Şimdi Ara

En iyi ayakkabı markası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
3
Favori
33.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizce en iyi ayakkabı markası hangisi?

• New Balance

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fred perry - vans - supra - dc - canvas efsanesi converse - lacoste

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağhan.

New Balance

alakası yok.

en iyi diye bir şey yok. kullanana göre değişir.
  • En iyi ayakkabı markası diye bişey yok sokakta herkesin ayagında belli baslı markalar var zaten adidas,nike falan 100-200 verir bunları alırsın ama armani,dolce&gabbana falan giymek istiyorum ayrıcalıgım olsun diyosan 1000-2000 lirayı gözden çıkarcaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

Orijinalden alıntı: Dağhan.

New Balance

alakası yok.

en iyi diye bir şey yok. kullanana göre değişir.

Fiyatı nomal uygun olup rahat olarak baktığım zaman bana göre New Balance

• Tesekkurler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Yatak Markaları
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nikedaki sağlamlığı bildim bileli başka marka denemeyi bıraktım. 100 tlye aldığım süet ayakkabıyla bile yapmadığım şeyi bırakmadım 3. yılına girdi galiba tık yok sadece tabanı ezildi biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

En iyi ayakkabı markası diye bişey yok sokakta herkesin ayagında belli baslı markalar var zaten adidas,nike falan 100-200 verir bunları alırsın ama armani,dolce&gabbana falan giymek istiyorum ayrıcalıgım olsun diyosan 1000-2000 lirayı gözden çıkarcaksın...

Armaniyi cok abartmaya gerek yok gunumuzde cok pahali degiller, indirim sezonunu yakalarsaniz bi de ayakkabilari %75 indirime bile giriyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor ayakkabısı olarak new balance ve nike-adidasın spor ayakkabıları alınabilir ama sporda giymek için (Dışarı çıkarken, kotun altına falan değil) benim beğendiğim şık ayakkabılar moschino, massimo dutti, toms, calvin klein, kowalski
  • New Balance

• quote:

Orijinalden alıntı: NadoTR

quote:

En iyi ayakkabı markası diye bişey yok sokakta herkesin ayagında belli baslı markalar var zaten adidas,nike falan 100-200 verir bunları alırsın ama armani,dolce&gabbana falan giymek istiyorum ayrıcalıgım olsun diyosan 1000-2000 lirayı gözden çıkarcaksın...

Armaniyi cok abartmaya gerek yok gunumuzde cok pahali degiller, indirim sezonunu yakalarsaniz bi de ayakkabilari %75 indirime bile giriyo

armaninin ayakkabıları o kadar şık değil genelleme olarak konuşuyorsunuz, google a yazıp bi arayın görürsünüz,
    ama kotundan şortuna tshirtüne sweat shirtüne üstüne yok

• İnci Hotiç
  • Vty

• quote:

Orijinalden alıntı: NadoTR

quote:

Hocam indirimleri takip etseniz dahi dolce&gabbana nin turkiye ayagi yok zaten beymen vs gibi buyuk yerlere geliyo ve her modelide gelmiyo malesef kaldiki daha 1 hafta once aldim kotun altina cok hos duruyo ama 850tl gibi bi para verdim...

• Adidas

edit : Bu arada benim için Adidas çok tercih ederim ama en iyi marka diye bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü ayakkabı tarz,tarz ayrılıyor benim için genelde spor tarzı giyerim superstar falan o yüzden Adidas ayakkabıları beğeniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 1 Mayıs 2013; 22:48:49 >
  • Spor ayakkabı olarak ; new balance , columbia , north face
    Günlük kullanımda :lacoste , polo , fred perry ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 2 Mayıs 2013; 0:05:51 >
  • Prada
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

Vty

habi bu marka nasıl cidden . deichmannda gördüm eger fena değilse almayı düşünüyorum
  • sağlamlık olarak en iyisi
    eitness,dc shoes,vans
    bunlar kaykay,bmx gibi extreme sporlar için tasarlandığı için daha dayanıklıdır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.