Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arkadaşlar f\p diye düşündüm ama .. hdd biraz vasat... yinede iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

http://www.hepsiburada.com/Liste/casper-nirvana-cnhbi460a-intel-core-i5-460m-253ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760357&categoryId=98

oyun içinse ekran kartı biraz düşük kalıyo bence dstm

olabilir ama. bu sayfafda olması gerekli diye düşündüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: binner

ekran kartı kötü,
    işlemcisi i7
    ram 4-8 gb arasında
    hdd 500 'dan büyük
    f/p ürün varmı bildiğiniz ?

Casper Store, Casper Bilgisayar Alışveriş Sitesi
    CASPERSTORE.NET | Casper Alışveriş Sitesi - En Ucuz Casper Laptop, Excalibur Oyun Bilgisayarları, Via Akıllı Telefonlar, Tabletler
    http://www.casperstore.net/?urun-2377-Casper-Nirvana-CNL-I640-6M35P.html

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114417/acer-as5745g-7744g50mn-lx-r6m02-027-.aspx

• arkadaslar ben cızım ıcın ( solıd works, sdmax,auto cad vs) bır laptop ıstıyorum. ıslemcısı ıyı olsun ekran kartı cok onemlı ramı 4 gb cozunurlukde 1600*900 den dusuk olmasın ıstıyorum bu ıkı lınkını verdıgım laptopları bırbıryle karsılastıracak ve bana yorum yapacak arkadaslara cok tsk ederım..saygılarımla..

varsa onerecegınız baska laptoplar onlarıda alabılırım tskler...

• Merhaba yazdığın 2 laptop içinde tartışmasız asusu öneriyorum ancak yazdığın pro lar için grafiğe göre tasarlanmış gts ön başlıklı kartlardan gerekir mi onu bilemeyeceğim ama 425 m de iyi bir karttır genede bütçen elverirse grafik için yazdığım kartlara sahip modelleri de araştır
  • max. 1.500 liraya f/p olarak bilgisayar arıyorum
    marka olarak acer asus hp sony vs.. olan bildigin iyi oyun oynarken kasmayacak (ekran kartı ati hd 5650) fan olayı (ısınma ve ses ) minumum olabilecek laptop var mı ?
    şimdiden teşekkürler
  • bu ürün nasıl
    fan sıcaklıgı sesi
    oyun olarak kasmaması lazım

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115662/acer-as5742g-5464g64-lx-r8c02-004-.aspx

2 gb ekran kartına sahip ama gt420 ati hd 5650 den iyi olmadıgını biliyorum
    hersey gb baglı değil ama 2 gb yine etkiler değilmi fark olarak ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparanda

max. 1.500 liraya f/p olarak bilgisayar arıyorum
    marka olarak acer asus hp sony vs.. olan bildigin iyi oyun oynarken kasmayacak (ekran kartı ati hd 5650) fan olayı (ısınma ve ses ) minumum olabilecek laptop var mı ?
    şimdiden teşekkürler

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=115285

İnceleme:

http://forum.donanimhaber.com/m_45634130/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 15 Ocak 2011; 17:55:08 >

• bu baslıgı komple okudum ve dıkkat ettıgım yorumlar senın ve bırkac arkadasınkı aragorn senden cevap gelmesıde cok sevındırdı benı bır kac haftadır laptop arayısındayım yaklasık 2000 tlyı gozden cıkardım..en sonunda asusunkınde karar kıldım gıbı onu alıncaya kadar aklıma baska bır laptop cıkmazsa..
    bu kart umarım bana yeterlı olur sence daha ıyı modeller varsa elbette ısmını alabılırım degerlendırmek ıcın tskler cevabın ıcın aragorn..
  • Isınma olarak hangisi daha soğuk " acer,sony,dell,packrad bell,asus " yada belirtebileceğiniz model ?
  • quote:

şimdiden teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_45704465/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45704465
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

arkadaşlar f\p diye düşündüm ama .. hdd biraz vasat... yinede iyi...

İyiymiş... Yeni mi çıktı bu? İşlemci falan çok iyi gözüküyor Sandy Bridge tabanlı, özellikle oyunlarda i7-740qm'e göre farkedilir performans artışı sağlar. Ekran kartı da iyi sayılır. HP'lere son zamanlarda hep önyargılı yaklaşılıyor oyüzden gözden kaçmış heralde bu laptop.

