Şimdi Ara

En iyi 2+1 ses sistemi NOT: normal 2 way speaker da olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internetetn bakınıyorum buluyorum ürünleri ancak sizlerinde tecrübelerine dayanarak söyleyeceği güzel 2+1 sistemler mevcutsa ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim. fiyatı mühim değil. teşekkürler
    Not: ben bunu bulmuştum
    Acoustic Energy Aego M Speaker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCroN -- 24 Eylül 2011; 23:22:12 >

• Merhaba bende uzun bi süre 2+1 araştırdım benim açtığım konuya bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com.tr/m_52297096/tm.htm

Acoustic Energy Aego-M hakkında bu forumda tam 15 sayfa okudum gerçekten çok iyi diyorlar benim lin kimdeki 3 ürüne göre Jamo i300'ü ayrı tutuyorum çünkü Acoustic Energy Aego-M'den daha iyi diyorlar ben sadece okuduklarıma göre söylüyorum bence Jamo i300'ü bi araştır bana kalırsa fyat performans açısından en iyisi bu gibi geliyo Acoustic Energy Aego-M 'den pahalı galiba sanırım ama emin değilim 700 TL civarlarında eğer film falan izliceksen önem veriyosan bunu bi araştır ama sadece müzik dersen sanırım Audioengine a5 bi araştır derim benim verdiğim linkteki markalara bi bak istersen yardımcı olabildiysem sevinirim

• gökhan tam benim anlatmak istediklerimi söylmeişsin topiğini inceliyorum teşekkürler
  • Rica ederim yardımcı olabildiysem sevinirim.2+1 konusunda burdaki herşeyi okudum yani elimden geldiğince, yabancı sitelerdeki forumlarıda okudum ayrıca.Bundan başka markalarda görüceksin ama bence en iyileri bunlar diye düşünüyorum araştırmalarıma göre şimdiden hayırlısı olsun alıcağın ürün için ;)
  • BOSE LS235 YENİ ÇIKMIŞ BEN DE ONUN DEMOSUNU İNCELEMEDEN HİÇBİRŞEY ALMA DERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

fiyat önemli değilse

http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/home_theater/21channel_systems/lifestyle_235/index.jsp

önemli değil dedimde o kadarda önemli yahu $2,299.95 :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2+1 hakkında bütün forumu okudum hatta www.pcmag.com 'dan markalarını hiç duymadığım 2+1 leri gördüm(resimleri sadece) bunların içinde en merak ettiğim fiyatı dahi yazmıyo nette anlamadım ! ''Monsoon MM-2000'' 340 Watt tanılmıyorsam çok iyi yorumlar var hakkında(tahminimce fiyatı biraz tuzlu olabilir) şeklen en çok haşuma giden 2+1 Altec Lansing MX6021 200 Watt Alteci almayı çok almak istedim hatta alcaktım son anda çok güzel bi teklif aldım Altec le aynı fiyata (300 TL) SONY DAV F-200 buldum ve aldım son 15 gündür 2+1 ses sistemlerini araştırıyordum ki Sony'i aldım bitti macera ama şunu öğrendim Türkiyede bizi 3-4 markaya sıkıştırıyolar(belli bir seviye üstündekileri sölüyorum ve çoğu elektronik eşyada durum böle kulaklık ,özellikle 2+1 sistem) Altec Lansing MX6021 200 Watt Bunu tavsiye ederim marka ses konusunda iyi bilinen bir marka seni mahçup etmez ama TR de satışı yok onu söliyim. Altec 'in kendi sitesinde seri sonu ürünlerde satılıyo 119 Dolara.

• Aego M ve bose gibi hoparlörler üst seviye hoparlörleridir altenglerlen bunları bir tutmayın lütfen

2+1 alacaksanız ne için alacağınızı iyi analiz edin lütfen eğer sadece müzik dinlemek istiyorsanz bence kaliteli bir ses kartı (m audio veya esı juli) ve krk rp5 hoparlörleri terci edin

http://www.amazon.de/gp/product/B003YLXQIA/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=0XF7VJ042KBTANRX4HRY&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375133&pf_rd_i=301128

http://www.amazon.de/gp/product/B000N97TY8/ref=s9_simh_gw_p147_d0_g147_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-5&pf_rd_r=0XF7VJ042KBTANRX4HRY&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375093&pf_rd_i=301128

http://www.akalinmuzik.com.tr/

bu ürünler yurt içinde bulmak zordur ama fiyatlarını kesinlikle hakeden ürünlerdir yarı profosyonel ürünlerdir zaten ve müzik odaklıdır
    yukardada dediğim gibi sistem alırken ne istediğinizi iyi bilmelisiniz eğer ev için sıradan filim izleyip basit müzik dinlemek istiyorsanız kıytırık logitec 5+1 ler sizin için daha mantıklı bir seçim olacakdır.

• BENCE
    LOGİTECH Z623 2+1
    200 watt rms ses gücü var..
    tek gecerim

• quote:

Orijinalden alıntı: motorcu35

BENCE
    LOGİTECH Z623 2+1
    tek gecerim

Belki mesajını silersin diye korumaya alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

BENCE
    LOGİTECH Z623 2+1
    tek gecerim

Belki mesajını silersin diye korumaya alıyorum.

Rahat ol sen arkadaşım sonuna kadar destekliyyorum ben z623 ü
    hatta bugün teknosa da indirim var 380 tl yerine 299 tl ye düşmüş. almak isteyenler bakabilir..

• quote:

BENCE
    LOGİTECH Z623 2+1
    tek gecerim

Akşam akşam ne içtin hocam, en son mesaj atılan tarihe bak önce sonrada bahsi geçen sistemleri bir incele derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

quote:

BENCE
    LOGİTECH Z623 2+1
    tek gecerim

Akşam akşam ne içtin hocam, en son mesaj atılan tarihe bak önce sonrada bahsi geçen sistemleri bir incele derim.

Alıntıları Göster

Kardeşim ben bişey içmedim ben bu foruma pc speaker den geldiğim için yorumu direk attım yani okumadım pek.
    Hatam varsa affola ama ben pc hoparlörü konusunu araştırıyordum. kusura bakmayın yani..
    logitech 1. numara olduğu için bende en çok z 623 ü sevdiğim için yazdım..
    ama kralı gelsin beni z623 den değiştiremezler. 130watt subwwoofer var. daha ne diyim.. goodevening:D

• aego m'lerden Monsoon'lardan jamo'lardan bose'lardan bahsedilirken logitech 623 nedir arkadaş.şakamı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

aego m'lerden Monsoon'lardan jamo'lardan bose'lardan bahsedilirken logitech 623 nedir arkadaş.şakamı..

Ağlıyorum aynen
  • Focal xs Pack 2.1 , Focal Dome pack 2.1
  • güncel olarak soralım; orta halli bir 2+1 lazım bana. sesi iyi olursa ve fiyatı da uygun olursa ve türkiyede bulabileceğim bir şey olursa çok iyi olur. Olur mu?
  • konu hayırlı olsun öncelikle KEF X300 A denemek istiyeceğim bi sistem olabilirdi teknik özellikleri oldukça ilgi çekici ve sürücüsü kef ls50 ye benziyor
  • goodevening beyler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.