Şimdi Ara

En İYİ Antivirüs Programı Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • panda internet security kullanıyorum. memnunum.
  • Panda'ya hiç bulaşma derim. İnterneti sömürüyor
  • kaspersky ı öneririm ama sistemi er ya da geç kasıyor. ama güvende de hissettiriyor o da ayrı.
    yani aslında anvirüs o kadar da önemli değil şu aralar kendimizi adware lerden sakınsak bankacılık işlemlei içinde telefonu kullansak tamam gibi
    kısaca no antivirüs no problem :))
  • Oyle deme kardes pcye yeni format attim antivirualerin full 2014 surumleri ciksin yuklerim dedim pc 10 gun durdu durmadi mallasti ben de acilen kotu bisi yukledim simdi o duruyo onerilerinize bagli bi markanin prosunu tukleyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18Yusuf720 kullanıcısına yanıt
    En iyisi Kaspersky. İnan bana İnterpol bile bu programı kullanıyorsa bu program aşmış demektir. Ücretsiz olarak ise Avira çok iyidir. Ben eseti yıllarca kullandım, ama kim ne derse desin kasmadığını söyleyemez. Hatrı sayılır yani. Eset sahibi olanlar ara sıra görev yöneticisine baksınlar, işlemci durduk yere % 75 lere çıkıyor. Diğer antiviruslerde böyle birşey yok! Şu anda Garanti bankasının verdiği Webroot secure online 'ı kullanıyorum. İnternet bankacılığı için yeterli güvenliği sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 10 Eylül 2013; 19:04:46 >
  • Tabiki AVAST başka virüs programı tercih etmem
  • avast kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panda norton kaspersky bitdefender trend-micro bu virüs programlarının hepsinin lisanslı(ücretli)tam sürümlerini kullandım;şuan bitdefender kullanıyorum;uluslarası antivirüs program test sonuçlarının hepsini çek ettim,;şuan bitdefender en iyisi;internet kafa bebelerinin dediklerine bakmayın,onlara bakılırsa avast eset en iyisi;ama onlar listelerde hiç de iyi yerde değiller;şuana kadar bence en iyisi 1.PANDA 2.BİTDEFENDER
    PANDA kasıyor ama hakkınıda veriyor;internet ağına izinsiz bağlanmya çalışanları bloke ediyor ve ıp adreslerini de uyarı olarak veriyor,bir de virüsü ne olursa olsun siliyor
    KASPERSKY hem kasıyor hem de bazı virüslerde cortluyor;güvenli kip de de başlattım ama silemedi;müşteri hizmetlerini aradım uzaktan bağlanıp denediler onlarda silemedi:D sonra virüslü dosyayı rusyadaki merkeze yolladılar sonrasını bilmiyorum ,o virüsü deneme sürümü pandayla sildim;zaten o olaydan sonra 1yıllık kaspersky lisansımı 3 aylıkken çöpe attım
    BİTDEFENDER:ne kasar ne taviz verir virüsten;tek dezavantajı güncelleme hatalarını sanki biraz sık veriyor gibi geldi bana;birde türkçe lisansı ingilizce lisansına göre sıkıntılı gibime geldi
    TREND MİCRO;at gitsin çöpe
    NORTON:sadece KASAR
    arkadaşlar olaya kahve köşelerinde bol keseden atan ama konu hakkında bilgisi olmayan tipler gibi bakmayın;biraz bilimsel davranarak bakın,yabancı şirket test sonuçlarına bakarak karar verin;yok avast yok eset bunlar şişirmece türk haberleri

• konuya tesadüf denk geldim de bakayım bi dedim. yaklaşık 6 yıldır hiç antivirüs programı kullanmadım. son 4 yıldır da pcye hiç format atma gereği duymadım.
    yukarda bi arkadaş yazmış en iyi antivirüs kullanıcının kendisi tarzında birşey. aynen katılıyorum o arkadaşa
  • Trend Micro Titanium diyorum.Sistemi hiç kasmıyor.Güncellemeler sırasında hiç hata vermeden, interneti sömürmeden işini yapıyor.Virüs bulunan siteleri açmıyor, hızlı bir şekidle tarama da yapıyor.Avast, Nod32, Kaspersky, McAfee hepsini kullandım.Bunlar sistemi kasıyor.Trend Micro da bir kasma görmedim ben.Nadiren internetteki swflerde kasma oluyor.Bunun dışında pek bir kasma söz konusu olmadı.
  • Her kafadan bir şey çıkmış ama en iyi ücretli antivirüs bence BitDefender'dir. Sonra Kaspersky'dır. Ama ücretsiz dersen 360 Total Security, Avira Free Antivirus ve AVG Free Antivirus kullanabilirsin.
  • Ben hala Webroot diyorum..
  • bilgisayarının performansına göre değişmeli antivirüs tercihi. performans bilgisayarları için bitdefender, mütevazi sistemler için vipre öneriyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor_fb34

