Şimdi Ara

en iyi dövüş stili ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
13.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jeet Kune Do

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

Jeet Kune Do

+99 sonuçta hepsinin karması diye hatırlıyorum :)
  • babam 4. dan karateci 4 yıl kick box ve free fighting kung- fu yaptım 4 yıl boyunca gunde cift antremanla ama sokakta kung-fu yu hic kullanamadım cunku dokaktaki adam paldır kuldur dalıyo srnin yaptıgın kung-fu orda ise yaramıyo ama kick box oyle degil saglam yumuruk saglam tekme atmayı ogreniyosun en iyiside gard almayı iyi ogreniyosun sokakta box, kick box her turlu ezer ama araya kung-fu dan bazı hamleleride katarsan mesela.blok yapma gibi cok daha iyi olur benim tavsiyem kick box la vucudunu hazırla esnet 2-3 yıl boyunca sonra ister aikido ogren ister wing chun ama kick box kesinlikle olmalı

• İp man'ı izlemediniz mi oğlum?TAbi ki wing chun..Şifoşifoşifo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

hapkido
    dragon

scorpion mortal kombat style birazda finishim öğrenirsin hobaa tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08

evet beyler soru açık sizce şu an Türkiyede öğretilen en iyi saldırı ve savunma sporu hangisidir ?
    ben biraz araştırma yaptım fakat tam olarak karar veremedim
    Jeet Kune Do
    Wing Tsun
    Wing Chun
    Kempo
    Aikido
    Tekwando
    Boks
    Kick Box
    veya sizin bildiğiniz bir spor olabilir...

yada hiçbiri değil önemli olan hızlı olmak yorumlarınızı bekliorum.. şimdiden teşekkürler

aikido dan uzak dur en etkililer bence bunlar

1.MMA
    2.Brazilian jiu-jitsu
    3.Jiu-jitsu
    4.Muay Tai
    5.Judo
    6.Kick Box
    7.Boks

fakat Brazilan Jiu Jitsu ve MMA sadece istanbul anadolu yakasında var ve aylık 250 tl imiş duydugum kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingtsun85 -- 28 Haziran 2012; 16:53:42 >

• allah ne verdiyse style
  • bence kick box veya mai tai şekil olarak çok güzel bi vücut görüntüsü kazandırıyor ve savunma ve atak olarak çok iyi kardeşim bu iki dalda eğitim alıyor ben bile hasta kalıyorum vücut sertliğine attığı yumruk ve tekmeler yumuşak attığı halde çok sert geliyor tabi şaka olarak yoksa abiye el kaldırmaz :)

• kung-fu ama aen guzlı hedıyelık eşya olarak samuray kılıcı al kendoya başla kılıc tutmasını oğrenhepsını dov oldur hocam
  • Arkadaşlar öncelikle en iyi diye bir şey yok.Ben kickboxing yapmış biri olarak size karateyi öneririm.Tabi amacınız ruh,beden ve zihninizi geliştirmekse.Karate'nin amacı kendini savunmadır.Yoksa vücut yapıp,adam dövmek için karateye başlarsanız düş kırıklığına uğrarsınız.Dövüş sporuyla, savaş sanatını ayırmak lazım.Her neyse İzmir'de Goju Ryu Karate yapmak isteyen arkadaşlar 05077415276 arayıp hocam Ajlan Şahin ile konuşabilirler.Okuduğunuz için teşekkürler...
  • kungfu yeni adı ile

wushu sanda

en iyi dövüş stili ?
  • Aikido.. Uzun suren Meditasyonlar sayesinde bu spor ile doğa ustu guçler elde edebiliyorsunuz. Mesela 5 kişi size dayanip itse bile milim kipirdamiyorsunuz oyle enteresan guçler edinebiliyorsunuz. Daha neler neler.

• bu

en iyi dövüş stili ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

Aikido.. Uzun suren Meditasyonlar sayesinde bu spor ile doğa ustu guçler elde edebiliyorsunuz. Mesela 5 kişi size dayanip itse bile milim kipirdamiyorsunuz oyle enteresan guçler edinebiliyorsunuz. Daha neler neler.

aikidocular dövüşemez oyüzden aikido müsabakası yoktur.

ama aikido yaparak ayıkido olunmaz,

silaha karşı savunma yapmak isterseniz aikido yu öneririm, deynek, bıçak ve tabancaya karşı etkilidir.

en iyi dövüş stili ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kraken_

allah ne verdiyse style

• quote:

Orijinalden alıntı: sifusensei

quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

Aikido.. Uzun suren Meditasyonlar sayesinde bu spor ile doğa ustu guçler elde edebiliyorsunuz. Mesela 5 kişi size dayanip itse bile milim kipirdamiyorsunuz oyle enteresan guçler edinebiliyorsunuz. Daha neler neler.

aikidocular dövüşemez oyüzden aikido müsabakası yoktur.

ama aikido yaparak ayıkido olunmaz,

silaha karşı savunma yapmak isterseniz aikido yu öneririm, deynek, bıçak ve tabancaya karşı etkilidir.

en iyi dövüş stili ?

Ee ben biseymi dedim? (:

• Ninjutsu
  • Göz bozukluğum var ben nasıl dövüş sporu yapacağım peki? Lensle falan da olmaz heralde.
  • çalışacak salon bulursanız güreş öneririrm, ufc turnuvalarında güreşçileri sadece mma çalışanlar yenebiliyordu, spor yaparken lens olmuyor, sırf o yüzden lense geçemedim.

kafaya darbe alan bir spor seçerseniz göz bozukluğunuz artabilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.