Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bır kac sıtede dolasıp yorum ıstedıgımde bana sunu soledıler..hp lerın ozellıkle i 7 ısşletım sıtemlılerınde cok ısındıgı.artı olarak bu modelın aslında 3000 tl gıbı fıyatlarda benzerlerı varken neden bunun bu fıyata satıldıgının govdesının sorunlu oldugunu kasanın problemlı olmasından bahsedıldı sız bukonularda neler dıyeceksınız..
  • http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=94078&ad=PACKARD-BELL-TJ75-JO-271TK-i5-450-6GB-500G-W7P-Tasinabilir-Bilgisayar

ekran kartı hd h5650
    ram 6gb
    fiyatı da iyi fakat packard bell nasıl bir alet bilmiyorum.

bu bilgisayar hakkında yorum yapıcak olan var mı ?

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-261tk-tj75-core-i5-430m-2.26ghz--4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48787

bu da iyiymis gerci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colin-Kazım -- 16 Ocak 2011; 1:04:14 >

• Hp lerde genel bir ısınma sorunu olmasına rağmen o arkadaşlar halt edip işkembeden sallamışlar bu model de i7 olmasına rağmen en son teknolojiye sahip sandy bridge işlemciye sahip en basitinden tdp değerleri bile farklı yapılacak en iyi şey modelin satıldığı bir yer bulup sıkı bir incelemeden geçirmek
  • varmı bu modeli ınceleyıpde bıze soluyebılecek kımse...aragon bunu ben nonsaparanla yazısmamızdan edındıgım ızlenımlerden dolayı soledım sende tanıyorsun sanırım bazı muhabbetlerınız olmus duvarda okudum..
    ekran kartlarını karsılasdırsanız cokmu fark var GeForce GT 425M asusun kı dıgerı (ATI Mobility Radeon� HD 6570 Grafik kartı, 1 MB'si ayrılmış DDR5 olmak üzere 2806 GB'ye kadar toplam grafik belleği)

kartlar arasında fark fazla deılse ve de ıslemcı bunun daha ıyısı olduguna gore..ısınma sorunuda olmuyorsa sanırım benım ıcınde (cızımler ıcın) en uygunu hpnın bu modelı??
  • Şimdi dostum nonpasaran bu modeli incelemiş mi bilmiyorum ben hiç rastlamadım ekran kartı konusunda jay jay ın dediğini doğru kabul edersek hp nin kartı çok üstün ama asusun yorumlarla kanıtlanmış bir stabilitesi var ısı ve ses sorunu çok az hp incelenmeye muhtaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Şimdi dostum nonpasaran bu modeli incelemiş mi bilmiyorum ben hiç rastlamadım ekran kartı konusunda jay jay ın dediğini doğru kabul edersek hp nin kartı çok üstün ama asusun yorumlarla kanıtlanmış bir stabilitesi var ısı ve ses sorunu çok az hp incelenmeye muhtaç

@aragorn20 Üstadımın yorumlarına tamamen katılıyorum.Ben PB Tj75 282TK kullanıcısıyım.Ürün piyasaya yeni çıktığında aldım.Notebookta birçok arkadaş ,cızırtı probleminden dolayı yaşamadığı kalmadı.Çözüm yolları için çok uğraşıldı.Daha yeni yeni çözüm yolları bulundu.Anladım ki bir ürünü almadan önce biraz bekleyeceksin.Yorumlara bakacaksın ve karar vereceksin.Notebookumdan memnunum.Buda ayrı bir mesele.
    HP'nin bildiğim kadarıyla yeni DV6 3xxx serilerinde bahsedilen problemin yanısıra , ekranda dalgalanma ve karıncalanma problemi ile arkadaşlar uzun süredir uğraş veriyor.Bunu da marka olarak kötüleme anlamında belirtmiyorum.HP'yi herzaman PB'ye tercih ederim.
    Yeni çıkmış bir üründe , ekran kartı ve işlemcisi ne olursa olsun , mağazaya giderek iyi olduğuna karar verilemez.İnsanlar alır , kullanır ve eğer varsa kronik problemler ortaya çıkar.Umarım bu seride problem yaşanmaz.Yoksa yabana atılacak bir notebook kesinlikle değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colin-Kazım

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=94078&ad=PACKARD-BELL-TJ75-JO-271TK-i5-450-6GB-500G-W7P-Tasinabilir-Bilgisayar

ekran kartı hd h5650
    ram 6gb
    fiyatı da iyi fakat packard bell nasıl bir alet bilmiyorum.

bu bilgisayar hakkında yorum yapıcak olan var mı ?

