Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bychass

slm arkadaslar soyle bir laptop buldum ihtiyahacı olanlar bakabilır guzel bir f/p urunu oldugtnu söyluyorlar kampanya olursa bende almayı dusunuyorum.
    HP PVL LB821EA DV7-5000
    17,3" (1600 x 900) / i7-2630QM /
    1GB DDR5 128 Bit 6570 / 4 GB DDR3
    (tek) / 640 GB /Windows® 7 1971 tl

Evet zaten bu laptopun bahsi geçti 1-2 sayfa önce. Ne yazık ki ekranda karıncalanma problemi varmış. Yoksa f/p açısından 10 numara laptop.

Aslında çok rahatsız edici değil deniyor 5-10 santim mesafeden bakınca farkediliyormuş, zamanla da alışılabilir... En güzeli mağazada gidip görerek almak.
  • cok rahatsız edici değilse ben almayı dusunurum ekrana 10-15 cm den bakmanın mantıgı yok bence ama soyle %25 indirimli bir kampanya filan olan olması lazım
  • @cemre16
    Hocam ürünün linki varmı hangi mağazaların stoklarında var bi bakarım?.

Yarın bimeks ,mediamarkt ,vatan computer a gidicem bakalım önerilen ürünlere bakıp karar vericem.Birde şu ürünler dikkatimi çekti

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=113910

• @bychass:

O kadar da değil 2000'in %25'i napar 500 lira yapar... o laptopu 1500'e almak söz konusu dahi değil. Boşuna beklemezdim ben senin yerinde olsam. Zaten indirim yapan yerler belli vatan, bimeks, electroworld ve mediamarkt... Bu laptop hiçbirinde yok sadece eksen satıyor bunu bildiğim kadarıyla

Zaten bu laptop biraz fazla iyi. Pes, Nfs, Gta, wow falan öyle oyunları oynamak için bu laptopa 1900-2000 lira verilmez. 1500 liraya satılan asus n53 ya da aynı donanıma sahip sony e serisi hem kaliteli hem f/p oranı iyi laptoplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 19 Ocak 2011; 20:45:01 >

• 2000-2500 arası benim vazgeçilmezim bu

birçok arkadaşıma yakınıma hatta hocalarıma bile aldırdım ve herkes şimdi bana teşekkür ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: XLykaoN

2000-2500 arası benim vazgeçilmezim bu

birçok arkadaşıma yakınıma hatta hocalarıma bile aldırdım ve herkes şimdi bana teşekkür ediyor

f/p olarak kötü bir ürün...

• Berkayboys gene sallamışsın biraz nerden çıkardın bychass arkadaşımızın önerdiği hp dv7 nin f/p olmadığını nasıl bir işlemciye ve ekran kartına sahip olduğunu bilmiyorsun gidip 5650li ve daha pahalı bir modelin linkini paylaşıyorsun ekranda yaşanan dalgalanma sıkıntısı bu modelde yoksa 1800e i5 li 15.6 laptoplar satılırken bu model peynir ekmek gibi satılır
  • slm ark şu alttakilerden hangisi en iyi lütfen başka laptop tavsiye etmeden yorum yaparsanız sevinirim cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

Asus n53jf-sx210v n61jv-jx550d k52jc-ex392r

samsung r540 jsoctr

dell insp. 5010 b46h43
  • quote:

Orijinalden alıntı: XLykaoN

2000-2500 arası benim vazgeçilmezim bu

Direk vazgeçilecek bir model..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilbilge_11

slm ark şu alttakilerden hangisi en iyi lütfen başka laptop tavsiye etmeden yorum yaparsanız sevinirim cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

