Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öneri yapacak arkadaşlar tatile falan çıktı sanırım öneri yapacak biri yok
  • Arkadaslar 1 haftadan beri laptop arıyorum f-p olarak en makulu asus sx144 gelmıstı ama bıraz arastırırken experın i7 li notebook u gozume carptı sizce hangısı daha ıyı alınabılır aralarında 200 tl lık bır fark oldugundan karar veremıyorum işlemci ram harddısk ekran kartı 2gb model aynı olarak exper daha onde ama dıger taraftada asus var hangısını tercıh etmelıyım bana yardım edın bu hafta alacagım kararsız kaldım exper kasa ısınma konf. vs. emın degıım ama onde oldugu konularıda es gecemıyorum dıger taraftan asusu gormezden gelemıyorum kafayı yıcem bı yaardım

ASUS K53SV-SX144

İşlemci Tipi : Intel Core i5-2410M 2.3 Ghz (Turbo ile 2.9 GHz) 3 MB Cache
    Ekran boyutu : 15.6" LED Ekran WXGA HD 1366 x 768 px
    Grafik Kartı : NVIDIA GeForce GT 540M (96@672MHz; 128 Bit GDDR3; DirectX 11; OpenGL 4.0) 1 GB Paylaşımsız + Intel GMA HD
    Disk Kapasitesi: 320 GB 5400 rpm SATA
    Bellek: 4 GB DDR3 1333 Mhz
    Optik sürücü : DVD Yazıcı (Super Multi)

İşletim Sistemi: Free DOS
    Ethernet: 10/100/1000 Mbps
    Kablosuz Ağ: 802.11 A/B/G/N
    Bluetooth : Bluetooth 3.0

Çıkışlar: 1 x Microphone-in jack 1 x Headphone-out jack 1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor 3 x USB 2.0 port(s) 1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert 1 x HDMI

EXPER NR43A

İşlemci 2. Nesil Intel® Core™ i7-2630QM Processor (6M Cache, 2.0 GHz)
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium
    Chipset Intel®HM65 Chipset
    Bellek (RAM) 8 GB DDR3 1333 MHz
    Hard Disk 500 GB SATA HDD / 16 MB
    Optik Sürücü DVD-RW
    Ekran Kartı 2 GB 128 Bit DDR3 Nvidia GT540M Ekran Kartı (1GB ayrılmış bellek)
    Ekran 15.6" Glare (1366X768) Parlak Ekran
    Hoparlör Tümleşik Stereo Hoparlör
    Ethernet 10/100/1000 Gigabit Ethernet
    Kablosuz Ağ 802.11a b/g/n Wireless WLAN
    Klavye Türkçe Q Klavye - Touchpad
    Bluetooth Dahili Bluetooth
    Webcam 1.3 MP Dahili Webcam
    Diğer 2 X USB 3.0 Port, 2 X USB 2.0 Port, 1 X E-SATA Port

• quote:

Orijinalden alıntı: piskopat

Arkadaslar 1 haftadan beri laptop arıyorum f-p olarak en makulu asus sx144 gelmıstı ama bıraz arastırırken experın i7 li notebook u gozume carptı sizce hangısı daha ıyı alınabılır aralarında 200 tl lık bır fark oldugundan karar veremıyorum işlemci ram harddısk ekran kartı 2gb model aynı olarak exper daha onde ama dıger taraftada asus var hangısını tercıh etmelıyım bana yardım edın bu hafta alacagım kararsız kaldım exper kasa ısınma konf. vs. emın degıım ama onde oldugu konularıda es gecemıyorum dıger taraftan asusu gormezden gelemıyorum kafayı yıcem bı yaardım

ASUS K53SV-SX144

Grafik Kartı : NVIDIA GeForce GT 540M (96@672MHz; 128 Bit GDDR3; DirectX 11; OpenGL 4.0) 1 GB Paylaşımsız + Intel GMA HD

Çıkışlar: 1 x Microphone-in jack 1 x Headphone-out jack 1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor 3 x USB 2.0 port(s) 1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert 1 x HDMI

EXPER NR43A

Optik Sürücü DVD-RW

linklerini verir misiniz bunların, fiyatlar nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Öneri yapacak arkadaşlar tatile falan çıktı sanırım öneri yapacak biri yok

Üstteki alttakine göre daha iyi i7 işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskisehirliboy

quote:

Arkadaslar 1 haftadan beri laptop arıyorum f-p olarak en makulu asus sx144 gelmıstı ama bıraz arastırırken experın i7 li notebook u gozume carptı sizce hangısı daha ıyı alınabılır aralarında 200 tl lık bır fark oldugundan karar veremıyorum işlemci ram harddısk ekran kartı 2gb model aynı olarak exper daha onde ama dıger taraftada asus var hangısını tercıh etmelıyım bana yardım edın bu hafta alacagım kararsız kaldım exper kasa ısınma konf. vs. emın degıım ama onde oldugu konularıda es gecemıyorum dıger taraftan asusu gormezden gelemıyorum kafayı yıcem bı yaardım

