Şimdi Ara

*En İyi Download Programı*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
51.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere bir sorum var şu anda kullanılan ve her açıdan en iyi rahatlık,hız,güvenlik vs.. en yükseğini ve iyisini sunan download manager hangisidir tavsiyeleriniz nelerdir?

• idm(internet download manager) tek geçerim
  • IDM

eğer flashgeti önerirlerse onlar bil ki idm kullanmamışlardır
  • saolun cevaplarınızı değerlendireceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cashinsoft

IDM

Kesinlikle katılıyorum. FlashGet öneren olursa hayatında IDM kullanmamış demektir.

Adamlara mail atıyorsun. Söylediğin özelliği beğeniyorlarsa bir sonraki sürmde keliyorlar. Ben dedim MSU dosya tipini eklediler. :D.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgahanbag

idm(internet download manager) tek geçerim

+999999999999999.... bu böyle gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 15 Temmuz 2008; 13:27:51 >
  • Free Download Manager kullanıyorum memnunum; IDM iyidir tabiki..

Edit: Fakat IDM yanılmıyorsam HDD' ye yazdırmadan önce ön belleğe alma özelliği yoktu. En azından eski sürümlerinde yoktu şu an nasıldır bilemeyeceğim. Sürekli download yaptığım için (24/7) HDD' in daha az yıpranması için, gelen paketleri aynı anda yazdırmak yerine; 5 MB ön belleğe aldırıp öyle yazdırıyorum. Bir de hız kısıtlaması yok idi galiba IDM' de. Misal FDM ayarladığınızda browser ile internette gezinirken trafik kullanımını ayarladığınız şekilde düşürüyor otomatik. İşiniz bitiğinde ise son hız devam ediyor.. IDM' deki tüm özellikler fazlasıyla FDM mevcut; üstüne üstlük FDM bedava..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkwinter -- 15 Temmuz 2008; 13:37:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Slayt programı
    10 yıl önce açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben dap kullanıorum kullanımı kolay ve ii bi program.ama IDM de iidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolrecep

quote:

Orjinalden alıntı: cashinsoft

IDM

Kesinlikle katılıyorum. FlashGet öneren olursa hayatında IDM kullanmamış demektir.

Adamlara mail atıyorsun. Söylediğin özelliği beğeniyorlarsa bir sonraki sürmde keliyorlar. Ben dedim MSU dosya tipini eklediler. :D.

Kaç defa Flashgeti bırakıp idman kullanmaya başladıysam hepsindede geri döndüm. Bir türlü ısınamadım ve birçok hatayla karşılaştım.

• idm bencede çok güzel hemde türkçe ve kolay kullanımı var
  • FDMwww.freedownloadmanager.org

kesinlikle tek geçerim
    Türkçe dil desteği.
    flashget,idm,dap uzun bir süre kullandıktan sonra en güvenilir fdm nin olduğunu gördüm.Genel Halk lisansı ile Linux gibi herkese ücretsiz.Ve ücretli muadillerinden fazlası var eksiği yok.

No spyware,Free for all,No Ads,Faster than ever,Community support,Fast Updates,No crack,Open source(GPL license)

It is a powerful, easy-to-use and absolutely free download accelerator and manager. Moreover, FDM is 100% safe, open-source software distributed under GPL license.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 15 Temmuz 2008; 15:06:58 >

• bu idm nasıl kullanılıyor arkadaşlar herhangi bir ücret olayı felan varmı saygılar...
  • İçinde ftp gezgini bulunduran Reget Deluxehttp://deluxe.reget.com/en/compare.htm kısıtlı bağlantıya sahip olmayan (1mb - 4 mb sınırsız vs) kişiler için ideal bir download manager programıdır. Gerçek anlamda sınırsız bağlantı kullananlar (50mb, 150mb vs..) bu programın farkını zaten bilirler ve kullanırlar.

Sınırlı bağlantı kullananlar ise (1mb - 4 mb sınırsız vs) ne kullanırlarsa kullansınlar hepsinden yaklaşık aynı verimi alacaklardır. O yüzden de bu tür kullanıcılar için bir download manager tavsiye etmek anlamsız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Tartışmasız IDM.

@gökhan2007

Satın almak istersen 25 Dolar ücreti var.

Ücret veremem diyorsan, crackle vs halletmen gerekiyor.

Diğer programlara göre biraz uğraştırabilir ama..

Tartışmalı FDM
  • kesinlikle IDM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

Free Download Manager kullanıyorum memnunum; IDM iyidir tabiki..

Edit: Fakat IDM yanılmıyorsam HDD' ye yazdırmadan önce ön belleğe alma özelliği yoktu. En azından eski sürümlerinde yoktu şu an nasıldır bilemeyeceğim. Sürekli download yaptığım için (24/7) HDD' in daha az yıpranması için, gelen paketleri aynı anda yazdırmak yerine; 5 MB ön belleğe aldırıp öyle yazdırıyorum. Bir de hız kısıtlaması yok idi galiba IDM' de. Misal FDM ayarladığınızda browser ile internette gezinirken trafik kullanımını ayarladığınız şekilde düşürüyor otomatik. İşiniz bitiğinde ise son hız devam ediyor.. IDM' deki tüm özellikler fazlasıyla FDM mevcut; üstüne üstlük FDM bedava..

idm de hız kısıtlamasıda mevcut, istedigin hızda inmesini sağlayabilirsin

• Bu arada IDM yeni sürüm çıktı arkadaşlar. 5.14. Entegrayson motoru baştan aşağa yenilenmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolrecep

Bu arada IDM yeni sürüm çıktı arkadaşlar. 5.14. Entegrayson motoru baştan aşağa yenilenmiş.

Nesi değişmiş tam olarak anlamadım.
  • Free Download Manager'i kullanıyorum.Çok memnunum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.