Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar merhaba yardımcı olabiliyorsam ne mutlu monster standart olarak 30 gün extra ücret verirsen 120 güne kadar 0 ölü piksel garantisi veriyor servisinde çok ilgili olduğu söyleniyor ama tabi tercih senin sen gene de ürünün kullanıcı sayfasını iyice incele fokus yetkilileri her soruya cevap veriyorlar seçimin şimdiden hayırlı olsun
  • Arkadaşlar onlarca yazı yazıldı bu konuda, çok araştırma yaptım fakat hala istediğim gibi bir laptop bulamadım.

Aradığım özellikler i5 veya i7 işlemciye sahip 4GB Ram olan bir bilgisayar.
    Ama ekran kartı sürekli sıkıntı oluyor.
    Oyun meraklısı biriyim ve güncel oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorum.
    Çok anlamam ekran kartından ama ATI HD 5xxx serisi bu işi oldukça iyi yapıyor gözüküyor.
    Uygun fiyatlı olması için free dos çeşitlerine baktım fakat yine bulamadım.

Bütçem maksimum 1.800 TL. Başta Acer olmak üzere Asus, Samsung veya Dell almayı düşünüyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılar.
  • arkadaşlar bende asus "N" serisi laptop almayi düşüyorum ama bi türlü karar veremiyorum bi yardımcı olursanız:)
    ve birkaç soru sormak istiyorum n53 serisimi n61 serisimi daha iyi
    ve N53JL-SZ030V bu model nasıl oyunlarda faln sorun yaşarmıyım veya 2000 2200tlye kadar önerebiliceğiniz model war mı.N Serisi ama
  • Arkadaşlar su casper kullanan bir arkadaştan yorum almak istiyorum vatanda kampanyada ve çok uygun diğer modellere göre aynı özellikler 200-300milyon kadar daha ucuz bi anlayan arkadaş şu işten yorum atsın lütfen.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    https://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti460c-core-i5-460m--2.53ghz-4-gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50730

• quote:

Orijinalden alıntı: drprens

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Başka model aramana bence hiç gerek yok kesinlikle rakipsiz bir ürün

Fakat monsterda ekranda problemler yasandıgı söyleniyor ama az para değil çünkü birde garantide sorun yaşayanlar varmıs sanırım forumda okudugum kadarı ile

Ayriyeten yorumunuz için teşekkür ederim

Selamlar Arkadaşlar sizlerden öneri isteğimi belirden yazımı pek dikkate alan olmadı sanırım.Bu laptoplardan hangisini almalıyım.Cevap verirseniz memnun kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan50

Arkadaşlar merhabalar.Ben 1000-TL ye kadar bir laptop düşünüyorum.Ama bu formları okuyunca çok kararsız kaldım.Aklımda Lenova G560-B560 VE G550 modelleri var.Acaba bu modellerden hangisini ya da başka modellerden bu modellere yakın ve performansı yüksek hangi modelleri önerirsiniz.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Selamlar Arkadaşlar sizlerden öneri isteğimi belirten yazımı pek dikkate alan olmadı sanırım.Bu laptoplardan hangisini almalıyım.Cevap verirseniz memnun kalırım
  • arkadaşlar 3.250tl ye kadar bütçe limitim var.Ekran kartı,grafik özellikleri gerçekten iyi bir notebook arıyorum,yardım ederseniz çok sevinirim,Asus g51jx modeli aklıma yatmıştı ama fiyatı 3.400 ..önerebilceğiniz model varsa sevinirim..
    ayrıca monster dışında bir marka almam gerekiyor şimdiden teşekkürler..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar.Ben 1000-TL ye kadar bir laptop düşünüyorum.Ama bu formları okuyunca çok kararsız kaldım.Aklımda Lenova G560-B560 VE G550 modelleri var.Acaba bu modellerden hangisini ya da başka modellerden bu modellere yakın ve performansı yüksek hangi modelleri önerirsiniz.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Selamlar Arkadaşlar sizlerden öneri isteğimi belirten yazımı pek dikkate alan olmadı sanırım.Bu laptoplardan hangisini almalıyım.Cevap verirseniz memnun kalırım

metehan lenovo b560ı tavsiye ederim neden dersen hem harici hem dahili ekran kartı var parmak izi okuyucusu var tabii teknosadaki modeli 944 lira 12 taksit olanı

• Merhaba arkadaşlar yıllardır masa üstü kullanıyordum kısacası elime toplu para geçti laptop almaya karar verdim.
    Max.1100 TL'ye kadar paylaşımsız ekran kartı olması tercihim ve (casper gibi markalar harici evkurdan aldığım casper vicdan azabım ) bu fiyata alabileceğim en iyi laptop modellerini önerebilirmisiniz .Teşekkürler.

