Şimdi Ara

En iyi arkadaşım dediğim herif beni bir kıza sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, size şu an yaşadığım birkaç olayı anlatacağım ve sizden fikir isteyeceğim

Olayı tekrar anlatayım. İki parçaya ayırarak yazayım. Böyle daha anlaşılır olur sanırım.

5 Ay önce, benim en iyi arkadaşım, dostum dediğim kişi bir kıza açıldı. Bu kız ile aram iyi sayılırdı. Sonra bunlar bir ay kadar çıktılar falan. Bu olayların ardından ben bir kız ile çıktım. Biz böyle 4 lü takılıyorduk. Tabi biz çıkınca daha samimi olduk ve bu arkadaşım bana dedi ki " bak xx gözünü yy den alamıyorsun, önüne bak" dedi. Bunu söylediğinde ulan .erefsiz dön de kendine bak demem lazımdı demedim. Neyse sonra işte ayrıldı bunlar. Benim en iyi arkadaşım şöyle olacak böyle olacak diye ümitliydi ama kız hiç istemiyordu. Benim bu arkadaşım hep onun yanında oldu ben de kız arkadaşımla beraber kaldık

1 Hafta önce, en sonunda ikimiz patladık bunlara. " Bir daha sizinle konuşmak istemiyoruz, yaptığınız saçmalıklar yeter" gibisinden bir sohbet geçti ve arkadaşlığımızı bitirdik. Fakat hala anlayamıyorum en iyi arkadaşım diyorsun, ama seni istemeyen kıza en iyi arkadaşını satıyorsun. Ne biçim iştir bu. Bir insan bu kadar aşağılık olabilir mi. Benim tek üzüldüğüm bunlarla kaybettiğim zaman. Şu anda kız arkadaşımla gayet mutluyum onu çok seviyorum. Diğer kimse umrumda değil, üzülmüyorum, umrumda değil.

Olay böyle arkadaşlar, siz ne düşünüyorsunuz. Ne yapardınız bu durumda. Şu an ben hiç üzülmüyorum. Tek üzüldüğüm şey de kaybettiğim zaman. O da fazla üzmüyor

MUTLUYUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 13 Nisan 2012; 21:32:27 >

• Hepimizde oldu bu.
  • vay arkadaş ya.

konunun başlığına bakıyorum.
    içimden diyorum gene bi liseli saçma bi konu açmış.
    gene diyorum saçma sapan bi şeyler sallamış.
    şimdi konuya açıp bakarsam saçma sapan yazıları beni öfkelendirecek.
    ama bi yanımda mazoşist olduğu için girip açıyorum konuyu...

sonra bakıyorum adam liseli değil.
    ciddi ciddi yazmış.
    gene sinirleniyorum.
    ama bu sefer bu dünya neden böyle diye düşünerek sinirleniyorum.

kardeşim aynısı bekar zamanlarımda benim başıma gelmişti.
    arkadaşım, dostum dediğim adam bi kıza beni değişmişti.
    sinirlendim... çıldırdım... sonra düşündüm. bi kız için hemde 9 senelik arkadaşlığımız bi kız için bittiyse demekki biz 9 senedir kolpa arkadaşlık yapıyomuşuz dedim.

6 aylık kıza, 9 senelik dostluğu değişiyosa o gerçek dost değilmiş dedim ve kendimi teselli ettim.

bunları yüzüne de söyledim ve benimle bi daha görüşme dedim.

sonuç mu ?

görüşmüyoruz.

• Sevgili gider dost kalır bunu hala öğrenemediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monstey

Sevgili gider dost kalır bunu hala öğrenemediler

Sevgilim duruyor da dostum gitti . Ama niyeyse fazla üzülmedim. Tek üzüldüğüm şey kaybettiğim zaman.
  • Okumadım ama inşallah o arkadaşın pişman olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Sevgilim duruyor da dostum gitti . Ama niyeyse fazla üzülmedim. Tek üzüldüğüm şey kaybettiğim zaman.

Sevgilin gittiğinde dertlerini paylaştığın o arkadaşını ararsın gözünde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar merhaba, size şu an yaşadığım birkaç olayı anlatacağım ve sizden fikir isteyeceğim

Olayı tekrar anlatayım. İki parçaya ayırarak yazayım. Böyle daha anlaşılır olur sanırım.

