Şimdi Ara

En Iyi Almanca Turkce Sozluk Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bildiginiz bir yayin varsa cevaplarinizi bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Almanca-Türkçe Sözlük Önerileri

Almanca öğrenirken güvenilir ve kapsamlı bir sözlüğe sahip olmak çok önemlidir. Piyasada çok sayıda Almanca sözlük mevcut olduğu için en iyisini seçmek zor olabilir. Bu metinde, dil öğrenme yolculuğunuzda size yardımcı olacak en iyi Almanca-Türkçe sözlükleri tanıtacağız.

En İyi Almanca Sözlük Uygulaması

Günümüzün mobil dünyasında, hareket halindeyken kelimeleri hızlı bir şekilde arayabilmenizi sağlayan bir Almanca sözlük uygulaması oldukça kullanışlıdır. En iyi Almanca sözlük uygulamaları, çevrimdışı kullanım, metin çevirileri ve sesli telaffuz gibi özellikler sunar.

En İyi Almanca Sözlükler

• PONS Almanca-Türkçe Sözlük: Kapsamlı kelime hazinesi, örnek cümleler ve dil bilgisi açıklamalarıyla en popüler Almanca-Türkçe sözlüklerden biridir.
    • Langenscheidt Almanca-Türkçe Sözlük: Almanca'da uzmanlaşmış bir yayıncı tarafından yayınlanan, güvenilir ve güncel bir sözlüktür.
    • Oxford Almanca-Türkçe Sözlük: Oxford Üniversitesi Yayınları tarafından yayınlanan, yüksek kaliteli ve akademik kullanım için uygun bir sözlüktür.

Almanca En İyi Sözlük

Almanca'nın inceliklerini öğrenmek için kapsamlı bir sözlüğe ihtiyacınız varsa, aşağıdaki kaynakları düşünebilirsiniz:

• Duden Almanca Sözlük: Almanca'nın resmi sözlüğü olarak kabul edilen Duden, en doğru ve güncel kelime hazinesini sunar.
    • DWDS (Digitales Wörterbuch der deutschen Sprache): Almancanın çevrimiçi sözlüğüdür ve çok sayıda kelime, deyim ve deyim içerir.
    • Wiktionary (Almanca): Wikipedia'nın çok dilli bir sözlük projesi olan Wiktionary, Almanca kelimeler ve etimolojileri hakkında kapsamlı bilgiler sağlar.

Almanca Sözlük Önerisi

Almanca öğrenme seviyenize ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak size uygun bir Almanca-Türkçe sözlük seçebilirsiniz. İster yeni başlayan ister ileri düzeyde olun, yukarıda listelenen sözlükler dil öğrenme yolculuğunuzda size eşlik etmek için mükemmel seçenekler sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence hazır cumle kurulmus soölukler var kelıme sozlugu ıle bırlıkte işini gorecegını dusunuyrm
  • abc yayınlarınınki en iyisi

2 ciltten oluşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

abc yayınlarınınki en iyisi

2 ciltten oluşuyor

oneriniz icin tesekkurler tam onu aliyordum ki fononun almanca turkce buyuk sozlugunu gordum neredeyse her yerde 90 100tl idi sozluk nadirkitaptan 50tl 0ini buldum siparis verdim.sozluk tam 2100 sayfa karton kapak ve 1.sinif kagit ve 2004 basimi omurluk olur sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada bildiginiz piyasadaki en iyi almanca gramer kitabi nedir arkadaslar kpds ve uds sinavlarina hazirlik yapacagim almancadan.ama su an daha yolun basindayim yani toplasaniz 50 100 kelime anca birde cumle yapisi falan az cok nasil kurulur onu biliyorum.bana almancadan iyi temel kazandiracak bir kitap onerirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe anlatım olarak kurmay yayınlarından her yönüyle modern almanca
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_q

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

abc yayınlarınınki en iyisi

2 ciltten oluşuyor

oneriniz icin tesekkurler tam onu aliyordum ki fononun almanca turkce buyuk sozlugunu gordum neredeyse her yerde 90 100tl idi sozluk nadirkitaptan 50tl 0ini buldum siparis verdim.sozluk tam 2100 sayfa karton kapak ve 1.sinif kagit ve 2004 basimi omurluk olur sanirim

ewt solemek ıstedıgım fono nun du ıngılızce ve ruscası var elımde :) hazırcumleler barındıran
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    15 yıl önce açıldı
    kitap ariyorum ama bulamadim
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_q

bu arada bildiginiz piyasadaki en iyi almanca gramer kitabi nedir arkadaslar kpds ve uds sinavlarina hazirlik yapacagim almancadan.ama su an daha yolun basindayim yani toplasaniz 50 100 kelime anca birde cumle yapisi falan az cok nasil kurulur onu biliyorum.bana almancadan iyi temel kazandiracak bir kitap onerirseniz sevinirim

Duden Deutsche Grammatik iyidir.
  • Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar icin teşekkürler her yönüyle
    modern almanca kitabını alıyorum.bu arada sözlük geldi harika bir sözlük cok kapsamlı içinde verdiği cd de bilgisayara kurulan almanca sesli sözlük gayet güzel.kitaptaki eksik bulduğum tek nokta nasil okunacagini yazan yer yok ama cok zor değil oda hangi harfler hangileri ile yanyana geldiğinde nasil okunacagi ile ilgili kuralı olduğundan sıkıntı değil
  • Langenscheidt ama büyük olanı. cep boyu değil. internette sözlük ise cafeuni.de sitesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.