ASUS K53SV-SX144

EXPER NR43A

Optik Sürücü DVD-RW

linklerini verir misiniz bunların, fiyatlar nasıl ?

exper 1449 tl asus 1220 tl

• VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT540M

VGA Chipset Markası AMD
    VGA Chipset Modeli HD6650M

bu ikisinin arasında çok fark varmıdır ? ikiside i5 işlemcili pcler ama ekran kartları açısından pek bir bilgim yok daha çok oyun için düşünüyorum.
  • arkadaşlar merhabalar, eta6 ticari pogram, online alışveriş sitesi yönetimi ve grafik tasarım kullanımı amaçlı laptop önerilerinize ihtiyacım var. asus modellerinden hangileri ihtiyacımı karşılar yardım lütfen teşekkürler.
  • ilk sayfadaki 1000 TL ile 1500 TL lik ürünler işinize yarıycaktır bence

• bu ıkı urun arasında kararsız kaldım kullanan arkadaslar - ler + ları anlatırsa karar verecegım arada 500 tl fark var tamamen farkı kasa tasarımı tus takımı ve onemlı olan n serısının full hd ve gt550m ekran kartı kasa tasarımının daha buyuk olup ekran daha buyukmus gıbı olması vs. farkı bu n serısının ıyı yonlerı dıger tarafta k serısının eksık yonlerı (ekran kartı full hd olmaması ekranın daha kucuk gıbı olması vs. ) ve n serısınde elektrık kacagı ses hoparlor problemlerı kullanıcı sıkayetlerı donma vs bunlar eksılerı bunlar goz onune alındıgında hangı tercıh dogru olacaktır _?

oyun ve uzun omurluluk acısıından _?

ASUS N53SN-SZ007V
    novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6661

İşlemci: Intel i5-2410 2.30 GHz, Turbo Boost ile max. 2.9 GHz, Intel® Smart Cache 3 MB
    Ekran Boyutu: 15.6 " Full HD LED (1920 x 1080 px)
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 550 2 GB Paylaşımsız
    sistem Belleği: 4 GB DDR3 1333 Mhz Max Bellek 8 GB
    Disk Kapasitesi: 500 GB 5400 Rpm SATA
    Optik Sürücü: DVD Yazıcı (Super Multi)

Ethernet: Gigabit
    Wireless : 802.11b/g/n
    Usb Portu: 1 adet USB 3.0 + 3 adet USB 2.0
    Video Portu: 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye: Numerik Q TR
    Kart Okuyucu: 5 in 1 card reader
    Kamera : 2 Megapiksel Web Kamerası

ASUS K53SV-SX144D

novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7223

• ASUS K53SV-SX144D, Core i5-2410M, 4GB, 320GB, GT540, 15.6", Free Dos

Bu aleti aşağıdaki hangi firmada almamı önerirsiniz?

Eksen bilgisayar
    Sadece Notebook
    Nova bilgisayar.

Alışveriş yapan varsa bilgi verebilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 23 Haziran 2011; 1:08:57 >

• 1750TL YE sıparıs verdım bakalım elıme gecınce degerlendırme yaparım.
    yardım ıcın tesekkurler cano ve aydın
  • Orijinalden alıntı: VLX

ASUS K53SV-SX144D, Core i5-2410M, 4GB, 320GB, GT540, 15.6", Free Dos

Bu aleti aşağıdaki hangi firmada almamı önerirsiniz?

Eksen bilgisayar
    Sadece Notebook
    Nova bilgisayar.

Alışveriş yapan varsa bilgi verebilirmi ?

ben sadecenotebook tan verdım ama novadasu an en ucuzu sanırım alısverıs yapmadıgım ıcın bılemıcem ama ordan ucuzu yok bılıyorum
    Orijinalden alıntı: VLX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piskopat -- 23 Haziran 2011; 12:26:35 >
  • İyi günler. Ben laptop almak istiyorum. 2000-2500 tl fiyat arası düşünüyorum. Leptopta aradığım özellikler ;
    @ Oyun oynayacağım genellikle. Oyunları yüksek kalitede donmadan oynayabilmeliyim. Neredeyse her oyunu kaldırmalı. ( Yani şu oyunu alsam acaba bende çalıştırır mı yada donma olurmu diye düşünmemem gerekiyor)
    @ Oyun dışında film izleyerek geçireceğim bir leptop olacak. Film izleyeceğim için ekranının biraz büyük olması (abartılı degil yani kücük olmasın) gerekiyor.
    @ Teknik servisi sorunsuz olmalı (yada diğer servislere nazaran daha az sorunlu)
    @ Bilgisayar çok ısınmamalı ( ısınma problemi yaşayanlar tanıyorum. Ciddi bir sorun ama piyasada ısınma problemi olmayan leptoplar olduğunu biliyorum)
    @ Çalışırken çok ses yapmayacak (biraz olabilir ama bazıları cok sesli oluyor öyle istemiyorum)
    @ Birde nette gezinirken olsun , internette zırt pırt donma olmayacak. (Zaten bu yukarı da yazdığım gibi oyunları kaldıran bir bilgisayarın işlemcisi vs.. iyi olacağından internette gezinirken de problem cıkarma olayı olmayabilir)