5 Ay önce, benim en iyi arkadaşım, dostum dediğim kişi bir kıza açıldı. Bu kız ile aram iyi sayılırdı. Sonra bunlar bir ay kadar çıktılar falan. Bu olayların ardından ben bir kız ile çıktım. Biz böyle 4 lü takılıyorduk. Tabi biz çıkınca daha samimi olduk ve bu arkadaşım bana dedi ki " bak xx gözünü yy den alamıyorsun, önüne bak" dedi. Bunu söylediğinde ulan .erefsiz dön de kendine bak demem lazımdı demedim. Neyse sonra işte ayrıldı bunlar. Benim en iyi arkadaşım şöyle olacak böyle olacak diye ümitliydi ama kız hiç istemiyordu. Benim bu arkadaşım hep onun yanında oldu ben de kız arkadaşımla beraber kaldık

1 Hafta önce, en sonunda ikimiz patladık bunlara. " Bir daha sizinle konuşmak istemiyoruz, yaptığınız saçmalıklar yeter" gibisinden bir sohbet geçti ve arkadaşlığımızı bitirdik. Fakat hala anlayamıyorum en iyi arkadaşım diyorsun, ama seni istemeyen kıza en iyi arkadaşını satıyorsun. Ne biçim iştir bu. Bir insan bu kadar aşağılık olabilir mi. Benim tek üzüldüğüm bunlarla kaybettiğim zaman. Şu anda kız arkadaşımla gayet mutluyum onu çok seviyorum. Diğer kimse umrumda değil, üzülmüyorum, umrumda değil.

Olay böyle arkadaşlar, siz ne düşünüyorsunuz. Ne yapardınız bu durumda. Şu an ben hiç üzülmüyorum. Tek üzüldüğüm şey de kaybettiğim zaman. O da fazla üzmüyor

MUTLUYUM

Kafana takma 2 günlük kız için sattıysa seni o üzülsün bir dost kaybetti sense onun gerçek dost olmadığını anladın.

• quote:

quote:

quote:

Öyle bir arkadaşım olmadığı için aramam ben .

• quote:

quote:

quote:

quote:

İçine kapanırsın en kötü durum tavsiye etmem.

• 4 lü takılmakdan nefret etmişimdir. 3 şahıslardan irenmişimdir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer dostun gittiğinde üzülmediysen zaten gerçek dost değilmiş o yüzden no problem

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

4 lü takılmakdan nefret etmişimdir. 3 şahıslardan irenmişimdir.

Aslında 4 değil, 7 liydik. 5 kız 2 erkek. Şimdi hiçbiri umrumda değil ben de ne kadar safmışım bunlarla zaman geçirmişim. Şimdi bir tanecik kız arkadaşım var o kadar. Arkada bu herif benim hesabımı falan inceler. Bu yazımı da okur kesin. Allah hepiniz belasını versin salaklar . Ulan kız onunla oyun oynuyor resmen ya .

Ne üzülücem ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 13 Nisan 2012; 21:59:33 >

• Valla içeriğini okumadım başlıktan yola çıkarak yazıyorum bu yorumu :

Ola ki bu arkadaşın kızdan ayrılınca tekrar sana gelip yavşarsa arkadaş olmaya kalkarsa tekme tokat döv acıma.Kalleş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBDown

Valla içeriğini okumadım başlıktan yola çıkarak yazıyorum bu yorumu :

Ola ki bu arkadaşın kızdan ayrılınca tekrar sana gelip yavşarsa arkadaş olmaya kalkarsa tekme tokat döv acıma.Kalleş.

Zaten beraber değiller ki. Hatta onların hiç olmamıştı bile. Öyle saçma sapan 1 ay geçirdiler. En sonunda olmadı diyip attı kız bunu. Sonra bizim bu eleman belki ilerde olur diye hala peşinde
  • Okumadım. Seviyorsan git konuş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Okumadım. Seviyorsan git konuş bence.

Yav he he
  • olayı anlamadım yav. nasıl kıza sattı seni hem kız dostum falan demişsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Okumadım. Seviyorsan git konuş bence.

Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

olayı anlamadım yav. nasıl kıza sattı seni hem kız dostum falan demişsin

2 kız var. Biri eskiden en iyi arkadaşım dediğimin sevgilisi, ötekisi benim kız arkadaşım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.