Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiye kadar bu başlık altında yorum yapmamaya özen gösterdim.Ancak @cemre16 nickli arkadaşın yorumlarını okuyunca dayanamadım.Şimdiden diğer arkadaşlar kusura bakmasın.
    Buradaki arkadaşlar hediye alma meraklısı değil.Yaptıkları tavsiye ve yorumlar tamamen özveri ve paylaşım esasına dayanıyor.Bilgi birikiminin karşılıksız olarak paylaşıldığı , hiçbir çıkar ve menfaat gözetilmeksizin,asla yaşının kaç olduğu sorgulanmadan , tamamen kişisel inisiyatife dayanılarak, yardımcı olunmaya çaba gösteriliyor.
    Kimsenin ailesiyle oturup geçirebileceği veya farklı etkinliklere ayırabileceği zamanı buraya ayırıp, birçok arkadaşa yardımcı olarak değerlendirmeye çalışmak gibi bir zorunluluğu yok.
    Buradan yararlanarak, notebook alan üyeler olduğunu yorumlardan yola çıkarak ben de gözlemledim.
    Sabırlı ve yapıcı anlayış tarzlarından ötürü burada yorum yazan arkadaşlarımı da tebrik etmeden geçemeyeceğim.

• Notebook arayışındayım , Mesajım bulunsun. Konuyu açan ve devam ettiren tüm herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre4232

Şimdiye kadar bu başlık altında yorum yapmamaya özen gösterdim.Ancak @cemre16 nickli arkadaşın yorumlarını okuyunca dayanamadım.Şimdiden diğer arkadaşlar kusura bakmasın.
    Buradaki arkadaşlar hediye alma meraklısı değil.Yaptıkları tavsiye ve yorumlar tamamen özveri ve paylaşım esasına dayanıyor.Bilgi birikiminin karşılıksız olarak paylaşıldığı , hiçbir çıkar ve menfaat gözetilmeksizin,asla yaşının kaç olduğu sorgulanmadan , tamamen kişisel inisiyatife dayanılarak, yardımcı olunmaya çaba gösteriliyor.
    Kimsenin ailesiyle oturup geçirebileceği veya farklı etkinliklere ayırabileceği zamanı buraya ayırıp, birçok arkadaşa yardımcı olarak değerlendirmeye çalışmak gibi bir zorunluluğu yok.
    Buradan yararlanarak, notebook alan üyeler olduğunu yorumlardan yola çıkarak ben de gözlemledim.
    Sabırlı ve yapıcı anlayış tarzlarından ötürü burada yorum yazan arkadaşlarımı da tebrik etmeden geçemeyeceğim.

altında imzam olsun hocam konya'ya selamlar...

• @aragorn20
    Üstadım ,bizden de Denizli'ye en derin hürmet ve selamlarımızla...

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre4232 -- 14 Ocak 2011; 1:31:45 >
  • +1:)
  • arkadaslar forum biraz gerilmis sanki
    bu ortamda bisey daniscam, 1500-2000 tl arası bi laptop almayı dusnuyorum, tavsiyeniz ne olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agesilaos

arkadaslar forum biraz gerilmis sanki
    bu ortamda bisey daniscam, 1500-2000 tl arası bi laptop almayı dusnuyorum, tavsiyeniz ne olur acaba?

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831

Casper Store, Casper Bilgisayar Alışveriş Sitesi
    CASPERSTORE.NET | Casper Alışveriş Sitesi - En Ucuz Casper Laptop, Excalibur Oyun Bilgisayarları, Via Akıllı Telefonlar, Tabletler
    http://www.casperstore.net/?urun-2377-Casper-Nirvana-CNL-I640-6M35P.html

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115027/asus-a42ja-vx095v.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=115225

• Casper alcaksanız casperstore.net'den alın orası ucuz ve o fiyata özellikleri daha iyi casper'lar var.
  • exper 12 saat şarjı giden bir notebook u bimekste indirimde
    ekran kartı 256 mb kullanan varmı bu laptobu acaba..
  • İyi aksamlar.Servis + kalite bakımından hangi marka daha iyidir.sıralama yapar mısınız ?

dell,sony,lenovo,samsung,acer,asus,packard bell,lg

bir de

bu ürün

yada

bu ürünü

1200 liraya bulma ihtimalim var.nasil sizce iyi midir ? acer in servisi,laptop ı kalitelimidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colin-Kazım -- 14 Ocak 2011; 23:43:56 >

• servis listesi

dell

yazmamana rağmen monster bazen dell dende iyi olabilir

lenovo

sony eh işte

gerisini salla gitsin hepsi aynı sayılır ancak servis kalitesi kadar malın kalitesi de önemlidir

yazdığın laptoplar fena değil ama o fiyatalr pahalı

acer servisi de çok ilgili değildir...
  • forumdaşlar benim de bi sorum olcak..yorumları epeydir takip ediyorum.."i7-740.." işlemcisi olan ekran kartı ati 5650 yada onun ayarında bir bilgisayar arıyorum birde ekranı 15.6" olsa tadından yenmez..yalnız en fazla vermek istediğim 1800 tl civarinda..dell in bir ürünü var ( model: 5010 G74F45 ) 1700-1800 civarinda aradiğim gibi aslında yalnız bi kampanya bekliyorum..ozellikle asus "N" serisini gözüme kestirdim ama onlarda da kampanya olurmu dersiniz bu günlerde yada olsa bile nereye kadar duser..veya gözümden kaçırdığım bu özellklerde önerebileceğiniz bir laptop var mı..yorumlarınızı bekliyorum şimdiden saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g@rizma -- 15 Ocak 2011; 10:17:35 >

• Bu laptop hakkındaki yorumları alabilirmiyim , surf bazen film ve nadiren oyun için

• quote:

Orijinalden alıntı: Holychoosenone

Bu laptop hakkındaki yorumları alabilirmiyim , surf bazen film ve nadiren oyun için

merhaba isteklerin için çok pshslı bir model seçmişsin tsvsiyem teknosadan lenovo b560 897tl forumda ara bir çok konu ve yorum bulacaksın

• Arkadaşlar kredi kartına taksitle 1250 tl ye kadar alabileceğim f/p laptop önerisi istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: desing

Arkadaşlar kredi kartına taksitle 1250 tl ye kadar alabileceğim f/p laptop önerisi istiyorum...

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=115285
  • ekran kartı kötü,
    işlemcisi i7
    ram 4-8 gb arasında
    hdd 500 'dan büyük
    f/p ürün varmı bildiğiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.