EPICA bana
    www.monsternotebook.com.tr
    Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=342197&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
    bu linkteki laptopu önerdi. Sizce memnun kalırmıyım. Aslında 2500 geçmek istemiyordum. Biraz tuzlu geldi bana. Soğutucu falanda almak istedigim için 2400 civarı bir fiyat var kafamda maximum. Bu konuda bilgili arkadaşların , bu özelliklere uygun laptop tavsiyelerini bekliyorum. Ben pek özellik olayından anlamıyorum. Ama böyle bir para veripte ileride sorun yaşamak istemem.Yeni önerileri ve bu linkteki laptop hakkında özellikle kullananlardan yorumları bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: heathley

İyi günler. Ben laptop almak istiyorum. 2000-2500 tl fiyat arası düşünüyorum. Leptopta aradığım özellikler ;
    @ Oyun oynayacağım genellikle. Oyunları yüksek kalitede donmadan oynayabilmeliyim. Neredeyse her oyunu kaldırmalı. ( Yani şu oyunu alsam acaba bende çalıştırır mı yada donma olurmu diye düşünmemem gerekiyor)
    @ Oyun dışında film izleyerek geçireceğim bir leptop olacak. Film izleyeceğim için ekranının biraz büyük olması (abartılı degil yani kücük olmasın) gerekiyor.
    @ Teknik servisi sorunsuz olmalı (yada diğer servislere nazaran daha az sorunlu)
    @ Bilgisayar çok ısınmamalı ( ısınma problemi yaşayanlar tanıyorum. Ciddi bir sorun ama piyasada ısınma problemi olmayan leptoplar olduğunu biliyorum)
    @ Çalışırken çok ses yapmayacak (biraz olabilir ama bazıları cok sesli oluyor öyle istemiyorum)
    @ Birde nette gezinirken olsun , internette zırt pırt donma olmayacak. (Zaten bu yukarı da yazdığım gibi oyunları kaldıran bir bilgisayarın işlemcisi vs.. iyi olacağından internette gezinirken de problem cıkarma olayı olmayabilir)

EPICA bana
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=342197&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
    bu linkteki laptopu önerdi. Sizce memnun kalırmıyım. Aslında 2500 geçmek istemiyordum. Biraz tuzlu geldi bana. Soğutucu falanda almak istedigim için 2400 civarı bir fiyat var kafamda maximum. Bu konuda bilgili arkadaşların , bu özelliklere uygun laptop tavsiyelerini bekliyorum. Ben pek özellik olayından anlamıyorum. Ama böyle bir para veripte ileride sorun yaşamak istemem.Yeni önerileri ve bu linkteki laptop hakkında özellikle kullananlardan yorumları bekliyorum.

Asus N53SN-SZ129V
    Teknik Özellikler :

MarkaAsusModelintel i7-2630QM 6GB 640GB 15.6" FHD 2GB GT550M BLU-RAY COMBO W7HPÜrün KoduN53SN-SZ129Vİşlemci MarkasıIntelİşlemci TipiCore™ i7-2630İşlemci Hızı2.00 GHz, Turbo Boost ile max. 2.9 GHzİşlemci CacheIntel® Smart Cache 6 MBİşlemci FSB (Veri Yolu)-Ekran Boyutu15.6 "Ekran TipiFull HDEkran ÇözünürlüğüFull HD LED (1920 x 1080 px)Ekran KartıNVIDIAEkran Kartı Hafızası2 GB Paylaşımsız Grafik BelleğiGrafik İşlemcisiGeForce GT 550MHDMIVarSistem Belleği6 GBBellek TipiDDR3 1333 MhzMax Bellek8 GBDisk Kapasitesi640 GBDisk Hızı5400 RpmDisk ArabirimiSATAOptik SürücüBlu-ray okuyucu + Dvd yazıcı comboModemYokEthernetGigabitWireless802.11b/g/nBluetoothBluetooth 3.0FireWireYokE-Sata-Seri PortYokUsb Portu1 adet USB 3.0 + 3 adet USB 2.0Express KartVarVideo Portu15 pinli VGA video konnektörüKlavyeNumerik Q TRHoparlörVarKart Okuyucu5 in 1 card readerKamera2 Megapiksel Web KamerasıParmak İzi OkuyucuYokYüz TanımaVarTouchpadVarUzaktan KumandaYok3GYokDiğer ÖzelliklerYeni Sandy Bridge, Sorunsuz B3 Versiyon Bang & Olufsen ICEpower® Ses Sistemi SonicFocusİşletim Sistemi (Yazılım)Microsoft Windows 7 Premium 64 bitPaket İçeriğiNotebook,Adaptör,Pil,ÇantaYokBoyut39.1 x 26.6 x 3.05~4.05 cm (W x D x H)Pil Teknolojisi6 HücreliPil Ömrü-Ağırlık2.71 kgGaranti Süresi2 Yıl uluslar arası garanti

