Şimdi Ara

En İlgiç Huyunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela ben saatlerce bir musluk vanasıyla oynayabilirim. Veya tuvalet kağıtlarını, katlarına zevkle ayırabilirim

• En İlgiç huyum tuvalette telefonumdan müzik dinlemek
  • araliksiz 3 saat oturabilirim sessiz oyle mal mal bakabilirim

yada araliksiz 24 saat uyuyabilirim hic uyanmadan cok ilginc
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

araliksiz 3 saat oturabilirim sessiz oyle mal mal bakabilirim

yada araliksiz 24 saat uyuyabilirim hic uyanmadan cok ilginc

• 15 saate kadar kesintisiz gözümü başka yere çevirmeden bilgisayar oynayabilirim
    ilgiç ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herhangi Biri -- 18 Nisan 2009; 1:02:23 >
  • Benim değilde babamın huyunu anlatiyim

Istanbuldan Trabzona gidene kadar sadece benzin molası verir.
    O arada tuvalete gittin , gittin.
    Gidemedin Trabzonda işeyeceksin
    Böyle cins bi adam.
  • kendi kendimle kendim 3. kişiymişim gibi konuşa bilirim. daha açık olumak gerekirse ben benle benim hakkımda konuşabilirim ve bi problem felan varsa çözüebilirim öyle

evet biliyorum ilginç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pc basında burnumu karıstırıp cıkan pıslıgı oturdugum sandalyenın altına yapıstırırım forumun %90ı bunu yapıyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcmisinTokmusun

Pc basında burnumu karıstırıp cıkan pıslıgı oturdugum sandalyenın altına yapıstırırım forumun %90ı bunu yapıyordur

geri kalan %10'u içinde olduğuma emin olabilirsin
  • Küçükkken uyumak için babamın dirseklerini sıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle Boogie -- 18 Nisan 2009; 1:18:23 >
  • bilmem ki.gif
  • quote:

Pc basında burnumu karıstırıp cıkan pıslıgı oturdugum sandalyenın altına yapıstırırım forumun %90ı bunu yapıyordur

ben daha cok pcnin arkasini kullaniyorum
  • quote:

Bende % 10 luk bölümdeyim. çünki sandalyenin altını değil.
    Masanın altını kullanıyorum
  • Sinirlendim mi mutlaka telefon fırlatırım.Kardeşim bi telefon alıyorum onun 5-6 katı masraf çıkartıyorum sonra.Bıktım yahu bıktım.Daha dün 270 lira ödedim Nokia'ya.
  • evin tavanına günde 100 kere değmezsem kendimi iyi hissetmem
    yatmadan önce mutlaka kitap okurum
    kullandığım bi bardağı bi daha kullanmam (taki yıkıyana kadar)
    günde 3 litreden fazla su içerim
    mouse un sağ tuşuna çok sert basarım(ordan gelicek tak tak sesi beni rahatlatır)
  • Bende evde eşofmanlarımın cepleri çıkık gezerim çocukluğumdan beri
  • Valla çok ilginçmiş ya Allah'tan hiçbiri bende yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 18 Nisan 2009; 7:09:02 >
  • Canım sıkıldığında kendimle telefonda mesajlaşırım ve bu bana çok eğlenceli gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc1Mac

Canım sıkıldığında kendimle telefonda mesajlaşırım ve bu bana çok eğlenceli gelir.

• sabah saati kurduysam saat çalmadan tam 10 sn önce uyanırım. alarmı beklerim ilk ötüşünde sustururum.(yurttan kalma alışkanlık)
    denize burunluksuz dalamam, daldığımda da kesinlikle ilk girişimde 20 takla atarım 10 ters 10 düz.
    para elledikten sonra ellerimi yıkamazsam kudururum.
    işerken bi de kesinlikle tavana bakarım, tavandaki noktalardan şekiller türetirim
    uyumadan önce en az 100 ila 200 sayfa kitap okurum.
    evde terliksiz gezemem.
    burnumu asla silmem. ne varsa parmağımla çıkartır sonra da ellerimi yıkarım
    tost yapıyorsam ki uzmanlık alanımdır asla yağ kullanmam ve ekmeğin 2 tarafını da kızartırım.
    bir şeylere odaklandığımda isterse davul çalsınlar dibimde ister deprem olsun odaklandığım şeyden kendimi alamam.
    ne zaman havya ile iş yapsam kesin elimi yakarım.
    arasıra ampul değiştirirken düğme açıkmı kapalı mı diye duya parmağımı sokarım.(%50 ihtimalle çarpılırım)
    canlı tavuk görürsem kaçarım. (küçükken bi travma yaşadım, babam tavuk kestikten sonra kafasız tavuk uçarak kafama kondu. tam bi kabus. yaş 3 ila 4)
    çok dejavu yaşarım bazen 1 yıl ötesini görürüm.
    bacağımda hissiz bi nokta var, arasıra oraya iğne sokar kanatırım.
    genellike rüyalarımda kabus görürüm ve bundan çok zevk alırım. kabus gördüğüm geceer ve güner benim için mutluluk ve heyecan dolu geçer.
    sanırım bu kadar. bu özellikleri barındıran dier arkadaşlar lütfen belirtsin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.