Bu modeller nasıldır f/p ?

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-xr492ea-g62-b28st-dual-core-p6100-2.0ghz-3gb-320gb-1024mb-hd5470-15.6-cam-dvdrw-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=51610#divDigerResimler

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113910/hp-g62-b02et-xf270ea-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 18 Ocak 2011; 13:47:38 >

• bir kere o yazdığın marka lenovA değil lenovodur ve IBM diye bilinen firmanın laptop bölümünü komple satın alabilecek kadar büyük bir firmadır

önce markaları öğren bence sonra aramaya başla 1. sayfayı da incele verilebilecek tavsiyeler orada toplu halde bulunuyor.
  • arkadaşlar su 2 model pc arasında kaldım yardım edermisniz biri acer'in 3820tg hem ufak boyuttta hemde güçlü pil ömrü iyi.bir diğeri de HP pavilion 3114 ET
    2sininde özellikleri aynı sayılır.3820tg'nin optik sürücüyü yok pek sıkıntı yapmaz ama fena kararsızım ya.hP mi alsam yoksa su aceri mi alsam?

ACER 3820TG

HP PAVİLİON 3114 ET

• quote:

Orijinalden alıntı: nipalensis1

Arkadaşlar onlarca yazı yazıldı bu konuda, çok araştırma yaptım fakat hala istediğim gibi bir laptop bulamadım.

Çok anlamam ekran kartından ama ATI HD 5xxx serisi bu işi oldukça iyi yapıyor gözüküyor.

Bütçem maksimum 1.800 TL. Başta Acer olmak üzere Asus, Samsung veya Dell almayı düşünüyorum.

Saygılar.

Laptop'ta adam akıllı oyun oynamak için ayırdığınız bütçe pek yeterli değil açıkçası, ama çoğu ''casual gamer'' kendini ''hard gamer'' zannedip öyle gibi tanıttığı için öneriler isabetli olmuyor.

Ben burada tavsiye isteyenlerin profilini artık az çok tahmin edebiliyorum İşlemci mutlaka i5 tercih edin, hem ihtiyaçlarınız için fazlasıyla yeterli hem daha az ısınıyor bununla birlikte daha düşük bir fiyata mal oluyor. Sizede diğer arkadaşlar gibi Asus n53 öneriyorum. Alternatif Hp'nin 17'' bir laptopu var, önceki sayfalarda bahsi geçti, o laptop genel performans açısından çok daha iyidir. Ama dediğim gibi Asus n53 size yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: korsanzzz

arkadaşlar bende asus "N" serisi laptop almayi düşüyorum ama bi türlü karar veremiyorum bi yardımcı olursanız:)
    ve birkaç soru sormak istiyorum n53 serisimi n61 serisimi daha iyi
    ve N53JL-SZ030V bu model nasıl oyunlarda faln sorun yaşarmıyım veya 2000 2200tlye kadar önerebiliceğiniz model war mı.N Serisi ama

N61 daha iyi, ama daha pahalı ve bulması zor. Daha iyisi var sizin fiyat aralığınızda... Illa neden Asus N sersi diye tutturdunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaofcu

Arkadaşlar su casper kullanan bir arkadaştan yorum almak istiyorum vatanda kampanyada ve çok uygun diğer modellere göre aynı özellikler 200-300milyon kadar daha ucuz bi anlayan arkadaş şu işten yorum atsın lütfen.

www.vatanbilgisayar.com
    https://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti460c-core-i5-460m--2.53ghz-4-gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50730

Casper kullanıcılarının burada ne işi olsun? Burası fiyat performans laptoplarının toplandığı bölüm, kullancı yorumları için ayrı yer var.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzgfb

arkadaşlar 3.250tl ye kadar bütçe limitim var.Ekran kartı,grafik özellikleri gerçekten iyi bir notebook arıyorum,yardım ederseniz çok sevinirim,Asus g51jx modeli aklıma yatmıştı ama fiyatı 3.400 ..önerebilceğiniz model varsa sevinirim..

Al tamam al onu 150'yi üstüne ben tamamlarım 3.250 veren 3400'ü nasıl veremiyor anlamadım.

