Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lenovo b560 Teknosadaki pcye almaya karar verdim fakat kullanan arkadaşlar örnek

Intel Pentium P6200
    İşlemci Hızı : 2,13 GHz
    Bellek : 2 GB
    Sabit Disk : 320 GB
    Bluetooth Portu : Yok
    Ekran Belleği : 512 MB
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR3
    Model : B560 590-65659
    Ekran Özelliği : LED HD
    Grafik Tipi : GeForce GT 310M
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Fırewıre Bağlantı : Yok
    Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Yazılım : Windows 7 Home Basic
    Parmak İzi Okuyucu : Var

özellikleri ile dell arasında şu modelle kıyaslama yaparsak fark nedir çokmu fark var..

Dell Inspiron 4030 B37H32 dizüstü,
    Intel Core i3-350M, ATi HD530v, 2GB bellek, 250GB disk, Windows7 Home Basic

medimarkttan arkadaşların kapıştıgı notebook

dell daha iyi ise bekliycem ama diğer laptobu birde dokunmaya gidicem açıkçası

bütçem 900 tl fakat o bu derken halen alamadım

Bu linki açan ve bilgilendiren bütün arkadaşlarada TEşekkür ederim...

• Packard Bell Core i3 380M 2.4 Ghz Nvidia GT540M 1GB HDMI 320GB Hdd 3GB Ram 1149 tl Stok 750

Media Markt'tan güzel bir F/P ürünü. İşlemci hızı yanlış belirtilmiş. 2,53 GHz olacak arkadaşlar. GT 435M'den biraz daha hızlı bir kart GT 540M. Yani gayet performanslı bir bilgisayar. Düşünenler kaçırmasın derim.
  • slm arkadaşlar herkese ii geceler..
    aşağı yukarı btün yorumları okudum herkesin sorusunu ve verilen cvpları gördüm..
    bi çoğnu aklmda tutamadım çok karışmış msjlar birbirine..

ama öncelikle yakından başlayıp iki üstteki yoruma cvp yazmak istedim.. "evren_us" kardeşim..öncelikle bildirmem gerekir ki ben bilgisayarcıyım ve çevrem de geniş çaplı bi bilgisayar satış ağım var.. "Asus N53" serisini hiç bi yerde bulamadığı sölemişsin evet haklısın çnkü yüksek piyasa da çok fazla giden bi model..arz talebi karşılamaya yetmior maalesef..
    ve okuyan herkese bildirmek isterim ki benim yaptığım satışlar gerek bimeks olsun gerek vatan computer olsun gerekse teknosa gerek elektro world olsun bunların hepsinin fiyat seviyesinin çok altında..
    ve şu an elimde 12 marka 57 modelden oluşan notebook stoklarımda toplam 489 adet notebook bulunmakta..

beğendiğiniz seçtiğiniz herhangi bir ürünü bana sormanızı sizden rica ediorum..elimdeki bu kadar notebook'un piyasadaki fiyatlardan çok daha ucuz olduğunu size fiyat vererek ıspatlamak isterim..
    örneğin şu an ki fiyatlara göre bi ufak bi karşılaştırma yapayım.
    Dell inspiron 5030 (45S22B) >>>>>>> bimekste 482 USD+KDV >>> bende ise 455 USD+KDV
    Asus G52JT >>>>>>>>>>>>>>>>>>> vatan bil. 1.039 USD+KDV >>> bende ise 1.010 USD+KDV

bunlar çok hızlıca baktığım iki örnek..
    istediğiniz modeli söyleyin sorun,,bende bendeki fiyatlarıma göre size fiyat söyleyim..
    mesela gidip bakıorsunuz ya işte bimeks'e vatan'a falan..sonra şunu gördüm iyi mi bu iyi mi diye soruorsunuz..gene o şekilde sorun yardımcı olmaya çalışayım dostlarım..hepinize saygılar ii geceler..

• Sevgili adut ürün fiyatlarında bu kadar iddialıysanız güvenli e-ticaret sitenizi kurarak sıcak fırsatlar bölümündeki ciddi potansiyeli değerlendirmenizi öneririm
    B560 almak isteyen arkadaş ürünün tırtıklı mat siyah bir kasası var ekranı iyi ısınma sıkıntısı çok hissedilmiyor ben beğendim ve forumda önerdim bende bu modeli almaya niyetliyim ancak denizlide ew açılacak orada indirimli iyi bir makine bulabilir miyim diye bekliyorum
    Jay jay gerçekten muhteşem bir fiyat alacak arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Packard Bell Core i3 380M 2.4 Ghz Nvidia GT540M 1GB HDMI 320GB Hdd 3GB Ram 1149 tl Stok 750

Media Markt'tan güzel bir F/P ürünü. İşlemci hızı yanlış belirtilmiş. 2,53 GHz olacak arkadaşlar. GT 435M'den biraz daha hızlı bir kart GT 540M. Yani gayet performanslı bir bilgisayar. Düşünenler kaçırmasın derim.