samsung r540 jsoctr

dell insp. 5010 b46h43

Dell inspiron 5010 B46H43.
  • vanity fair;
    haklısın aslında bu laptop bu haliyle f/p urunu iken indirim beklemek sacma ama n53 u bimekse gidip sordugumda 1900 dediler 2 gun sonra kampanyayla 1621 den sattılar ama stok kalmadı alamadım oyle bir sey olursa alırım ama sadece eksen de olması kotu.Artık somestır tatilinda kampanya olursa n53 bulabilisem asus yoksa bu hp yi alırım.Son olarak bir şey sorucam N serisinin hepsinde bang_oufsen ses sistemi var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Berkayboys gene sallamışsın biraz nerden çıkardın bychass arkadaşımızın önerdiği hp dv7 nin f/p olmadığını nasıl bir işlemciye ve ekran kartına sahip olduğunu bilmiyorsun gidip 5650li ve daha pahalı bir modelin linkini paylaşıyorsun ekranda yaşanan dalgalanma sıkıntısı bu modelde yoksa 1800e i5 li 15.6 laptoplar satılırken bu model peynir ekmek gibi satılır

daha pahalı bi ürün mü :D benım verdiğim linkteki laptopla arkadasın werdiği laptop aynı zaten ben özelliklerini görmeniz açısından söyledim. ayrıca ben hala anlamadm bunun neresi f/p'dir. Hp'yse uzak dururum zatn neyse.
  • Arkadaş 1-2 güne kadar yeni bir dizüstü alıcam şu bilgisayara bakım yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti460c-core-i5-460m--2.53ghz-4-gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50730

Güncel oyunları(Call of duty,Nfs,Cyris) Ve Filmleri (HD ,480p 720p 1080p vb) izlemede sorun olmasın yeter.Buna göre bilgisayar hakkındaki yorumlarınızı veya başka tavsiyeniz varsa bekliyorum.(limit1500)

• quote:

slm ark şu alttakilerden hangisi en iyi lütfen başka laptop tavsiye etmeden yorum yaparsanız sevinirim cevaplayanlara şimdiden teşekkürler

samsung r540 jsoctr

dell insp. 5010 b46h43

• @ berkayboys:

Bence sen bu konuya soru cümlesi dışında başka bişey yazma. Oku, bol bol oku, ama yazma.
  • quote:

samsung r540 jsoctr

dell insp. 5010 b46h43

n61>n53>dell 5010
  • @JasonBurak:

Dikkat ettimde çoğu kişinin ilk sayfadaki tavsiyelerden haberi yok. Konunun ismine tavsiyelerin ilk sayfada olduğunuda yazarsan daha çok kişiye ulaşır.
  • @Vanity Fair
    Haklisin, sürekli yazıyorum mesaj olarak ama arada kaybolup gidiyor. Başlığa ekleme yapıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 20 Ocak 2011; 0:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bychass

slm arkadaslar soyle bir laptop buldum ihtiyahacı olanlar bakabilır guzel bir f/p urunu oldugtnu söyluyorlar kampanya olursa bende almayı dusunuyorum.
    HP PVL LB821EA DV7-5000
    17,3" (1600 x 900) / i7-2630QM /
    1GB DDR5 128 Bit 6570 / 4 GB DDR3
    (tek) / 640 GB /Windows® 7 1971 tl

hp ye karşı ayrı bir antipatim var açıkçası artık eski kalitesinin yanından geçmiyor 4 arkadaşımda servise gönderdiği hp laptoplardan 1 ayda haber alabilene helal olsun servisde süründürüyorlar özellikle wirelesslı problemli bi seri olurmu cogu bu sebepten gitti

he olabilir denile bilirki sana denk gelmiş dogrudur her kötü şey benim başıma geliyor memnun olanlar alsın

ama dell gibi bir hizmet veren laptop satıcısı bu piyasanın bu şekilde lideri olur ,teknik servis açısından aynı yoldan şaşmazsa eger

saygılar dertsiz başa dert almak isteyen hp notebokk alsın derim ben muadilini gösteremiyorum

o teknik servisle bi cacık olmaz hp den..

• Sonunda uçurmuşlar elemanı. Başlık biraz nefes alır artık (:
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.