Yüzbaşı
26 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
Gönderileri
ARKADAŞLAR MERHABA,

MACBOOK AİR 13.3 (MİD-2011 ÇIKIŞ) KULLANICISIYIM İŞİM VE ÖZEL KULLANIMIM GEREĞİ BİLGİSAYARDAN ARTIK İSTEDİĞİM PERFORMANSI ALAMAMAKTAYIM.BUNUN ÜZERİNE GİRMİŞ OLDUĞUM ARAYIŞ NETİCESİNDE YİNE APPLE DAN VAZGEÇMEYEREK AŞAĞIDA ÖZELLİKLERİNİ BELİRTTİĞİM İKİ MODEL ARASINDA KARARSIZ KALDIM.BİLGİ/YORUM/ÖNERİLERİNİZİ BEKLEMEKTEYİM.

YENİ ALACAĞIM BİLGİSAYARI

-YOĞUN MS OFFİCE UYGULAMARI
-YOĞUN AUTOCAD UYGULAMARI
-ALACAĞIM BİLGİSAYARI EN AZ 3-4 SENE KULLANMA HEDEFİNDEYİM

-BU ARADA SEYAHAT YOĞUNLUĞUM BİRAZ FAZLA

1. SEÇENEK

Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro

Donanım

3.0 GHz Çift Çekirdekli Intel Core i7, 3.5 GHz'e kadar Turbo Boost

16 GB 1600 MHz DDR3L SDRAM

512 GB PCIe tabanlı Flash Depolama

Intel Iris Graphics

Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q-Klavye) ve Kullanma Kılavuzu (Türkçe)

Aksesuar Seti

2.SEÇENEK

Retina ekranlı 15 inç MacBook Pro

Donanım

2.8 GHz Dört Çekirdekli Intel Core i7, 4.0 GHz'e kadar Turbo Boost

16 GB 1600 MHz DDR3L SDRAM

512 GB PCIe tabanlı Flash Depolama

Intel Iris Pro Graphics ve 2 GB GDDR5 belleğe sahip NVIDIA GeForce GT 750M

Arkadan Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q-Klavye) ve Kullanma Kılavuzu (Türkçe)

Aksesuar Seti

ŞİMDİDEN YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
arkadaslar merhaba;

IPHONE PLUS 16 GB KULLANICISIYIM.TELEFONLA ILGILI SOYLE BIR SORUNUM VAR.POP DESTEKLI SIRKET MAILLERINI TELEFONA KURDUGUM ZAMAN BUTUN MAILLERI TEK TEK TELELFONA INDIRIYOR OTOMATIK OLARAK VE BU DURUMDA MAILLERIN TELEFONDA GEREKSIZ YER KAPLAMASINA NEDEN OLUYOR.BENDE BUNU COZMEK AMACLI BIR KAC YOL DENEDIM FAKAT COZUM ALAMADIM

1.DENEMEM

GELEN MAILLERI TEK TEK SILDIM FAKAT AYARLAR---KULLANIMDA---MAIL KULLANIMIM DEGISMEDI BI TURLU(TELEFONU ACTIM KAPADIM COZUM OLMADI)

2. DENEMEM

YUKARIDA YAZMIS OLDUGUMA ILAVE OLARAK ICLOUD ANAHTAR ZINCIRIDEN BUTUN MAIL HESAPLARINI KAPATIP YEDEKLERI SILDIM YINE COZUM SAGLAMADI

SU AN TELEFONDAKI BUTUN MAILLERI SILMEME RAGMEN MAIL KULLANIMI 3 GB SEVIYESINDE

BU KONU ILE ILGILI YARDIMCI OLACAK BIRISI VARSA COK MEMNUN OLURUM
arkadaşlar iyi günler;

yurtdışından macbookair alma düşüncem var ve bilgisayarla alakalı bir kaç sorum olucak.

1- öncelikle baktığım model i7 işlemcili 13.3 inch 256 gb ssd olan modeli yurtdışı fiyatı 1700 usd dolayında.Türkiyede 4300 tl civarında bulabildim fiyatını..
2-mac hiç kullanmadım bu zamana kadar alışmak kolay olurmu?
3-autocad vs programlar kurabilirmiyim kolayca?
4-harddisk biçimlendirme gibi işlemleri işletim sistemi üzerinden yapmak kolaymı?
5-hem win hemde lion ile kullanmak mümkünmü?
6-Türkiyede teknik servis veya garanti olarak kullanma imkanım olurmu?(alacağım ülke çin)
7-benim bilmediğim ve şu an kullanmakta olan kullanıcıların paylaşacağı izlenimler ve tecrubeler nelerdir?
İYİ GÜNLER;

