Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HP Pavilion DV6-6020ET nasıldır ? büyük ihtimal bu ürünü alıcam....oyun çok yoğun olmasada arada sırada oynuycam...onun dışı internet ve belki photoshop....
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

HP Pavilion DV6-6020ET nasıldır ? büyük ihtimal bu ürünü alıcam....oyun çok yoğun olmasada arada sırada oynuycam...onun dışı internet ve belki photoshop....

Bu fiyatlardaki en performanslı laptop.Doğru bir tercih.

@VLX

n53 konusuna sorsan daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 25 Haziran 2011; 19:03:08 >
  • @ EPICA
    Asus N53SN- SZ129V ile Hp Pavillion dv7 6000st arasında kaldım. Aslında sen bana monster önermiştin ama oyun oynamanın yanı sıra birçok şeyde kullanıcam laptopu sadece oyun laptopu almak istemiyorum. O nedenle monster a sıcak bakmıyorum aslında o model hakkında pek fikrim yok ama bendeki izlenimi oyun laptopu olduğu yönünde. Ama tabiki güncel oyunları rahatlıkla da oynamak isterim. Sen olsan hangisini tercih ederdin. Yada monster ve bu modeller dışında başka bir laptop önerirmiydin?
  • @heathley
    Monster'ı elediğine göre onunla ilgili bir şeyler söylemeyeceğim.
    dv7 17.3" iken n53 15.6".Buna göre tercih yapması gereken sensin.
    Asus'u alacaksan Vatan'da 2088 lira iyi fiyat:

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sz013v-n53sn-core-i7-2630qm--2.0ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2gb-gt550m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53188

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

@heathley
    Monster'ı elediğine göre onunla ilgili bir şeyler söylemeyeceğim.
    dv7 17.3" iken n53 15.6".Buna göre tercih yapması gereken sensin.
    Asus'u alacaksan Vatan'da 2088 lira iyi fiyat:

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sz013v-n53sn-core-i7-2630qm--2.0ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2gb-gt550m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53188

Yani dv7 ile n53 ün sadece ekran farkı mı var?
    Birde linkteki asus SZ129V değil SZ013V sanırım.

• dv7 nin ekran kartı da biraz daha iyi(6770).Ram ve hdd farkı çok da önemli değil zaten.(6-8gb//500gb-1tb hdd)
    Ayrıca bir de bluray farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 25 Haziran 2011; 20:59:23 >
  • http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=115285#specs

Amd Phenom n950 4 çekirdek işlemci
    5650 ekran kartı
    4gb ram

962 lira fırsat ürünü.
    Bu fiyatlarda laptop arayanlar kaçırmasınlar.
  • arkadaşlar 2720qm ile i7 960 nasıl bir fark var da fiyatlarda çok büyük fark olmakta? aşağıdaki sitede karşılaştırmalara bakılınca fazla bir fark gözükmemekte.

bir de aldığım laptopun adaptörü şu şekilde:

240 Watt (330W for dual GPU configs) 3 Prong AC Adapter with 6 ft Power Cord (will work worldwide, includes FREE plug adapter for those without "U.S. style" outlets)

ürün abd den gelecek. ekran kartım dual 6970 cf. buradan adaptör almama gerek var mı? varsa nereden alabilirim? ayrıca ssd ve ram takviyesi yapacağım. dell uluslararası garanti ile bunları monte eder mi?

• 2720qm notebook işlemcisi iken 960 masaüstü işlemcisi.Bu ikisini karşılaştırmak pek doğru olmaz.Zaten biri 130w güç tüketirken diğeri 45w tüketmektedir.
    Laptopun yanında gelen adaptörün yeteceğini düşünüyorum.Sonuçta ona göre yapmışlardır heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

2720qm notebook işlemcisi iken 960 masaüstü işlemcisi.Bu ikisini karşılaştırmak pek doğru olmaz.Zaten biri 130w güç tüketirken diğeri 45w tüketmektedir.
    Laptopun yanında gelen adaptörün yeteceğini düşünüyorum.Sonuçta ona göre yapmışlardır heralde.

o ayrımı biliyorum. performans bakımından fazla fark yok gibi. notebook fiyatını baya yükseltiyor bu meret. her neyse ben zaten 2720qm aldım. yalnız adaptör Türkiyeye uyum konusunda sorun çıkart mı? çevirici vs almam gerekir mi? laptopu ilk günden gümletmek istemiyorum :)
  • Bilmediğimden soruyorumda en iyi işlemci hangisi acaba? Intel® Core™ i7 oluyor?
  • monster pcleri de ekleyin
  • 1000-1100 lira arası önerim

bu ürünün fiyatı düşmüş mutlaka bu listede olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: linksir

1000-1100 lira arası önerim

bu ürünün fiyatı düşmüş mutlaka bu listede olmalı...

Teşekkürler,ekledim.

• Arkadaşlar proje ödevlerin ve oyun oynamak için bir laptop arıyorum.Maksimum 1800tlye alabileceğim en performanslı laptop ne olur.Saygılar.
  • HP Pavilion dv6-6020et vs HP Pavilion dv6-6020st bunlar olabilir kardeş...bende aynı civarda bunu alıcam uygun fiyat arıyorum...şansa dolar fırladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Arkadaşlar proje ödevlerin ve oyun oynamak için bir laptop arıyorum.Maksimum 1800tlye alabileceğim en performanslı laptop ne olur.Saygılar.

asus önerebilirim dostum

( Full HD)

• Arkadaşlar sağolun önerileriniz için.Internetten biraz araştırma yaptım ve 1800 tlye alabileceğim en iyi iki laptop olarak;
    Hp Dv6-6020st
    Ve Asus N53SN-SZ007V modellerine ulaştım.Son olarak bu ikisi arasında kaldım.Hangisini alırsam ekstradan 4gb ram daha takacağım.Hp biraz daha iyi görünüyor donanım açısından.Bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum.Başka laptop tavsiyelerine de açığım.Öncelik OYUN oynamak .Saygılar.
  • dv6-6020 işlemci olarak daha iyi.Ekran kartı da az bir farkla üstün.
  • arkadaslar bi hafatadır falan laptop bakıyorum en son bunda karar kıldım ekran kartı işlemcisi felan bu fiyata iyi fakat hatalı uretım sandy biridge felan diyolar şüphede kaldım bi yardımcı olursanız sevinirim ayrıca bu fiyata daha uygun bişey varsa tavsıyelerınızı beklıyorum

acele alıp oyun oynamaya baslamam lazım

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.