Hayır öyle olmasına imkan yok. Kendim gidip kontrol etmedim tabi ama o ekran kartının o laptopta olması mümkün değil. Eminim yanlış falan yazmışlardır. Ben haftasonu vakit bulabilirsem gidecektim zaten gittiğimde bakarım. O zamana kadar almasın kimse acele edip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren_us

yaw arkadaş herkes n53 ü tavsiye ediyor ama bu melet hiçbi yerde makul bi fiyatla stoğa girmiyor nasıl iştir anlamadım. bimeks indirim yapıyor stok yok. ne biçim zihniyet anlamadım.

1500 liraya verdiler Vatanda da Bimekte de... Hatta Bimeks 1489 mu ne öyle bi fiyat koymuştu. Uyanık olup kampanyaları takip etmek lazım. Bimeks'in 3 günlük kampasında ilk 2 gün internetten bile sipariş verilebiliyordu. Sömestr geldi, şubat tatili falan diye bi bahane bulup kampanya yapacaklardır yine. Biraz bekleyin, beklerkende maximum ya da world kart bulmaya çalışın.
  • yok aragorn kardeş..konya da ikamet etmekteyim ve yazılım işleri yaptığımız ve büyük çaplı çevremizin olduğu bi iş ortamım var..genelde pc'leri yüzyüze sıcak satışla yapıorum..internet üzerinden pek düşünmedim şmdilik ama böle bi yer bulunca bi paylaşayım dedim..

ayrıca lenovo B560 dediğinz galiba aşağıya yazmış olduğum ürün di mi..eğer buysa biliğin bi fiyat varsa almam mümkün mü acaba..
  • b560 dediğiniz sanırım aşağıda yazdığım..

LENOVO Ideapad B560 59052101 CD P6100 2.0 4G 500G 15.6 FRD (Parmak İzi Okuyuculu)

ayrıca jay jay'ın yazdığı packard bell'in modelini alabilr miyim..hangisi olduğunu çıkaramadım..
  • @AduT

Burası yeri pazarlama yeri değil, ''sıcak fırsatlar'' bölümü var orada başlık açabilirsiniz. Konu dağılmasın böyle.
  • yo konuyu dağıtmakla ilgisi yok arkadaşım. sadece ;

Packard Bell Core i3 380M 2.4 Ghz Nvidia GT540M 1GB HDMI 320GB Hdd 3GB Ram bu pc'ye 1.149 tl verileceğine

PACKARDBELL TK85 001TK Ci5 480M 2.66 4G 500G 15.6 1 GB GT420M FRD bu bilgisayara 1.271 tl vermenin daha mantıklı olabilceğini sölemek istedim..
    1.149 tl veren 120 tl daha verir yani d mi..
    ama yukarda model göremeyince onu sordum..herkes fikrini sölemior mu işte fikir..almayı düşünenlere bunu daha çok tavsiye ederm..
    saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AduT
    yo konuyu dağıtmakla ilgisi yok arkadaşım. sadece ;

Packard Bell Core i3 380M 2.4 Ghz Nvidia GT540M 1GB HDMI 320GB Hdd 3GB Ram bu pc'ye 1.149 tl verileceğine

PACKARDBELL TK85 001TK Ci5 480M 2.66 4G 500G 15.6 1 GB GT420M FRD bu bilgisayara 1.271 tl vermenin daha mantıklı olabilceğini sölemek istedim..
    ama yukarda model göremeyince onu sordum..herkes fikrini sölemior mu işte fikir..almayı düşünenlere bunu daha çok tavsiye ederm..
    saygılar..

Adut
    Vanity fair ile çok anlaşamasakda bir konuda haklı biz burada fiyat-performansa göre piyasada stoğu bulunabilen ve türkiyenin her yerinden satın alınabilen ürünleri öneriyoruz dolayısıyla sizin bimeks fiyatıyla kendi fiyatınızı mukayeseniz iktisaden anlamlı değil çünkü sizin önerdikleriniz satın alınabilirlik taşımıyorlar yukarda yazdığımı gerçekleştirdiğiniz zaman rekabetçi fiyatlarla daha çok gelir elde etmeniz mümkündür bu başlığa bu bağlamda bilgilendirici msjlar ile katkı yapmanızı bekleriz
    Mesela sizin yazdığınız pb işlemci bakımından iyi olmasına rağmen ekran kartı bakımından eğer jay jay ın yazdığı pb de 540m varsa sizin yazdığınız modeli performans olarak geride bırakacaktır işlemci farkı da standart kullanımda anlamlı bir fark yaratmayacaktır 150 tl daha ucuz da olduğuna göre işte başlığa adını veren olay gerçekleşiyor ve jay jayın yazdığı pb tam bir f/p makinesi oluyor.
    B560 konusuna gelince hayır sizin yazdığınız model değil benim önerdiğim p6200 cpu nvidia 310m+intel gma gpu barındıran model sizin yazdığınızda sadece intel gma var benim yazdığım model teknosalarda 897 nakit 944 12 taksit satılıyor
    Herkese iyi sabahlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: AduT

yo konuyu dağıtmakla ilgisi yok arkadaşım. sadece ;

saygılar..

fiyatlarınız uygun olabilir o zaman sahibinden yada diğer siteler ile satarsınız

garanti koşullarını bilinmediği ürünleriniz çok kaliteli sıfır oalabilri fakat hiçbir zaman büyük firmaların
    isimlerinin altında olması güvencesi ile değerlendirilemez

Bu link satış pazarlama değil. Fikir Sahibi olmak isteyen Arkadaşlara yardım etmek için açılmış bu gibi ilanlarla kirlenmemeli saygılar..

