Şimdi Ara

*En İyi Download Programı* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
51.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben idm kullanıyorum ama tırsıyorum güncelleme yapmaya güncelleme yapsam crack gidermi zamanında çok aramıştım
  • senelerdir idm'den şaşmam, Darkruse ; update olunca crack gidiyor!

idm rocks
  • Orbit
  • İdm yetiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: spyae

FDMwww.freedownloadmanager.org

kesinlikle tek geçerim
    Türkçe dil desteği.
    flashget,idm,dap uzun bir süre kullandıktan sonra en güvenilir fdm nin olduğunu gördüm.Genel Halk lisansı ile Linux gibi herkese ücretsiz.Ve ücretli muadillerinden fazlası var eksiği yok.

No spyware,Free for all,No Ads,Faster than ever,Community support,Fast Updates,No crack,Open source(GPL license)

It is a powerful, easy-to-use and absolutely free download accelerator and manager. Moreover, FDM is 100% safe, open-source software distributed under GPL license.

Ben de bunu kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum, Rapid Premiumla hiç sorun çıkarmıyor.

• idm

*En İyi Download Programı*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 16 Temmuz 2008; 13:33:57 >
  • flashget kullanıcısıydım çokta memnundum idm yi denemek için kurdum bir daha kaldırmadım..Herşeyden once rapidden dosya indirdiğim vakit flashget indirdiğim .rar dosyalarını çoğunu hatalı indiriyordu..İDM ise sıfır hata ve çok hızlı..
    artık bende idm ciyim
  • FDM ve İdm ikiside iyi programlar yalnız su var ben download yaparken 90 kb/s ayarlıyorm 90 ile inmesine rağmen tarayıcıda çok fazla yavaşlık var

Torrent ile indirirken aynı zamanda birde upload yapıyorum 90 kb + 15 kb upload ve tarayıcılarda mis gibi geziniyorum anlamadım gitti
  • Ben de idm kullanıyorum Orbit te iyi ama bazen yarım kalıyor
  • Arkadaşlar ben bu tarz indirme programları hiç kullanmadım ben opera kullanıyorum indirmeleri operadan yapıyorum
    bu programların ne + özelliği var mesela IDM ile rapid indirebiliyormuyuz
    bilgilendirirseniz sevnirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: panzer2000

Arkadaşlar ben bu tarz indirme programları hiç kullanmadım ben opera kullanıyorum indirmeleri operadan yapıyorum

rapid premiumun varsa idm ile indirebilirsinEğer premiumun yoksa Cryptload programını dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

quote:

Arkadaşlar ben bu tarz indirme programları hiç kullanmadım ben opera kullanıyorum indirmeleri operadan yapıyorum

rapid premiumun varsa idm ile indirebilirsinEğer premiumun yoksa Cryptload programını dene

Cryptload ile yeni tanıştım güzel program

Bu İDM direk linkler içinmi kullanılıyor genel olarak

• Bıkmadınız mı bu başlıklardan artık?
  • quote:

download yöneticisini kullanmanın amacı dosya indirilirken servera biçok bağlantı yapıp yani dosyayı parçalara bölüp mümkün olan en hızlı biçimde indirmektir.

opera veya ie de ise tek parça halinde indirildiğinden dolayı server yoğunsa maximum hıza çıkılamayabilir.
  • FlashGet kullanıcısıyım. Hiç sorun yasamıyorum denilebilir. Arada ufak tefek indirmeme gibi aksaklıklar olsada yınede hızlı bır ındırım yapıyor.Rapidshare e üye değilim fakat ordan yaptığım indirimleri her seferinde sorunsuz indiriyor.

Herkes IDM i övmüş. Eve gidince mutlaka indirip deneme yapacağim bakalim nasıl birşey ?Her zaman indirme yapıyorsa,kesinti ve hatalı indirim gibi olaylar olmuyorsa neden olmasın ?
  • Internet Download Manager paralı olduğu için geliştirilmek ve güncellenmek zorunda (sık sık )
    Bu yüzden tek geçerim.
    Önceden Flashget,Orbit,FDM kullandım ama bu bambaşka..
  • Benim sıralamam şu şekilde:

-İnternet Download Manager
    -Orbit Downloader
    -Flashget
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.