Şimdi Ara

EN iyi BAsket AYAKkabısı?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
282
Cevap
0
Favori
150.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AND1bilenler.warmı.bilmiorum.ama.AND1'IN.takımını.bilenler.we.ilgilenenler.warsa.plss.bi.PM.atabilirlermitürkiyede.hiç.göremioyorumda
  • ben zoom air derim baba hem rahat hem dengeli hem süper hava tabanı war
  • ya 180 ytl verip nike zoom air hurrace 2k5 ayakkabıyı alsammı die düsünüom.karar veremedim.sizce napıım
  • abi siz nediyonuz bee!!!dünyanın en iyi basket ayakkabıları denince JORDANlar gelir...bilek kavrayışıyla,rahatlığıyla,verdiği performansla...
    ama NİKE da süper üretiyor.ben yıllardır adidas giyiyorum hiç memnun deilim..bu sene and1 aldım..idare edeer oda..nike VC5 diyorum ben...VCnin ayağında gördümde....manyak bişi
  • And1 reebokun alt markası ve and 1 satıldığında reebokun satışları %70 düştüğüiçin reebok and1 ı getirmeye çekiniyor.O yüzden her yerde bulamazsınız.Ama bütün ayakkabıları bütün malzemeleri basketbol için üretilmiştir ve oldukça kalitelilerdir.And1 4eva.
  • REABOK
  • Adidas bromium 3
    2 senedir kullanıyorm taş gibi valla..
    yeni aldığım nikeları giymiyorum valla!!!
    ayak burkulmasını önleyici sistemi (pek işe yaramıo ama yine etkisi yok deil!!)

http://www.epinions.com/pr-Basketball-Adidas_Bromium_III_Basketball_Shoes_Mens
  • ben nike air zoom haurache aldım sonunda gecen gün.walla cok memnun kaldım.bilegi zaten direk kaplıyor.cok rahat.cok hosuma gitti walla

http://www.nike.com/nikebasketball/usa/index.jhtml?ref=global_home

burda nikenin ayakkabıları war.amerikadaki fiyatlar mevcut ama.
  • HER İKİSİDE DEİL BEN ÖNCE T-MAC SORA NİKE SORA AND1 KULLANDIM AND1 DEN ÇOK MEMNUNUM
  • tmac 4 daha iyi tabi bence
  • Sevgili megaoyun kardeşim öncelikle "And 1" reebok'ın alt markası değildir. Evet Türkiye'ye bir ara Reebok tarafından getirilmiştir doğrudur ama "And 1" spesfik bir amerikan markasıdır. Sadece basketbol (özellikle street ball) kategorisinde ürünler üretir. 2001 yılında türkiye basketbol milli takımının da sponsoru olmuştur. Nba'de bir kaç tane (15-20 kadar) sponsor olduğu oyuncuyla (detroit'ten carlos arroyo, minnesota'dan Anthony Carter, phoenix'ten James jones aklıma ilk gelenleri daha fazla şov için And 1 Mixtape'in videosunu bulmanızı tavsiye ederim) düzgün bir marka olduğu inancındayım ve türkiye de de yeni bir yapılanma içersindeler. Denemenizi tavsiye ederim. Ama ben ta kobe 1 den beri son bikaç sene hariç adidas giyen ve seven bir insanım. Nike ise zaten Adidas ile birlikte üst kesimde bi hegamonya. En iyisi kardeşlerim (bu saydığınız markaların bir çogunu tanıyan ve işi gereği satan bir insan olarak) ne model ismi t-mac kobe bilmemne vs. nede marka, beyendiğiniz ayakkabıyı önce bir ayağınızda deneyin. Eğer ayakkabı ayağınızla uyumluysa (ki her ayakkabı bütün insanlara aynı ergonomiyi ve rahatlığı vermez) alın derim. Hayırlı olsun... :)

• bence en kalitesi lebron james 2 ve 3 çok harika bilek koruması var
    tabi bunun yanında kay c de tuttuklarım arasında en son versiyon galiba 5 t mac hiçbir işe yaramaz süetten ayakkabımı olurmuş bu arada answer 9 da iyi
  • kesınlıkle tmac 5
     EN iyi BAsket AYAKkabısı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgUL_vB -- 9 Nisan 2006; 19:14:57 >
  • ben zıplamama YARDIMCI OLACAK VE YERE İNERKEN SORUN YAŞAMAYACAĞIM BİR AYAKKABI ARIYORUM ÖNERİNİZ VARMI FİYATI UCUZ OLSUN
  • Bnde t-mac 5, Shox VC 5, Iversonun Answer 8 ve Zoom 3 var.. ama gerek zıplatma olsun,gerek rahatlık olsun en iyisi Shox Vince Carter 5 bu ayyakkabı kusursuz sahibi gibi
  • dostum bunların tabanına kadar shoxlu olanı var ve ınanamayacagın kadar rahay sankı basketbol ıçınyaratılmış bırıncısı
    nike ups

nike bomber

• abi ayakkabılara bak yaw ağzımın suyu aktı bu ayakkabılar bende olsa ahhhh olsa işte uçarım yaw
  • conwerse wade en iyi ayakkkabı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nobel732

conwerse wade en iyi ayakkkabı

YALNIZ BILDIGIM KADARIYLA CONVERSLERDE ORTOPEDIK TABAN BILE OLMUO WADE MODELINDE VARMI???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.