İPHONE 4 16 B SAHİBİYİM. YAKLAŞIK 1 SENE ÖNCE ALDIĞIM TELEFONUMDA(YURTDIŞI SİMKİLİTLİ) YAZILIM OLARAK 4.0.2 (8A400) VE FİRMWARE OLARAK 01.59.00 MEVCUT.TELEFONA UNLOCK İŞLEMİ YAPILMIŞ ŞEKİLDE ALDIM VE İÇİNDE LİMERA1N DİYE BİR PROGRAM YÜKLÜ.ŞİMDİ SORUNA GELİRSEK TELEFONUN ŞEBEKESİ GÜNDE EN AZ 1 DEFA GİDİYOR VE SERVİS YOK UYARISI ALIYORUM.BUNU ANCAK HARD RESET İLE ÇÖZEBİLİYORUM VE AYNI İŞLEMİ Bİ KAÇ KEZ YAPINCA SPRİNGBOARD KENDİNİ RESETLİYOR VE TÜM AYARLARIM SIFIRLANIYOR.ŞİMDİ SAĞLIKLI Bİ JB+UNLOCK İHTİYACI GEREKLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA İZLEYECEĞİM YOL NE ŞEKİLDE OLMALI VE HANGİ YÖNERGEYİ TAKİP ETMELİYİM BİR TÜRLÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM.TELEFONU BİR ÜST SÜRÜME UPGRADE ETMEKMİ YOKSA MEVCUT SÜRÜMDE KALIP RESTORE UYGULAMAKMI.BİLİYORUM BUNLARLA İLGİLİ Bİ ÇOK KEZ SORU SORULMUŞTUR AMA NE Bİ CEVAP BULAMADIM.YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
başlıkta da belirttiğim üzere yaklaşık mayıs ayından beri usa dan aldığım iphone 2g kullanmaktayım...dün anlam veremediğim bi şekilde akşam saatlerinde telefonda ölü pixeller oluşmaya başladı bi kaç nokta şeklinde...bu sabah kalktığımda telefonu bi açtım ki bu sefer dallanmış bi şekilde ölü pixel sayısı artmıştı...bi önerisi olan varmı bu durumun çözümü için??
ARKADAŞLAR İPHONE 2G İLE SÜREKLİ KULLANDIĞIM İTUNES A ARKADAŞIMIN İPHONE 3G TELEFONUNU BAĞLADIM VE SORUN ŞU..(İPHONE 3G TURKCELLDEN ALINMIŞ VE JB Lİ DEĞİL) TELEFON SYNC OLDU BACK UP ALDI İTUNES FAKAT İTUNES TA BULUNAN APP VE MÜZİKLERİ İPHONE 3G AKTARAMIYORUM BİR TÜRLÜ SYNC DİYOR FAKAT ATMIYOR...SORUN NEREDE ACABA??
ARKADAŞIN İPHONE 3G YE İTUNES TAN FAKE HESAP ALDIK FAKAT TELEFONDAN APP STORE A GİRİP İNDİRME YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMIZDA ''your account ıs onlyvalid for purchases ın the us itunes store'' DİYE BİR UYARI ALIYORUZ İTUNES TA ÜLKE OLARAK US VE ACCOUNT DA US SEÇİLİ... Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMEDİK SORUNU NASIL DÜZELİR ACABA??
BİRKAÇ GÜN ÖNCE BİLGİSAYARIMDA ''SPOOLER SUBSYSTEM APP'' HATASI ALDIM.BUNUN ÜZERİNE YAPTIĞIM ARAŞTIRMA SONUCU AĞDA KULLANILAN PRİNTER LA ALAKALI OLDUĞUNU OKUDUM.YALNIZ ŞÖYLE Bİ DURUM VAR KULLANDIĞIM BİLGİSAYAR HİÇ BİR ŞEKİLDE BİR AĞA DAHİL OLMADI HİÇ PRİNTER BAĞLANMADI.UĞRAŞLARIM SONUÇ VERMEDİ VE FORMAT ATTIM VE DÜZELDİ DİYE DÜŞÜNÜRKEN YİNE AYNI HATA BU DURUM NE İLE ALAKALI BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM.ACABA BİR VİRÜSMÜDÜR?TARATTIM BİLGİSAYARI AMA BÖYLE Bİ DURUMDA GÖZÜKMEDİ.FORUM KULLANICILARI VE BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK MEMNUN OLURUM.BU ARADA BU HATADAN DOLAYI MSNDE ÇALIŞMIYOR MSN AÇILIŞINDA HATA ALIYORUM..

[http://img247.imageshack.us/img247/2149/adsz1th4.pnghttp://img247.imageshack.us/img247/2149/adsz1th4.png
ARKADAŞLAR BAŞLIKTA YAZDIĞIM GİBİ İKİ GÜNDÜR BİLGİSAYARI AÇITĞIM ZAMAN BÖYLE BİR HATA ALIYORUM VE WİNDOWS LİVE MESSENGER AÇILMIYOR...BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM...İNTERNETTE ARAŞTIRDIM BİRAZ PRİNTER İLE KAYNAKLI OLACAĞINI OKUDUM AMA BİLGİSAYAR HİÇ BİR ŞEKİLDE PRİNTER A BAĞLANMADI ÇÖZÜMÜ BİLEN VEYA FİKRİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK MEMNUN OLUCAM...
arkadaşalar bilgisayarımda bs player ve vlc player yüklü...geçenlerde acemegacodec yükledim bazı divxleri bs playerda oynatmadığı için...bundan sonra sorunlar olmaya başladı.acemegacodec yüklü iken bs playerda film açtığımda cpu %50 çalışıyor ve kasılıyor biraz makine...bunun üzerine acemegacodec i your uninstaller dan sildim ve düzelir gibi oldu işlemci açısından yanlız şimdi de şöyle bi sorun var vlc de aştığım filmin ses değeri gayet normalken bs player da açtğımda aynı filmi ses çok kısık çıkıyor...bunun bi çözümü varmıdır???
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
MONSTER T74HEL801
SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB
WD MY BOOK ESSENTİAL 1.5TB
JBL CREATURE II WHİTE
IPHONE 16GB--->IPHONE 4 16GB
PS3 SLIM---40C6000

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 916
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 61.796 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.