: statisticiann

sadece internete girecek kadar ve sağlam öyle hemen bozulmayacak ve 'bunun da hemen şarjı bitti yok bu çok ısındı gibi' sorunlar çıkarmayacak/çıkarma olaslığı az olan bi laptop önerebilir misiniz bana da, teşekkürler

aynen bana da öneri gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_z

quote:

Orijinalden alıntı: statisticiann

sadece internete girecek kadar ve sağlam öyle hemen bozulmayacak ve 'bunun da hemen şarjı bitti yok bu çok ısındı gibi' sorunlar çıkarmayacak/çıkarma olaslığı az olan bi laptop önerebilir misiniz bana da, teşekkürler

aynen bana da öneri gerek

-------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: micoo

Rahat hd film izleyebileceğim,internette gezdiğimde pc kasmayacak,2008-2009 oyunlarını oynayabileceğim bir leptop veya notebook linki atabilir misiniz?

www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7186

------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orijinalden alıntı: scorn

usb 3
    İ5/7
    Gt540m civarı
    Kronik problem ve sıcaklık sorunu olmayan
    Fiyat da en fazla 1500 çıkar, daha az daha iyi tabii ki. 1200 civarı en uygun

Buyrun ne önerirsiniz?

Dolar artınca fiyatlar da artmış.

www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 14 Ağustos 2011; 18:05:45 >

• Suan elektronık alıcak en kotu zaman heralde bu dolar vaktı almanızı ben pek onermem ama doların ne zaman duscegıde bellı degıl acelenız varsa alın sadece
  • evet, maalesef ilk piyasaya giriş fiyatlarını bile geçmiş çoğu laptop..
    Bekleyelim artık, ya da kaliteli kampanya bekliycez.

Bu arada casper'ın sıcaklık değerlerini bilen var mı? Aynısının exper'i sınırda çalışıyordu
  • Merhaba
    Yeni bir laptop bakıyorum. Oldukça fazla ürün var. Kafam karıştı.

Çoğunlukla, internet, webtasarım, hd film ve arasıra oyun için kullanılacaktır.
    Max. limitim 1500tl

HP Pavilion Dv6 kasaları çok hoşuma gidiyor, ilk tercihim olacaktır.

Öneri yapabilirmisiniz?

Casper, Exper, Fujitsu markalarından uzak duruyoum.
  • Bende şu sıralar araştırıyorum fakat hani acil bir ihtiyacım yok. Ders seçimleri vs geçsin eylül sonuna kadar idare edebilirim diyorum.

Ama normal yeni nesil i5 gt540 usb3 wireless n vs dışında ben şu beyaz renk bilgisayarlara bayılıyorum. Öyle modellerin ismini markasını bilen varsa en azından kampanyaları ona göre takip etsek diyecektim.

Hani ısınma vs sorunu olmasa iyi olur. 15.6 17.3 problem değil küçük olmasa yeter ekranı.

bütçe 1500 civarı aşağı düşse iyi olur tabi kimse bir laf edemez ona :) Ama hani nakitte indirim varsa falanda olabilir onun dışında taksitli düşünüuyorum tabii.

Yani beyaz olması bir yana usb 3.0 bluray bir yana diyorum. Yani beyaz olursa en azından e sata girişi falan olsa yeterli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 14 Ağustos 2011; 19:07:42 >
  • tinyurl.com
    Account Suspended
    http://tinyurl.com/44kvsou

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as4820tg-484g50mnks-as4820tg-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-ddr3-500gb-14.1-dvdrw-1024mb-hd5650-cm-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=53843

ikisi arasında kaldım bir el atın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 14 Ağustos 2011; 19:38:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Merhaba
    Yeni bir laptop bakıyorum. Oldukça fazla ürün var. Kafam karıştı.

Çoğunlukla, internet, webtasarım, hd film ve arasıra oyun için kullanılacaktır.
    Max. limitim 1500tl

HP Pavilion Dv6 kasaları çok hoşuma gidiyor, ilk tercihim olacaktır.

Öneri yapabilirmisiniz?

Casper, Exper, Fujitsu markalarından uzak duruyoum.

tinyurl.com
    Account Suspended
    http://tinyurl.com/44kvsou

ben de almayı düşünüyorum da

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.