Şimdi Ara

*En İyi Download Programı* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
51.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saolun arkadaşlar fdm ye geri dönüyorum galiba
  • İDM en iyisi kaçak kullanılıyor genelde korsan karşısı değilseniz idm kullanın :D değilse fdm ondan sonra en kalitedir.
  • IDM su an eniyisidir. uzun yıllardır kullanıyorum. internet hızım 8 mgbt. ıdm ile 980 990 kb arası indirio. baska prgramlarda dendm ıdm kadar iyi yok. hem yarıda kesildigi zamn tekrar dewmda edbiliosun. indirmeyi durdurup tkrar kaldıgı yerrden de dwm edbiliosun. (hotfile rapidshare vs. haric) bide her izledigin videonun üstüne direk olarak indirme gelio ıdm nin özllikleri arasında. hız ssabitliyici özelligide cok cok iyi. yani su an da da en iyisi Idm dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Orbit

kardeş öyle diyorsunda 6 aydır orbit kullanıyorum fakat her siteden indirme yapamıyor. Ancak hotfile,fileserve,megaupload,duckload gibi sitelerden sorunsuz download yapabiliyor. Kesinlikle. Hem birde nedense aynı anda 50 dosya indirme sınırı var. Bense her türlü siteden download yapabilen , download yaptıktan sonra bilgisayarı otomatik kapatabilen bir program aryıyor. Bu orbit ihtiyaçlarımı şimdilik az da olsa karşılıyor ki zaten onu kullanıyorum. Ama maalesef her siteden download yapamıyor.

Acaba bu dediklerimi uygun her siteden kolayca download yapıp indirme bittincede bilgisayarı otomatik kapatan bir download manager vra mı? idm ve fdm'de indirme bitince pc'yi kapat seçeneği yok. Bilmem yanılıyor muyum?

• İDM
  • Kim Ne Derse Desinİdm En İyisidir Sİze idm nin özelliğinide soyleyim. bi dosya indirirken parçalar haline bölerek server'ın verdiği en son hıza kadar da gidebilir bunun ayarlarıda var yani çok kolay. Bence En iyisi İdm Derim
  • Orbit'in Windows7 sürümü yok o kötü olmuş . IDM kullandığım en kötü download manager . Kalan süreyi bile yanlış gösteriyor ...
  • idm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

idm

all the way +1 yanındada DU Meter
  • jdownloader da var aklınızda olsun...
  • IDM in rahatlığı ve fonksiyonel oluşu yeter.. sitelerdeki videoları direkt indirme şansı.. site içerisindeki görüntüleri ya da diğer şeyleri tek tek seçip indirme şansı.. IDM çok kullanışlı, sade ve hızlı (gerçi şimdiki her download manager hızlı). ben 16 connecitonda bırakıyorum max conneciton ayarını hız direkt başlar başlamaz 0->6->8 mbps oluyor

edit: 2. hdd niz varsa idm temp dosyasını oraya bırakın, özellikle büyük dosyalar indikten sonra daha hızlı birleştiriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 8 Haziran 2012; 19:04:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

IDM in rahatlığı ve fonksiyonel oluşu yeter.. sitelerdeki videoları direkt indirme şansı.. site içerisindeki görüntüleri ya da diğer şeyleri tek tek seçip indirme şansı.. IDM çok kullanışlı, sade ve hızlı (gerçi şimdiki her download manager hızlı). ben 16 connecitonda bırakıyorum max conneciton ayarını hız direkt başlar başlamaz 0->6->8 mbps oluyor

edit: 2. hdd niz varsa idm temp dosyasını oraya bırakın, özellikle büyük dosyalar indikten sonra daha hızlı birleştiriliyor

Şöyle bir şey koyayım o zaman, nedense bu aralar IDM epey problem yaşatıyor insanlara...

http://forum.donanimhaber.com/m_61768591/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

jdownloader da var aklınızda olsun...

Bir ara kullanmıştim ben de o da iyi baya

• quote:

quote:

idm

Bu DU Meter ne ise yarıyor hocam? Idm ile entegre mi yoksa tek başına mi çalışıyor?

• quote:

quote:

quote:

idm

Bu DU Meter ne ise yarıyor hocam? Idm ile entegre mi yoksa tek başına mi çalışıyor?

DU Meter internet bağlantını takip ediyor. anlık olrak gerçek download ve upload hızlarını gösteriyor, eğer kotan varsa aylı kgünlük olarak ayarlayıp seni uyarmasını söyleyebilrisin, saatlık haftalık aylık yıllık toplam ne kadar download upload yaptığını gösteriyor vs fonksiyonları var, hoş birşey.

• quote:

quote:

quote:

quote:

idm

DU Meter internet bağlantını takip ediyor. anlık olrak gerçek download ve upload hızlarını gösteriyor, eğer kotan varsa aylı kgünlük olarak ayarlayıp seni uyarmasını söyleyebilrisin, saatlık haftalık aylık yıllık toplam ne kadar download upload yaptığını gösteriyor vs fonksiyonları var, hoş birşey.

hmm sağol hocam:)

• Bence en başarılısı Jdownloader

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende idm diyorum
  • Belki birisine yardımcı olur, benimde katkım olsun.
    3 saattir indirmeye çalışıp %90 da internet kesilmesi yüzünden indiremediğim dosyayı 10 dk'da %35 ilerleyen free download menager'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Hem ücretsiz hem çok kullanışlı hemde Türkçe... Selametle.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.