• Arkadaşlar bir iki gün içinde laptop alacağımda en max. 1200 tl i3 işlemcili ve paylaşımsız ekran kartlı bir makina arıyorum.Yardımcı olurmusunuz kazıklanmak istemiyorum uygun modeller önerebilirmisiniz rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Arkadaşlar bir iki gün içinde laptop alacağımda en max. 1200 tl i3 işlemcili ve paylaşımsız ekran kartlı bir makina arıyorum.Yardımcı olurmusunuz kazıklanmak istemiyorum uygun modeller önerebilirmisiniz rica etsem?

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=115285
  • Bende Şu Asus VX6 netbook baktın piyasada yok bende küçük ekranlı en fazla 13.3, dvd-rw falan olmayabilir ekran kartı paylaşımsız güncel oyunları oynatabilecek küçük bir notebook bakmaya karar verdim fiyat 1500 TL geçmeyecek ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Arkadaşlar bir iki gün içinde laptop alacağımda en max. 1200 tl i3 işlemcili ve paylaşımsız ekran kartlı bir makina arıyorum.Yardımcı olurmusunuz kazıklanmak istemiyorum uygun modeller önerebilirmisiniz rica etsem?

MEDİMARKT P.b. VAR HEM CEBİNE PARA KALIR egerki o ekran kartuı varsa tabii

intel core i3-380 m kıyaslamalara göre i5 ayarında deniliyor
    ekran kartı gt540m 1gb (1gbsi ni salla gt 540m ise güzel bi kart)
    3 gb bellek ddr3 1066 (bilmiyorum i3 işlemci 1066 mhz ramin üstünü görüyormu ?)
    15,6 ekran gayet güzel
    artı olarak hdmı çıkış
    320 gb hdd (ssd ye geçersen tutamazsın bu laptobu kaçar gider)
    ve işletim sistemi win7 home basic (çoğu firma freedos olarak satıyor
    fiyatı ise 1149 tl world karta 10 ay
    maximuma 6 ay
    advantage 4 ay
    bonus 4 ay
    card finas 4 ay

peşin fiyatına taksit düşün taşın arkadaşım sonra ya kaçtı deme benim gibi..

birde arkadaşlar ürün nerde aradıysam tek hoparlör ve ekran kartı gt420m olarak çıktı karşıma
    tam bilgiler dogru çıkar inşallah gider alırız..

www.netsiparis.com
    Sayfa bulunamadı! - Online Alışveriş - Netsiparis.Com
    http://www.netsiparis.com/detay/11201253191/PACKARD-BELL-TK85-F4085-JN-001TK-I3-380M-3

• Yukarıda bahsettiğim ürün, mağazaya gidenler tarafından teyit edilmiş arkadaşlar. İşlemciyi yanlış yazmışlar, hızını değil. İşlemci Core i3 370M ve 2,4 GHz hızında çalışıyor. Ekran kartı ise GT 540M. Dediğim gibi, gayet performanslı bir ürün. Fiyatı da çok uygun. İhtiyacı olanlar kaçırmasınlar.
  • slm arkadaslar soyle bir laptop buldum ihtiyahacı olanlar bakabilır guzel bir f/p urunu oldugtnu söyluyorlar kampanya olursa bende almayı dusunuyorum.
    HP PVL LB821EA DV7-5000
    17,3" (1600 x 900) / i7-2630QM /
    1GB DDR5 128 Bit 6570 / 4 GB DDR3
    (tek) / 640 GB /Windows® 7 1971 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bychass

slm arkadaslar soyle bir laptop buldum ihtiyahacı olanlar bakabilır guzel bir f/p urunu oldugtnu söyluyorlar kampanya olursa bende almayı dusunuyorum.
    HP PVL LB821EA DV7-5000
    17,3" (1600 x 900) / i7-2630QM /
    1GB DDR5 128 Bit 6570 / 4 GB DDR3
    (tek) / 640 GB /Windows® 7 1971 tl

buyrun link bu ürün f/p'nin yanından geçemez

• forum.donanimhaber.com/m_45977364/tm.htm sıcak fırsatlar bölümünde konusu da var ordan da bakabilirsin herkes f/p urunu oldugunu soyluyor ayrıca benim yazdıgımda ekran kartı 6570 senın verdgin ise 5650 ve fiyati o linktekiyle alakası yok
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.