Şimdi Ara

En iyi atmosfere sahip 10 oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun dünyasında belli başlı önemli kriterler vardır. Grafik, oynanış, seslendirmeler, yapay zekanın başarısı gibi konular bunların başında gelir. Bir oyunu iyi yapan en önemli özellik ise hiç kuşku yok ki o oyunun atmosferidir. Atmoferi iyi olan oyun sadece başarılı olmakla kalmaz, yıllar boyunca adından söz ettirir.

İşte son yıllara damgasını vurmuş, en iyi atmosfere sahip 10 oyun.

1. Heavy Rain
    2. Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
    3. Metro 2033
    4. BioShock
    5. Amnesia: The Dark Descent
    6. Doom 3
    7. Grand Theft Auto: Vice City
    8. Fallout 3
    9. F.E.A.R
    10. Half-Life 2

• kime göre HF2 varken heavy rain ne alaka . HF 2 sonda böyle bir şey olabilirmi *_*
    Call of cthullu oyununuda hiç duymadım
  • Heavy Rain yazmak için girmiştim
  • Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth bu oyunu o kadar iyi bulmadım.
  • 1-Dead Space
    2-Dead Space 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

kime göre HF2 varken heavy rain ne alaka . HF 2 sonda böyle bir şey olabilirmi *_*
    Call of cthullu oyununuda hiç duymadım

Heavy Rain oynadın mı? Heavy Rain'i oynayan kişi kendini oyunun içinde bulur. Müzikleri zaten ayrı bir şaheserdi, sinema filmi gibi oyun Sonuna kadar hak etmiş bence. Hele HF2 le karşılaştıracaksak headshot atar :/
  • sen oyun dünyasını heavy rainmi sanıyorsun ? HF 2 zamanına göre çok iyi atmosfer vardı hala öyle. Heavy rainde oynadım evet o merdivende takılan adamlarıda gördüm buglu adamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AC 2 ve AC Brotherhood oyunlarıda atmosferi ile oyun dünyasına damgalarını vurmuştur.
  • Dead space + 2 yazılan çogu oyunu oynadım ama bu oyun başka korkudan karakteri duvar dibinde egip bekliyodum yok böyle bisi not: oyunu karanlıkta 5+1 sistemle yükses sesle oynadım :))
  • Abi Heavy Rain'dir.Oynayan bilir
  • Killzone 2 ve 3
  • HR muhteşemdi ama bence Call of Cthulhu birincidir. İnsanı geren, sıkıntıya sokan, görmemene rağmen bir şeylerin varlığını psikolojik olarak bu kadar iyi hissettiren başka bir oyun daha yok bence. Eseri iyi yansıtmışlardı.
  • Uncharted ve God Of War serileri bence
  • quote:

sen oyun dünyasını heavy rainmi sanıyorsun ? HF 2 zamanına göre çok iyi atmosfer vardı hala öyle. Heavy rainde oynadım evet o merdivende takılan adamlarıda gördüm buglu adamlar

Bug'la atmosferinde çok ilgisi var ya.
  • Alan Wake..
  • Castlevania Lords Of Shadow bu oyunu da unutmayalım
  • Killzone 3,Alan Wake,Amnesia:Dark Descent bence.
  • God of War 3,kilzone 3
  • Heavy Rain oynadım,beğenmedim. Ayrıca bence MGS serisi-kişisel olarak 4-
  • quote:

sen oyun dünyasını heavy rainmi sanıyorsun ? HF 2 zamanına göre çok iyi atmosfer vardı hala öyle. Heavy rainde oynadım evet o merdivende takılan adamlarıda gördüm buglu adamlar

HL2'de sadece yalınzlık hissi çok iyi verilmişti.Heav Rain gibi adamı psikolojik olarak etkilemiyordu ama.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.