Şimdi Ara

'En İyi Açık Dünya Oyun Yapımcısı Olmak İstiyoruz'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sıralar Just Cause 3 üzerinde çalıştığı yönündeki dedikoduların odağı olan Avalanche Studios'un patronu Chistofer Sundberg'den şirketin misyonuyla ilgili açıklamalar geldi.

Açık dünya oyun türünün büyük bir rekabete sahne olduğunu söyleyen Sundberg, " En iyi açık dünya oyun geliştiricisi olmak istiyoruz. En büyük amacımız bu. Rockstar Games sadece bir yapımcı değil, adeta fenomen haline gelmiş. Bu türde oyun geliştiren diğer firmalar gibi biz de farklı şeyler sunmayı amaçlıyoruz" diyerek gözlerini sektörün tepesine diktiklerini belirtti.

Ayrıca açık dünya oyun severleri kendilerine benzeten Sundberg, "Açık dünya oyuncuları bizim gibi asi kişilerdir. Eğer biz onlara oyunda sağa gitmelerini söylersek mutlaka sola gitmeye çalışırlar. Onların ne yapacağını hiçbir zaman bilemeyiz. Bu çok eğlenceli kesinlikle." sözleriyle türü sevenlerin farklı olduğunu ortaya koydu.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-En_iyi_Acik_Dunya_Oyun_Yapimcisi_Olmak_istiyoruz-31518.htm

*Rocstar Games*

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Not:

Avalanche Stüdyo başkanı Christofer Sundberg oyununun 2014 de cikacagini ve Yeni Nesil konsollarin mukemmel oldugunu belirtmis.

quote:

Just Cause dev talks next-gen: ‘we want to be the best open world studio’

Teasing the site, Sundberg stated that the Just Cause franchise is “absolutely perfect for next generation consoles based on what we know so far”.

Eurogamer adds that Avalanche is currently working on three big projects – one original IP that could plausibly be Just Cause 3, and two licensed titles – while the studio’s New York arm is currently developing Project Mamba, slated for PC and consoles in 2014.

http://www.vg247.com/2012/09/25/just-cause-dev-talks-next-gen-we-want-to-be-the-best-open-world-studio/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Just Cause 2 görevleri ve haritası gayet güzeldi (ve zevkle oynuyorum özellikle uçak sürmek çok keyifli) fakat Rico'nun Hançeri (haço'nun hançeri) ile ve Silahlarla vurulan düşmanlar çok yapmacık... Onlar da fixlense süper olur

Kesinlikle biraz daha geliştirilrse GTA 'ya kafa tutar (tabi çok şey yapılması lazım ... )
  • Just Cause 2'nin yeri bende başkadır :)Anlatayım size

Arkadaşlarda hep PS2 vardı,onların evinde gider oynardım,ve annemdende çok isterdim bana almasını en az 2 yıl direttim....yok ''Göze zararlı yok ''Bağımlı olursun'' gibi sözler söyledi.En sonunda yılbaşında aldı....İlk oyunum Ratchet Clank'dı onla idare ettim sonra Futbol oyunu istedm yıl 2008 olmalıydı....Gittim Teknosa'ya(daha kırdırmamıştım aleti)Wınnıng Eleven 05 aldım 30Tl idi çünkü 2008 150Tl mi neydi Sonra GTA almak istedim...Teknosa'ya gittim yine ama yoktu bende o dönemlerde hiç oyun ismi bilmem,videolarını izlemem sadece arkalarındaki resime bakarım baktım Just Cause 2 güzele benziyor dedim aldım.Başlama sahnesindeki paraşütle inişi hala hatırlarım Memeory Stick'de yoktu hep baştan başlar görev falanda yapmaz kafama göre araba sürerdim vsvs.Bir gün annem oyunu çok oynuyorum diye kutuyu kırmıştı(içinde oyun var sanarak)ancak oyun PS2 içindeydi sonra aldım çöpten kırık kutuyu banltadım ve CD'yi içine koydum

Just Cause 2 PS2'nin en iyi açık dünya oyunudur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldWolF3 -- 25 Eylül 2012; 15:58:40 >