Isınma problemi ya da benzer bir kronik sorunu yoksa gayet güzel Limitini 2000 lira olarak belirlemiş ve 17'' ekran isteyenler için çok uygun.

• quote:

şimdiden teşekkürler

Etkilemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: megahard

arkadaslar ben cızım ıcın ( solıd works, sdmax,auto cad vs) bır laptop ıstıyorum. ıslemcısı ıyı olsun ekran kartı cok onemlı ramı 4 gb cozunurlukde 1600*900 den dusuk olmasın ıstıyorum bu ıkı lınkını verdıgım laptopları bırbıryle karsılastıracak ve bana yorum yapacak arkadaslara cok tsk ederım..saygılarımla..

varsa onerecegınız baska laptoplar onlarıda alabılırım tskler...

HP hem işlemci, hem grafik kartından dolayı %100'e yakın (yani iki katı) daha üstün performans sunar. Fiyatları ise dikkate alınmayacak derecede yakın iki laptopunda. Zaten Asus N53 size göre değil.

Normal bir kullanıcı için 720p ekranlı ve i5 işlemcili herhangi bir laptop çoğu zaman yeterli ama madem çizim ve yüksek performans isteyen benzer uygulamalar kullanacaksınız, o zaman sizin durumunuzda ikisi arasından tabiki HP'yi tercih etmelisiniz. HP'yi almadan önce kullanıcı yorumlarına bir bakın, büyük ve tamir edilemeyecek problemlere sahip değilse uygundur.

Hatta HP'yi kaçırmayın derim ne kadar stokları var bilmiyorum ama laptop ihtiyacı mevcutsa düşünmeden gidip alınabilir.

• merhaba beyler ankamall da hp dv6-3113 modeli i5 460 modelli bilgisayar 1400 mus sıcak fırsatlar bolumunden bakabılırsınız paneli sorunlu olanlar cıkabılıyormus ama yınede isteyen olabilir ben asus n53 lere indirim gelmesini bekliyorum hala:(
  • vanıty tsk ederım yorumun ıcın ıkı ayrı yorum aldım sımdı bu ıkı pcı hakkında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Isınma olarak hangisi daha soğuk " acer,sony,dell,packrad bell,asus " yada belirtebileceğiniz model ?

Isınma markadan dolayı değil bileşenlerden dolayı kaynaklanır, bunun tek istisnası son zamanlarda karşılaşılan bazı HP laptoplar. Ayrıca sıcaklık derecesine göre laptop seçilmez.

En doğrusu önce ihtiyaçlarınız doğrultusunda istediğiniz marka/model laptopu belirlemek, sonrada kullanıcıların memnuniyetini araştırmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 15 Ocak 2011; 20:11:10 >
  • Aslında vanity fair ır dediği gibi sandy bridge işlemcili hp daha iyi gibi gözüküyor ancak hp takıntımızı aşmak biraz zor oluyor ekran kartının da çok üst düzey olduğunu düşunmüyorum ayrıca asus full hd ve arkadaşın kullanacağı programlar çok da ağır sayılmaz ama ilk mesajda da belirttiğim gibi nvidia gts serisi ekran kartlı makine bakmamız lazım bekle bakalım biraz araştıralım
  • Core i7 2630'un, Core i7 920XM ile eşdeğer olduğu belirtiliyordu. HD 6570 de GDDR5 bellekli olduğuna göre HD 5750 - HD 5770 ayarında bir şey olur herhalde. 17 inçlik HD+ monitör de varmış. Bence bu cihaza bu para veriliyorsa, biraz daha kıyılıp SSD de alınır buna. Yanında da yatılır. Cidden nefis bir şey olmuş. Monster'ın ekranını küçük bulanlar için harika bir seçim olur.

Alanlar güle güle kullansınlar.
  • jayjay sende anladıgım kadarıyla hpnın laptopunun asusunkıne gore benım ıcın daha ıyı oldugunu soluyorsun yada asus ve benı katmım hp nın bu modelının alınabılecek oldugunu soluyorsun ozaman cızımle ugrasıcagıma gore onuda dusınım...ne zormus bu ısler harbıya :)
    bırde bu ssd yınasıl takdıracagız alırkenmı soluyıpde bunu ekleyın dıyecez fıyata ne kadar yansır :S

aragon tavsıyelerını beklıyorum ustad..
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.