Şimdi Ara

En İYİ Antivirüs Programı Hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Agentwho

Avast Free sürümü mevcut

Ücretliyle fark ınedir hocam?
    Bitdefendera göre nerede?
  • Ücretli olan daha fazla özellik barındırabiliyor. Bazı arkadaşlar bitdefender'in de iyi olduğunu söylüyorlar. O yüzden tanınmış antivirüsleri seçmenizi öneririm. Mesela benim eskiden "PC Tools Antivirüs" diye hiç tanınmamış bir programım vardı. Bilgisyarıma bir haftada tekrar format attım şimdi Eset kullanıyorum. Kısacası demek istediğim Eset, Avast, Avira vs. hiç farketmez. Birinin algılamadığı şeyi diyeri algılar. Onun için tanınmış bir antivirüs seçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norton
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Norton

Aynen. Norton security i tavsiye ederim.

• Avast int.sec. 2015 yükledim hissedilir derecede ağırlaştı makine. 360safe'yi tekrar kurdum. Avira,bitdefender motoruda kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18Yusuf720

Arkadaşlar soru açık başlıkta verdim şu antivirüs firmalarının 2014 sürümünün full olanları çıksın alacam ama hangisini alayım bi yardım ederseniz sevinirim.Benim aradığım antivirüs programı en çok virüs tespit eden antivirüs programı.Hızın felan önemi yok.2-3 senedir bitdefender kullanıyorum.Zaten çoğu test sitesinde de 1. olarak çıkıyor.Aslında memnunum ama daha iyisi varsa ona geçeceğim.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...

Ya arkadaş 2-3 senedir Bitdefender kullanıyorum ama daha iyisi varsa bana tavsiyede bulunurmusunuz? demişsin bir çok arkadaşta sana bir çok antvirüs firmasını tavsiye etmiş iyi hoş ta bu firmaların bazıları hariç(Kaspersky,Avira ve Norton) diğer hiç bir firma Bitdefender ile aynı katogoride değil ki senin elinde dünyanın 1 numarası olan Bitdefender gibi bir firma varken niye tavsiye alma gereği duyuyorsun ki benim dilimde tüy bitti Bitdefender'ı millete anlatmaktan şu ana kadar benim tavsiyemle en az 20 kişi Bitdefender aldı ve hepside bana dua ediyor bizi Bitdefender ile tanıştırdın diye kasma sıfır koruma en üst seviyede şu ana kadar bilgisayarıma format atmayı unuttum gerek internetten gerekse USB Flash belleklerden hiç virüs bulaşmadı virüs varsa da bulaşmadan hemen sildi sana da tavsiyem Bitdefender kullanmaktan vazgeçme.

• Avast.
  • kaspersky iyidir.

ama ben antivirüse karşıyım en ufak bir şeyde virüs var die uyarıyor.

bilgisayarınızı belirli aralıklarla ile combofix ile taratabilirsiniz.

• eset smart security öneriyorum sistem kaynaklarını daha az kullanıyor ve pc yi kastırmıyor.

ek olarak gelişmiş ayarları bu şekilde yaparsanız algılamadığı hiçbir şey kalmaz.

En İYİ Antivirüs Programı Hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxi99 -- 13 Eylül 2015; 11:29:09 >
  • Hepsini yükle .

• Şöyle bir liste var burada bulunsun.

https://www.biliste.com/en-iyi-10-antivirus-programi-2015/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.