• just cause 2 oynadığım en kaliteli değil ama en eğlenceli oyunlardan biriydi. devasa haritası, ve haritanın belli yerlerindeki tatmin edici işlginç easter egglerle çok keyifliydi. ama çatışmalar çok yapmacıktı. bir adama ölmesi için 10 mermi sıkıyorsunuz, sonra adam balon gibi uçuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Just Cause 2'nin yeri bende başkadır :)Anlatayım size

Arkadaşlarda hep PS2 vardı,onların evinde gider oynardım,ve annemdende çok isterdim bana almasını en az 2 yıl direttim....yok ''Göze zararlı yok ''Bağımlı olursun'' gibi sözler söyledi.En sonunda yılbaşında aldı....İlk oyunum Ratchet Clank'dı onla idare ettim sonra Futbol oyunu istedm yıl 2008 olmalıydı....Gittim Teknosa'ya(daha kırdırmamıştım aleti)Wınnıng Eleven 05 aldım 30Tl idi çünkü 2008 150Tl mi neydi Sonra GTA almak istedim...Teknosa'ya gittim yine ama yoktu bende o dönemlerde hiç oyun ismi bilmem,videolarını izlemem sadece arkalarındaki resime bakarım baktım Just Cause 2 güzele benziyor dedim aldım.Başlama sahnesindeki paraşütle inişi hala hatırlarım Memeory Stick'de yoktu hep baştan başlar görev falanda yapmaz kafama göre araba sürerdim vsvs.Bir gün annem oyunu çok oynuyorum diye kutuyu kırmıştı(içinde oyun var sanarak)ancak oyun PS2 içindeydi sonra aldım çöpten kırık kutuyu banltadım ve CD'yi içine koydum

just cdause 2 ps2'ye çıkmadı yalnız.
    1 olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

1 olmasın

Aynen Just Cause 1'dir o Just Cause 2 PS3'e çıktı, PS2'ye cikmadi diye biliyorum ben de.. Manzaralariyla falan cok guzel oyundur, grafikleri de gayet iyi. Ama yasayan sehir havasini vermedigi icin ben sıkılmıştım, fakat hala arasira daglara cikip parasutle asagiya atlarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düşünce gayet güzel fakat yapamcının bu söyledğini oyunlarında gösterebilmesi şart. Just Cause benim için de çok değerli bir oyundur, ilk oyunu seve seve oynamışımdır aynı şekilde ikinci oyunda da oldukça zevkli bir oyundu fakat en iyi açık dünya oyun yapımcısı lafı fazla iddialı bir laf olmuş. Yapımcının ilk iki oyunda ki yaptıklarına bakarsak söyledikleri sözü tutmaları için epey uğraşmaları gerek diye düşünüyorum. Çok büyük oyun alanı ile içi dolu oyun alanı arasında cidden önemli farklılıklar var. Just Couse 2 gerçekten çok büyük bir oyun alanı sunuyordu, dinamik hava koşullarının da olması o kocaman adada gezinme işini daha da eğlenceli bir hale getiriyordu. Peki adanın etrafında saatlerce tur attık diyelim, arabalara bindik, uçak gezintisi yaptık ya sonra? O büyük oyun alanını öyle doldurmalılar ki yapacak tonla şey olmalı, iyi bir fizik motoru da açık dünya temalı oyunlar için bence olmazsa olmazlardandır. Aksi halde o devasa oyun alanı bir süre sonra size sıkıcı gelmeye başlar, oyunu tekrar tekrar açıp oynamak için çok fazla nedeniniz olmaz vs vs... Gta gibi bu türün zirvesinde ki bir firma ile boy ölçüşmek gerçekten çok zor ama buna rağmen kaliteli alternatiflerin olması biz oyuncular için sevindirici bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

1 olmasın

Aynen Just Cause 1'dir o Just Cause 2 PS3'e çıktı, PS2'ye cikmadi diye biliyorum ben de.. Manzaralariyla falan cok guzel oyundur, grafikleri de gayet iyi. Ama yasayan sehir havasini vermedigi icin ben sıkılmıştım, fakat hala arasira daglara cikip parasutle asagiya atlarim

vay be harbiden Just Cause 1'miş,2'si nasıldı acaba şimdi merak ettim oynamak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.