Şimdi Ara

** EN İYİ FIREWALL PROGRAMLARI ** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
48.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

** EN İYİ FIREWALL PROGRAMLARI **


(En Son Oy Tarihi: 19.11.2020)
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: firaz

    KİS 6.0

    +1
  • comodo momodo hikayeeee

    bilgisayarını oyuncak yapma
    zonealarm pro dan şaşma
  • zone alarmı hiç tartışmam bile ama vasat birşeyler arıyorsanız eğer kaspersky internet security
  • zone alarm pro
  • cvb verilmis zaten zone
  • sygate bence zone alarm dan daha iyi gelişmiş özelliklere sahip birde anlık geliş gidiş trafiğini kb ları ile görmek bloke edilenleri takip etmekte mümkün.ip leri trace etme özelliği ve gelişmiş log sistemiyle çok başarılı bir firewall fakat biraz cpu dan götürüyor bu canımı sıktı.Güvenlik maximum olsun diyenler için bence iyi.zonealarım svchot diye gördüğü şeyi bunu yükleyince ndis user mode I/O driver olarak görebildim.


    edit:sygate kesinlikle cpu çok harcamıyor hatta zone alarma göre ilk açılışta daha hızlı başlıyor.cpu çok tüketme sebebi ndis user mode I/O denilen şeyin çalışmasıymış paketleri çiftleme gibi bir görevi varmış bunu servislerden kapatınca o sorun kalmadı.işine yarayabilecekler için servislerden kablosuz sıfır yapılandırmayı kapatmanız gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 11 Ağustos 2007; 18:38:52 >
  • ZONEALARM en iyisi
    gerisi hikaye
  • Kaspersky 7 yada Kaspersky İnternet Security fakat key sorunu olduğu için son sürümlerinde ben Nod32 kurdum henüz virüs yemediğim için test edemedim yanına bir firewall kurmam gerekli bende arıyorum aslında iyi bir firewall 4 sene kasper kullanmıştım hiç virüs yemedim sayesinde ama bakalım kasperden sonra neler olacak
  • outpost firewall(ücretli)
    Comodo Firewall(ücretsiz)

    Benim tavsiyem bu 2 sidir.
    uzun zamandır outpost kullanıyorum.Bir ara comodo kullandım hiçbir sorun yaşamadım test ettim zaten yapılan profesyonel testlerde de hep üstte.ben yine de kişiselleştirebilirlik olarak outpost tercih ettim.
  • Outpost Agnitium diyorum kişiselliştirmede var. Gelen giden verileri tam kontrol ediyorsunuz. Herşeyi tam görüyyorsunuz logları güzel. Kasper Trend micro mcafe comodo kerio kullandım bu rahatlığı yakalayamadım. Ama outpostta gbox programında sorun çıkarıyordu bu yüzden kaldırmıştım bu vesile ile diğer firewallara deneme fırsatım oldu.. Tekrar serialini bulup yüklerim artık. Bu arada kerio da 2 ethernetli pc de deneme fırsatı buldum. İnternet paylaştırma hikayesi özellikleri çok iyidi. Tekil kullanım için Outpost diyorum. Trend microda wrelees den yabancı pc bağlanınca size uyarı veriyor bu özellikde güzelldi. Birileri ağamı sızdımı acaba Birde Outpostta PC yi hazırda beklet diyince makine kapanmıyordu belki yeni sürümlerinde düzelmiştir..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmet_alp

    Outpost Agnitium diyorum kişiselliştirmede var. Gelen giden verileri tam kontrol ediyorsunuz. Herşeyi tam görüyyorsunuz logları güzel. Kasper Trend micro mcafe comodo kerio kullandım bu rahatlığı yakalayamadım. Ama outpostta gbox programında sorun çıkarıyordu bu yüzden kaldırmıştım bu vesile ile diğer firewallara deneme fırsatım oldu.. Tekrar serialini bulup yüklerim artık. Bu arada kerio da 2 ethernetli pc de deneme fırsatı buldum. İnternet paylaştırma hikayesi özellikleri çok iyidi. Tekil kullanım için Outpost diyorum. Trend microda wrelees den yabancı pc bağlanınca size uyarı veriyor bu özellikde güzelldi. Birileri ağamı sızdımı acaba Birde Outpostta PC yi hazırda beklet diyince makine kapanmıyordu belki yeni sürümlerinde düzelmiştir..

    kerionun yenisi sunbelt firewall oldu hocam.kullan beğenirsin sanıyorum.oldukça hafif ve internette hızlı sörf yapmanı sağşayan bir firewall.diğerleri gibi kasma ve interneti yavaşlatma sıkıntısı yok.bayaa bi ilerlemişler iyi iş çıkarmışlar.kullanan arkadaşlar çok memnun

    http://www.sunbelt-software.com/Home-Home-Office/Sunbelt-Personal-Firewall/




  • konuyu açan iyi etmiş en azından firewall da ne diyenler öğrenme ve kullanma fırsatı bulacaklar. ayrıca diğer seçeneğini işaretleyenler de kullanıyor olabilecekleri donanımsal firewall' i yazarsa iyi olur. biz de öğrenmiş oluruz.
  • norton personal firewall...
    kullanımı kolay iyi bir koruma saglıyor
  • tartışılmaz derecede comodo kalitesi öne çıkıyor..üstelik zone alarm pro ücretli unutmayalım.
  • @omegama

    Kesinlikle.Şimdi 3 versiyonu çıksın bi.bakalım piyasada firewall kalcakmı.HIPS falan herşeyi içinde olacak.kapışacak pek program kalmaz artık.Kapışmak için JETICO nun kendini daha da geliştirmesi gerekecek.şu an kapışabilecek tek firewall o.
  • Başlık açtım ama ilgi çekmedi fazla. bari buraya da koyalım Matousec FIREWALL "Leak-Test" sonuçları (02.11.07)


     ** EN İYİ FIREWALL PROGRAMLARI **


     ** EN İYİ FIREWALL PROGRAMLARI **


    http://www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/leak-tests-results.php



    Doctus tan alıntıdır

    Bu arada Online Armor çok iddialı bir firewall.İçinde entegre hips var.Comodo ya alternatif olabilir. Kurdum kullandım çok ayarı yok kullanımı kolay hafif bir firewall.Denemenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 4 Kasım 2007; 0:45:06 >




  • bende leaktest denen kandırmacaya bakarak firewal seçmemenizi öneririm
    madalyonun arka yüzü - TIKLA - oku ögren



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 4 Kasım 2007; 3:15:34 >
  • banada pek inandırıcı gelmedi
  • Kimse kimseyi inandırmaya çalışmıyor burda.Yıllardır firewall leak testleri yapan bir site.Kimse size tek 1 siteye bakarak veya leak testlere bakarak tercih yapın demiyor.kendiniz de deneyin başka sitelerde de testler yapın öyle karar verin.ben leak teste bakıp seçim yapın demedim şimdiye kadar ama önemsiz bir test de değil onu da belirttim her seferinde.bazıları neresiyle okuyor bilemem benim yazdıklarımı.İster inanın ister inanmayın neticede bu bir testtir.bende diğer yapılan testlere inanmıyorum dersem ozaman anlamı kalmaz bu işin.Ben birşey gördüm paylaştım.Gerisi size kalmış ne yaparsanız yapın kimseyle birşey paylaşmaya gelmiyor bazıları yüzünden.Ne yaparsanız yapın
  • İyi günler,
    Aynı sitedeki şu sonuç daha anlamlı görünüyor:

    http://www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/results.php
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.