Şimdi Ara

EN İYİ FIREWALL HANGİSİDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hep antivirüs üzerine bu soru soruldu ama ben sizlerinde fikrini almak istiyorum. sizce en iyi firewall hangisidir ve neden?
    komple çözüm yerine antivirüs+firewall kullananlar hangi kombinasyonu seçiyor?

• komple çözümler genelde bilgisayarı yavaşlatıyor.
    şahsen firewall kullanmayı tercih etmiyorum, çünkü artık router/modemlerde üzerindeki firewall'lar yeterince koruma sağlıyor. portlar zaten varsayılan olarak kapalı oluyor, e siz de anti virüs prg kullanıyorsanız bence gerek yok.

USB modemlerde kesinlikle şart ama

tavsiye edilen firewall comodo
  • firewall olarak comodo hem ücretsiz hem türkçe hemde en iyisi denilebilir.

antivirüs olarakta avira antivir premium security sutie (3 aylık yasal key kampanyası var)
  • Bu comodo denen firewallu kurdum az önce ama ciddi anlamda hiçbir işime yaramadı...
    Üstüne bir de başka firewall varsa kaldır uyarısı yapıyor.
    Emule kullanan biri olarak soruyorum. Bu programda emule için port ayarlarını yapabilen varmı allasen?
    Ne yapıp ne ettiysem port açamadım...
    Bence vasat bi program...
  • port açmak çok kolay.port açamadınız diye program vasat mı oluyor.piyasadaki en iyi firewall hemde ücretsiz.kendim kullanıyorum.hiç problem yaşamadım.

alın ayarları nasıl yapacağınızı anlatıyor

http://doctus.org/comodo-firewall-da-p2p-emule-t3621.html

http://doctus.org/rules-listesi-t8034.html?p=77346 resimlisi

bi port yüzünden programa çamur atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 26 Eylül 2007; 13:23:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DangerMaster
    Bu comodo denen firewallu kurdum az önce ama ciddi anlamda hiçbir işime yaramadı...
    Üstüne bir de başka firewall varsa kaldır uyarısı yapıyor.
    Emule kullanan biri olarak soruyorum. Bu programda emule için port ayarlarını yapabilen varmı allasen?
    Ne yapıp ne ettiysem port açamadım...
    Bence vasat bi program...

Comodo firewall beğenmeyen, başka firewallu kullanamaz.
    Windows'un güvenlik duvarını kapatman gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exxxplorer

komple çözümler genelde bilgisayarı yavaşlatıyor.
    şahsen firewall kullanmayı tercih etmiyorum, çünkü artık router/modemlerde üzerindeki firewall'lar yeterince koruma sağlıyor. portlar zaten varsayılan olarak kapalı oluyor, e siz de anti virüs prg kullanıyorsanız bence gerek yok.

USB modemlerde kesinlikle şart ama

tavsiye edilen firewall comodo

Bende aynen düşünüyorum hatta bu konuda topik açmayı düşünüyordum gerek varmı diye. Sağlam bir Antivirüs var, modemin kendi firewalı var birde win güvenlik duvarı var şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım çok şükür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç zonealarm dan bahsedilmemiş ben kullanıyorum memnunum tabi ingilizcesi olanlara
  • comodonun kolay ayarları varken zone alarmın karışık menüleriyle kim uğraşsın ki hem comodo,zone alarm dan daha iyi.zone alarm ayarlarını bilmeyenler için çok zor durumda bırakabilecek bir yazılım.ayarlarını yapana kadar insanı çileden çıkarır.
  • Norton internet security
  • Beyler comode firewall ile IP gizlemek mümkün mü?Gizlemek derken online oyun vs oynarken karşıdaki IP den bizim hangi ülkeden geldiğimiz bulamasın
  • comode ve zone alarmdan herhangi birisini kullanabilirsin, ikisi de çok iyidir
  • agnitium outpost iyi idi bi zamanlar. Gbox paylaşımda paylaşımı engellediğinden kaldırmıştım şimdi kasperinsky internet secure kullanıyorum firewallı beş para etmez ama el altında olsun ne yapalım. Şu comode yi bi indirip deneyeyim
  • Sygate personal firewall kullanıyorum ama açıkken foruma msj atamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.