Zaten hiçbir şey bilmeden Asus g51 nasıl aklına yattı? Neye göre seçtin bu laptopu? Mağazadaki görevli mi yoksa bişey bilmeyen tanıdıklar mı? Madem onların sözüne itibar ediyorsun burda ne işin var diye sormazlar mı? Bak ben 10 saniyemi ayırarak googledan baktım o dediğin g51'e 3.150 liraya buldum...http://www.bimeks.com.tr/urun/113288/asus-g51jx-ix369v.aspx#

Saçma sapan önyargılarınızı bi kenara bırakın, biri illa asus n seri olsun diye tutturur, diğeri monster almam der sanki alienware alabiliyor gibi... Bütçen kısıtlıysa seçeneğinde kısıtlı, monster'dan başka çok az seçenek var. Valla ben bundan sonra forumda belli bir zaman geçirmemiş, belli bir mesaj sayısı olmayan arkadaşlara yardım etmeyecem. Diğerleri kusura bakmasın kurunun yanında yaş ta yandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

...Valla ben bundan sonra forumda belli bir zaman geçirmemiş, belli bir mesaj sayısı olmayan arkadaşlara yardım etmeyecem. Diğerleri kusura bakmasın kurunun yanında yaş ta yandı.

• 11''-14'' arası tercihimdir. kolay taşına bilen hafif ısınma problemi olmayan multimedia özellikleri ön planda Full HD ekran özelliği olan ve HDMI çıkışı bulunan Sağlam kasalı ve ergonomik bi NOTEBOOK arıyorum.

dediğim gibi MultiMedia Kullanım önceliklerim arasında. Yani Film izlemek Müzik Dinlemek İnternet ve Office İşlerimi zevkli ve rahat yapabileceğim bi dizüstü arıyorum.

Oyun delisi değilim ama Arada sırada oynarım.

Bu doğrultuda Sevis Ağı ve müşteri hizmeti konusunda marka model ve satın alabileceğim yer önerilerinizi burda paylaşmanızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzgfb

arkadaşlar 3.250tl ye kadar bütçe limitim var.Ekran kartı,grafik özellikleri gerçekten iyi bir notebook arıyorum,yardım ederseniz çok sevinirim,Asus g51jx modeli aklıma yatmıştı ama fiyatı 3.400 ..önerebilceğiniz model varsa sevinirim..

Al tamam al onu 150'yi üstüne ben tamamlarım 3.250 veren 3400'ü nasıl veremiyor anlamadım.

Zaten hiçbir şey bilmeden Asus g51 nasıl aklına yattı? Neye göre seçtin bu laptopu? Mağazadaki görevli mi yoksa bişey bilmeyen tanıdıklar mı? Madem onların sözüne itibar ediyorsun burda ne işin var diye sormazlar mı? Bak ben 10 saniyemi ayırarak googledan baktım o dediğin g51'e 3.150 liraya buldum...http://www.bimeks.com.tr/urun/113288/asus-g51jx-ix369v.aspx#

Saçma sapan önyargılarınızı bi kenara bırakın, biri illa asus n seri olsun diye tutturur, diğeri monster almam der sanki alienware alabiliyor gibi... Bütçen kısıtlıysa seçeneğinde kısıtlı, monster'dan başka çok az seçenek var. Valla ben bundan sonra forumda belli bir zaman geçirmemiş, belli bir mesaj sayısı olmayan arkadaşlara yardım etmeyecem. Diğerleri kusura bakmasın kurunun yanında yaş ta yandı.

arkadaş orda dogru düzgün soru sordum.1.si bilgisayar internet üzerinden alınmaması gerekiyor çeşitli sebeplerden monster istemiyorum bunun ötesi yok.2.si 3.250 dediysem bir sebebi vardır 150sini ben vercem demene gerek yok merak etme bende de var 150 daha verecek para.Ayrıca bugün sabah o bilgisayar bimeksde baktıgımda 3.471 di.Kaldıki cevap vermek istemeyeni de zorlamıyorum.1.-1.5 milyarlık bilgisayar aramıyorum ben 3 milyardan bahsediyorum bırakta seçme hakkım olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: nipalensis1

Arkadaşlar onlarca yazı yazıldı bu konuda, çok araştırma yaptım fakat hala istediğim gibi bir laptop bulamadım.

Saygılar.

www.netsiparis.com
    Sayfa bulunamadı! - Online Alışveriş - Netsiparis.Com
    http://www.netsiparis.com/detay/11201666310/LENOVO-Y560-59050956-I7-740-4G500G-15-6W7PRE-1VGA

• yaw arkadaş herkes n53 ü tavsiye ediyor ama bu melet hiçbi yerde makul bi fiyatla stoğa girmiyor nasıl iştir anlamadım. bimeks indirim yapıyor stok yok. ne biçim zihniyet anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.