Şimdi Ara

En iyi akaryakıt istasyonu hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tuvalet temizliği
    Müşteriye davranış olarakta söyleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opet

• En temiz wc ler gerçekten de opet'te. yolda hep opet'te dururum bunun için
  • Dizeli opetten alıyorum. Sessiz ve daha performanslı diye övdükleri için Shell alayım dedim. Bir fark göremediğim için ve evime daha yakın olduğu için opete döndüm.
    Ama özellikle benim gittiğim istasyondaki görevliler çok ilgisiz ve laubali. O kadar fulluyoruz depoyu insan bir camı siler. Gerçi hiçbir Opet'te silmediler.
    Ha bir de Opet card Beni pek sarmadı. Şu ana kadar 5 ten fazla depo fulledim anca 1 litre mazot alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 13 Ağustos 2016; 0:22:15 >
  • wc söz konusu ise Opet. Yakıtta da şimdiye dek bir sorun yaşamadım.
  • Yakıt olarak Shell. WC temizliği olarak ise Opet. Birde Shell Card'da az da olsa birikim oluyorm

• Emmolupet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz hat hangisi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çipet pet
  • Opet

• bi ara 3 ay boyunca tpden aldim. sonra geri po shell opet almaya basladim. simdi sirasiyla 50 lira donuyorum her birinde. opet tp ve poda ne kadarlik aldiysam 5 kati yol yapiyorum shellde 4.8 kati. psikolojik olarak az gidiyor saniyordum ama 240 km sonra depo eski yerine geldi. shellin menzili kotu. tp 20 kurus ucuz ama o da digerleriyle ayni yolu yapiyor. alma sebebim zaten ucuz olmasiydi ama ayni yolu yaptigini gorunce biraktim artik. bi de en son gidisimde 50 mazot dedim mazot mu diye tekrar sordu evet dedim. dogru soyle dedi egildi arabanin deposunu kokladi manyak midir nedir. yakinda baska istasyon olsa cekip gidecekim el mecbur aldim ordan. shelden geri tpye donunce acayip dandik geldi tp

opet > shell > po > tp

hatta su daha dogru

opet > shell > po

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WC Olarak Opet bir numara.
  • şehir merkezinde ve bilindik bir istasyon olmak kaydıyla en ucuz yakıtı hangisi satıyorsa oradan alırım ,, mesela dün shellde 3.70 iken sunpetten 3.36 ya aldım , 22 liram cebimde kaldı, gittim burger king den texas smokehouse menü aldım 21 tl ye tıka basa doydum, shellden alsaydım istasyon sahibinin oğlu yiyecekti ,, adamın oğlu yine yesin ama benim paramla değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 13 Ağustos 2016; 2:09:20 >
  • Wc icin gercekten en iyisi opet

• Yakıt kalitesi olarak en beğendiğim Alpet. Sürekli Alpet'ten alıyorum istisnalar dışında.

Tuvalet olarak Opet (hepsi değil) ve Shell.

Müşteri memnuniyeti açık ara fark Shell.

Tabii ki dediğim gibi istasyondan istasyona değişiyor.
  • markasızlardan alıyorum daha ucuz oluyor
  • Opet
  • Shell ozellikle kendi islettikleri petrol istasyonlari. Opet'te Ulkemizdeki musteri memnuniyeti konusunda iyilerden.

Shell Opet'e musteri memnuniyeti ve ek hizmetler icin birinciligi paylastiriyorum.

Yakit kalitesi olarak 1.Shell Petrol A.S. ve 2.Mehmetcik vakfi olarak veriyorum.

• Menzil ve çekiş olarak en iyi lpg
    1- lukoil
    2- boş
    3- opet

• Menzil bazında kesinlikle en kötüsü shell. Temizlik olarak Opet ve Shell derim. Yakıt bazında Total ve Bp ideal bence.
  • Ben yakıtı shellden alıyorum ,menzil konusunda daha öncedende kötü olduğunu duymuştum burdada yazılmış acaba bu ne anlama çıkıyor ? Katkı maddesi katmadigimi yoksa dandik petrol kullandığımi ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.