begenırsen daha uygun fıyatlar bulunabılır 2050 ye kadar

al arkana bıle bakma :)

• quote:

Asus N53SN-SZ129V
    Teknik Özellikler :

MarkaAsusModelintel i7-2630QM 6GB 640GB 15.6" FHD 2GB GT550M BLU-RAY COMBO W7HPÜrün KoduN53SN-SZ129Vİşlemci MarkasıIntelİşlemci TipiCore™ i7-2630İşlemci Hızı2.00 GHz, Turbo Boost ile max. 2.9 GHzİşlemci CacheIntel® Smart Cache 6 MBİşlemci FSB (Veri Yolu)-Ekran Boyutu15.6 "Ekran TipiFull HDEkran ÇözünürlüğüFull HD LED (1920 x 1080 px)Ekran KartıNVIDIAEkran Kartı Hafızası2 GB Paylaşımsız Grafik BelleğiGrafik İşlemcisiGeForce GT 550MHDMIVarSistem Belleği6 GBBellek TipiDDR3 1333 MhzMax Bellek8 GBDisk Kapasitesi640 GBDisk Hızı5400 RpmDisk ArabirimiSATAOptik SürücüBlu-ray okuyucu + Dvd yazıcı comboModemYokEthernetGigabitWireless802.11b/g/nBluetoothBluetooth 3.0FireWireYokE-Sata-Seri PortYokUsb Portu1 adet USB 3.0 + 3 adet USB 2.0Express KartVarVideo Portu15 pinli VGA video konnektörüKlavyeNumerik Q TRHoparlörVarKart Okuyucu5 in 1 card readerKamera2 Megapiksel Web KamerasıParmak İzi OkuyucuYokYüz TanımaVarTouchpadVarUzaktan KumandaYok3GYokDiğer ÖzelliklerYeni Sandy Bridge, Sorunsuz B3 Versiyon Bang & Olufsen ICEpower® Ses Sistemi SonicFocusİşletim Sistemi (Yazılım)Microsoft Windows 7 Premium 64 bitPaket İçeriğiNotebook,Adaptör,Pil,ÇantaYokBoyut39.1 x 26.6 x 3.05~4.05 cm (W x D x H)Pil Teknolojisi6 HücreliPil Ömrü-Ağırlık2.71 kgGaranti Süresi2 Yıl uluslar arası garanti

begenırsen daha uygun fıyatlar bulunabılır 2050 ye kadar

al arkana bıle bakma :)

Bunuda alternatifler arasına ekliyorum. Bir kaç leptop önerisi daha alıp içlerinden bir seçim yapmak istiyorum.

Başka önerileride bekliyorum arkadaşlar

• 1400 liraya alınabilecek tarzda bişey işlemcisi ekran kartı bakımından ?

• quote:

Orijinalden alıntı: heathley

İyi günler. Ben laptop almak istiyorum. 2000-2500 tl fiyat arası düşünüyorum. Leptopta aradığım özellikler ;

EPICA bana

O fiyata alınabilecek en iyi oyun bilgisayarı o. Üst düzey ekran kartı olunca fiyat artıyor çünkü. Satış sonrası hizmet ve teknik destek olarak da Fokus Bilgisayar'la yarışabilecek durumda bir Dell gösterilebilir.

Ekran kartı orta-üst sınıf olsun dersen de arkadaşın dediği gibi Asus N53SN'ye bakabilirsin.

Biraz beklersen Lenovo Y570 gelecek. GT 555M ekran kartı ve Quad Core Sandy Bridge işlemciye sahip olacak. Full HD konusunda bilgim yok. Başlığına bakabilirsin, Lenovo bölümünde olacaktı.

• Bugün elime geçti notebook. Asus N53SV-SX365R ama aletin üzerinde new revision ibaresi mevcut değil. Sorunlu sistemlerden olma imkanı varmı acaba ? Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.