panda norton kaspersky bitdefender trend-micro bu virüs programlarının hepsinin lisanslı(ücretli)tam sürümlerini kullandım;şuan bitdefender kullanıyorum;uluslarası antivirüs program test sonuçlarının hepsini çek ettim,;şuan bitdefender en iyisi;internet kafa bebelerinin dediklerine bakmayın,onlara bakılırsa avast eset en iyisi;ama onlar listelerde hiç de iyi yerde değiller;şuana kadar bence en iyisi 1.PANDA 2.BİTDEFENDER
    PANDA kasıyor ama hakkınıda veriyor;internet ağına izinsiz bağlanmya çalışanları bloke ediyor ve ıp adreslerini de uyarı olarak veriyor,bir de virüsü ne olursa olsun siliyor
    KASPERSKY hem kasıyor hem de bazı virüslerde cortluyor;güvenli kip de de başlattım ama silemedi;müşteri hizmetlerini aradım uzaktan bağlanıp denediler onlarda silemedi:D sonra virüslü dosyayı rusyadaki merkeze yolladılar sonrasını bilmiyorum ,o virüsü deneme sürümü pandayla sildim;zaten o olaydan sonra 1yıllık kaspersky lisansımı 3 aylıkken çöpe attım
    BİTDEFENDER:ne kasar ne taviz verir virüsten;tek dezavantajı güncelleme hatalarını sanki biraz sık veriyor gibi geldi bana;birde türkçe lisansı ingilizce lisansına göre sıkıntılı gibime geldi
    arkadaşlar olaya kahve köşelerinde bol keseden atan ama konu hakkında bilgisi olmayan tipler gibi bakmayın;biraz bilimsel davranarak bakın,yabancı şirket test sonuçlarına bakarak karar verin;yok avast yok eset bunlar şişirmece türk haberleri

Ağzına sağlık doktor yazdıklarının hepsine katılıyorum Bitdefender kullandığın için de seni kutluyorum ama ben bu durumu kimseye anlatamıyorum ya diyorum ki arkadaşlar testlerde başarılı olan yazılımları kullanın yoksa gönlünüzdeki antivirüsü kullanırsanız ona nasıl güveneceksiniz dimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor_fb34

panda norton kaspersky bitdefender trend-micro bu virüs programlarının hepsinin lisanslı(ücretli)tam sürümlerini kullandım;şuan bitdefender kullanıyorum;uluslarası antivirüs program test sonuçlarının hepsini çek ettim,;şuan bitdefender en iyisi;internet kafa bebelerinin dediklerine bakmayın,onlara bakılırsa avast eset en iyisi;ama onlar listelerde hiç de iyi yerde değiller;şuana kadar bence en iyisi 1.PANDA 2.BİTDEFENDER

hacı milleti yanlış bilgilendirmeyin. 2 sene norton 360 kullandım. core2duo işlemcili dizüstü,quadcore işlemcili masaüstü ve netbook da kullandım kasma falan yok.fiyatında düzgün bir indirime rastlasaydım bu sene de kullanırdım.
    şuan gdata i.s kullanıyorum 2 yıl 3 pc 40 tl ye aldım şimdilik sorunsuz.tek problemi bittorrenti virüs olarak görmesi.

• En iyi antivirüs programının araştırılması yerine, kişinin gireceği internet sitelerine standart getirmesi daha güzel olur düşüncesindeyim, zira antivirüs programları da windows'un açıklarından yararlanıyor, benim buradaki kişisel tahminim windows bu açığı bilerek bırakıyor, belki de antivirüs programı şirketlerinden o da pay alıyordur. Hem kaspersky hem de nod32 kullanmış birisi olarak şunu söylemek istiyorum; eğer bilgisayarınızın donanım yapısı yüksek ise; RAM'ınız güçli ise, işlemcinizin performansı yüksek ise kaspersky sizi asla yarı yolda bırakmaz, sisteminizin donanım yapısı düşük ise nod 32 sizi yarı yolda bırakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

Doğru,
    Nod 32 eski sürümü iyi değil ama yenisi oldukça güzel. Eğer güvenmezsen bu sayfalara bak

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2414586,00.asp
    http://www.eset.com/tr/home/products/antivirus/?source=smallbanner-2&medium=titlepage&campaign=eav-6

Şu an ne kullanıyorsunuz hocam?
    Zemana kullanıyorum 90 günlük keyi var ama ne biliyim sadece taratmaya ve silmeye yarıyor, antivirüs görevi görmüyor sanırım.

• Şu an Eset Smart Security kullanıyorum hocam. Eğer ücretsiz bir şey istiyorsanız Avast , Avira da öneririm
    --

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

Şu an Eset Smart Security kullanıyorum hocam. Eğer ücretsiz bir şey istiyorsanız Avast , Avira da öneririm
    --

Fİyatı çok uygun geldi hocam :

http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-1-kullanici-1-yil/10370666?gclid=CM2QzffRv8cCFWv3wgodWKcDvw

Avast ne ara ücretsiz oldu?
  • Avast Free sürümü mevcut
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.