Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an piyasada satılanlarda hata yok.
    Ayrıca o laptop stokta yok.
    Size önerilerim:

www.eksenbilgisayar.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=39494

• @epica yardimin icin tesekkutler.Hp dv6 6020'de karar kildim.Simdi 2-3 hafta kampanya bekleyeyim
  • tavsıyelerınız ıcın tesekkurler epica fakat 1800 u biraz zorlarım dahası gelmez ben n53sv sx077v istiyordum blu ray den dolayı 0 62v de yok bence buyuk eksıklık casper ve experden baska markalar da olabılır yardımcı olursanız sevinirim
  • SZ129V modeli düşünğyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengere

Bilmediğimden soruyorumda en iyi işlemci hangisi acaba? Intel® Core™ i7 mi oluyor?

???
  • ''MSI GT680R i7-2630QM 8GB 1TB 15.6 W7P BLURAY'' << Şu ana kadar gördüğüm fiyat ve performans olarak en iyi notebook :) 2500-3500 Lira civarı

''Samsung NP-RV520-S03TR'' << Fiyat olarak çok uygun ve özellikleride orta seviyede , oyun ve iş için çok rahat kullanılabilir :) 1000-1700 Lira civarı

Notebook alınacaksa bu ikisinden biri alınmalı bana göre
  • Ekran boyutu 12"-14" arası ,
    i7 işlemcili ,
    ekran çözünürlüğü 1080p ,
    uzun pil ömrüne sahip,
    bluetooth-usb3.0-hdmi olan
    bir dizüstü almak istiyorum , önerilerinizi alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercan

Ekran boyutu 12"-14" arası ,
    i7 işlemcili ,
    ekran çözünürlüğü 1080p ,
    uzun pil ömrüne sahip,
    bluetooth-usb3.0-hdmi olan
    bir dizüstü almak istiyorum , önerilerinizi alayım?

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sz013v-n53sn-core-i7-2630qm--2.0ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2gb-gt550m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53188

bu olabilirmi ?

• Saint,
    15.6" olmasa evet olabilirdi ama daha taşınabilir bir alet istediğim.başka ne olabilir?
  • Daha hafif düşüne bilirsin :) benim laptop bunun hafifliğinin yarısı kadar 15.6 inç ama :(

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-rv520-s03tr-rv520-core-i5-2410m-2.30ghz-4gb-ddr3-500gb-1gb-gt520m-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=54475

Aynısı bende var kampanyalı fiyatıyla tek kelimeyle süper , başka yerlere gittim 1600 falan direk onu al dediler bizde aldık :)

edit: i5 veya i7 olması çok birşey değiştirmez aldanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolch -- 29 Haziran 2011; 16:49:22 >

• 900-1000 tl arası önerim :

i5 işlemcili 1 gb vga ve HP altın rengi
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

900-1000 tl arası önerim :

i5 işlemcili 1 gb vga ve HP altın rengi

Ekran kartı iyi olmadığı için pek f/p durmuyor.
    --------------------------------------------------------------------------

İlk sayfayı güncelledim...

• lenovo y560p 1600lira ve asus n53sv sx062v 1800lira arasında kaldım sızce hangısını almalıyım oyun amaclı dusunuyorum lenovo alırsam fazla ısınacagından korkuyorum tavsıyelerınızı beklıyorum

bide bu hatasız i72630Q işlemcili bilgisayarın bı kosesınde yazar mı new revision felan dıye adamlar bozuğu kakalamasın sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasoota -- 2 Temmuz 2011; 1:29:06 >
  • kasoota full hd senin için bişi ifade etmiyor galiba :D n53 serisindeki çoğu pc full hd
  • benım ıcın su an onemlı olan ısınma sorunu bu sorundan ağzım cok yandı işi garantıye almak ıstıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasoota

benım ıcın su an onemlı olan ısınma sorunu bu sorundan ağzım cok yandı işi garantıye almak ıstıyorum

Asus'un serin çalıştığını biliyorum hatta en serin serilerden. Sen yine de bir kullanıcı başlığına sor derim.
  • Merhaba arkadaşlar 1000tl ile 1500 tl arasında bir notebook alıcağım yanlız internetten alışveriş yapmayı düşünmüyorum.Oyun ve Uygulama ağırlıklı olarak kullanmayı düşünüyorum.
    Yardım ederseniz sevinirim.
  • işte bilgisayar packart bell
    www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-ts11hr-702tk-ts11-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-750gb-15.6-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53062#allImages
    müthiş

• http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=10787

dell marka,epicanın ilk sayfada önerdiği laptop,güzel model,merak ettıgım konu fiyatı 850 lıra,
    bu özelliklere sahip ya da yakın, daha ucuz laptop bulabılır mıyım? crea msı,haier falan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverdays

Merhaba arkadaşlar 1000tl ile 1500 tl arasında bir notebook alıcağım yanlız internetten alışveriş yapmayı düşünmüyorum.Oyun ve Uygulama ağırlıklı olarak kullanmayı düşünüyorum.
    Yardım ederseniz sevinirim.

Peki hangi şehirdesiniz-nerelerden alabilirsiniz?(Teknosa-Bimeks-Vatan....)
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.