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-261tk-tj75-core-i5-430m-2.26ghz--4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48787

bu da iyiymis gerci

iki üründe özellik olarak iyi ama pb tj75 serisi bi cızırtı sorunu war diyorlar pb tj75 kullanıcı sayfasına bi bak istersen

• www.netsiparis.com
    Sayfa bulunamadı! - Online Alışveriş - Netsiparis.Com
    http://www.netsiparis.com/detay/11201253193/NOT-PACKARD-BELL-TK85-F4085-JO-001TK-I5-480M-4GB-500GB-15-6-FREEDOS
  • Arkadaşlar bu laptopa ne diyorsunuz fiyatı cok uygun geldi bu özelliklere. sanırım kampanya var fiyat 1.285tl gibi birşey ama casper olması düşündürdü. Sizce f/p lik bir ürünmü?

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti460c-core-i5-460m--2.53ghz-4-gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50730#divDigerResimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agaofcu -- 16 Ocak 2011; 22:25:00 >

• Arkadaslar 1800 ile 2500 arası bir laptop önerisi yapabilirmisiniz bana benim suana kadar gördüğüm monster var aklımda tek o var suan ama baska öneriler bekliyorum.

benim düşündüğüm
    www.monsternotebook.com.tr
    Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
    http://www.monsternotebook.com.tr/GX660R-ATI5870-MONSTER-Q7GX660R01.html

bu laptopu tasarım programlarında kullanacağım.
    solidworks
    catia
    3dmax v.b.

arasıra oyunda oynuyorum.

• Başka model aramana bence hiç gerek yok kesinlikle rakipsiz bir ürün
  • Peki ustalar bu laptop için ne diyorsunuz?

Bu serinin problemli olduğunu duydum. Ama tasarım ve özellik olarak gerçekten çok cazip duruyor.

www.hepsiburada.com
    HP Pavilion DV6-3114ET Intel Core i5 560M 2.66GHZ 4GB 500GB Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd760325

• bana da az ısınan, fan sesi düşük olan(rahatsız etmeyecek), ekran boyutu da 13-14 inç arasında bir laptop tavsiye edebilecek arkadaş var mı?

oyun felan oynamıyacam ama 1080p film oynatacak ekran kartı + işlemci kombinasyonu olsun.

bu ısınma ve fan sesi konusunda hassasım. önceki bilgisayarımdan dolayı :)
  • Arkadaslar bu laptop nasil sizce? Acer, i3 islemci, 5470 ekran karti falan var, oyun tutkunu degilim, arada belki nfs falan oynarim. Lcd tv'ye hdmi'dan baglayip film falan izlerim. F/p baya iyi gibi geldi. Sizce teknosadaki lenovoya rakip olur mu? Onun taksitli fiyati 944 bu ise 999... Bana bi akil verin dostlar. İyi geceler herkese.

• Arkadaslar bi yorum yapin da ok derseniz bugun alip geceyim ya...
  • Makinanın özellikleri idare eder nede olsa üstünde yeni teknoloji var seni yarı yolda bırakmaz özellikleri yani yapmak istediğin şeylerde sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

bana da az ısınan, fan sesi düşük olan(rahatsız etmeyecek), ekran boyutu da 13-14 inç arasında bir laptop tavsiye edebilecek arkadaş var mı?

oyun felan oynamıyacam ama 1080p film oynatacak ekran kartı + işlemci kombinasyonu olsun.

bu ısınma ve fan sesi konusunda hassasım. önceki bilgisayarımdan dolayı :)

Bizim soru arada kaynamasın :)
  • Arkadaşlar merhabalar.Ben 1000-TL ye kadar bir laptop düşünüyorum.Ama bu formları okuyunca çok kararsız kaldım.Aklımda Lenova G560-B560 VE G550 modelleri var.Acaba bu modellerden hangisini ya da başka modellerden bu modellere yakın ve performansı yüksek hangi modelleri önerirsiniz.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Başka model aramana bence hiç gerek yok kesinlikle rakipsiz bir ürün

Fakat monsterda ekranda problemler yasandıgı söyleniyor ama az para değil çünkü birde garantide sorun yaşayanlar varmıs sanırım forumda okudugum kadarı ile

Ayriyeten yorumunuz için teşekkür ederim
  • İlk sayfa güncellenmiştir. Stokta olmayanlar kaldırıldı ve birkaç tane yeni model eklendi..

quote:

Orijinalden alıntı: nJOY

Arkadaslar bu laptop nasil sizce? Acer, i3 islemci, 5470 ekran karti falan var, oyun tutkunu degilim, arada belki nfs falan oynarim. Lcd tv'ye hdmi'dan baglayip film falan izlerim. F/p baya iyi gibi geldi. Sizce teknosadaki lenovoya rakip olur mu? Onun taksitli fiyati 944 bu ise 999... Bana bi akil verin dostlar. İyi geceler herkese.

Teknosadaki lenovodan çok daha iyi bir tercih olur. İhtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 17 Ocak 2011; 17:19:21 >

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.