Şimdi Ara

En İlgiç Huyunuz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkesinkini okudum ve benimle ortak olan ilgiç huyları topladım.

internet tarayıcını her kapatışımda verileri temizleyip kapatırım.
    donanimhaber vs sitelerde sürekli çıkış yapıp pencereyi kapatırım.
    her konusmadan sonra zaman sayaçlarını çağrı sayaçlarını silerim.
    her mesajı okuduktan sonra silerim ne gelen kutumda ne giden kutumda nede raporlarda yada taslaklarda birşey bulundurmam.
    her ismi simkart a kayıt ederim.
    odamdaki kumandaları uzunluklarına göre sıralarım.
    hep bişeyler düşünürüm kafam hiçbir zaman boş olmaz.
    Elimin altında her zaman boş cd vardır
    Pc nin yanında kalem kağıt her zaman bulunur
    Tabağımdan bişey alınmasından asla ve asla hoşlanmam
    Her seferinde başka bardak kullanırım
    Pc açıksa dh de açıktır
    Eşyalarımın karıştırılmasından hiç hoşlanmam kendi pc ve çalışma masası kitaplık temizliğimi ben yaparım
    İnterneten beleş bişeyler veren ne yarışma varsa katılırım (henüz hiç kazanamadım :D)
    PC başındayken ayaklarımı masaya koymadan rahat edemem
    Merdivenlerden Tek Tek İnip Tek Tek Çıkmam.
    Birşey Unuttuğumda Onu Aklıma Getirmessem Rahat Olmaz(Batar!)1 Saat Onu Bulmaya Çalışırım
    telefonumun ve bilgisayarımın karıştırılmasından hiç hoşlanmam
    İçtiğim her türlü meşrubat'ın içindekiler kısmına bakarım.

• Arkadaşlarıma sataşmadan duramam
  • Bir Şeyi yapmazsam rahat Edemem..
    Kesinlikle DH'ye Girmem gerekir..
    Gülmeden Okulda Duramam..
    Kızlara AsLa Acımam..
    Bir Konu Hakkında En Az 2-3 Dk Düşünürüm O Anda Hiçbişey Görmem Duymam..
    Bomboş Hiçbişey Yapmadan Durabilirm..
    İlla Bir Kıza Bakmam Gerekir.. Yoksa Olmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Kızlara AsLa Acımam..
    ..

haşin erkek
  • Birisi birşey yaparken onu yapmadığı sırada o yaptığı şey'i ben kendim Tamamlarım .

Misal , bir arkadaşım derin bir nefes aldı ve ben bunu duydum ve gördüm ama o nefesi dışarıya sessizce verdi bunu gördüm ama onu benim kendi düşüncem ile yapmadığı için bu sefer ben kendi nefesimi sesli bir şekilde dışarıya veriyorum . Tam anlatamadım biliyorum ama bu tarz huylarım var işte . Birisi birşeyi yaparken onu benim düşüncem bilinç altımdaki gibi yapmadığı zaman ben kendim kendime yapıyorum . Yapmazsam eksiklik görüyorum bıla bla bla

Ayrıca herşey sırasına göre olacak . Kumandayı masanın üstüne bıraktıysam o kumanda düz bir şekil'de masanın üstün'de duracaktır . Bir başkası dahi koysa yine onu düzeltme gereksinimi duyarım , yoksa kendimi tuhaf hissediyorum . Simetri huyu falan diyorlar ama öyle değil . Een azından ben öyle düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 18 Nisan 2009; 16:57:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Görünmeyen Adam

Kasaba giderim ,et almam et veririm.
    Berbere giderim saçımı kestirmem ,saç keserim

Knight oynarsın char almaz char çalarsın
  • Akşam yatağıma girdiğimde yorganı kafama çeker o gün neler yaptığımı düşünürüm. (Bir kızla konuşacağım mesela veya utandığım başka birisiyle, kendimi şöyle motive ederim; olm akşam yorganı çekeceksin başına sadece orada sen olacaksın o zaman pişman olacağım, bu anı yaşamadığım, düşünemediğim için hadi şimdi git ve akşam kendinle konuş, düşün bu güzel anı) %80 gider hallederim işimi bu düşünceden sonra
  • Msni açar kimseyle konuşmam, birisi bana yazarsaverirse cevap veririm.
    Çok su içerim.
    Yalnız takılmayı çok severim ama çok sosyalimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Bir Şeyi yapmazsam rahat Edemem..
    Kesinlikle DH'ye Girmem gerekir..
    Gülmeden Okulda Duramam..
    Kızlara AsLa Acımam..
    Bir Konu Hakkında En Az 2-3 Dk Düşünürüm O Anda Hiçbişey Görmem Duymam..
    Bomboş Hiçbişey Yapmadan Durabilirm..
    İlla Bir Kıza Bakmam Gerekir.. Yoksa Olmaz..

Tabi canııım.

• su anda da goruldugu uzere dhde asiri derecede cok psikopat insan var iste biz bu yuzden dhliyiz
  • Karşımdaki sesini yükselterek konusursa gözüm döner.

Biriyle konustuğumda konusma bitminde karşımdakinin hangi sonuçlar çıkartacağını hesaplamaya çalışırım:/

Bana işe düşenlerin yaptığı yağlama düzeyine göre aksi tavır sergilerim:)

Kimseyle göz göze gelmemeye çalışırım.neden bilmiyorum.

Bazen kendi sesimi duymaktan nefret ederim karşımda ben konusuyo olsam gırtlağına sarılırdım herhalde:).(sesim kötü olduğundan değil)

Çok pişmanlık duyarım.Örneğin birini terslediğim zaman haksızsam vicdanım rahat etmez.

Müşteri temsilcilerine bi sorunum varsa Telefonda veya bayilikte Firma sahibiyle konusuyormuş gibi acaip fırça atarım:)

Kucağında çocuk olan dilencilere çok kızarım arabanın camını açar.Çocuguna yazık değilmi kullanıyosun diye mutlaka söylenirim(parada vermem)

Sabah alarmdan önce kalkarım mutlaka nedense:)

Pazar günleri çok uyuşuğumdur kolumu bile kaldırmak külfet gibi gelir:)

Hava kararmaya başladığı zaman akşam olana kadar huzursuz olurum

Yatağa girene kadar geceliklerimi giymem vsvsvs.....

• *Pc başından her kaktığımda CCleanerle pc yi taratıp özel verileri silerim.
    *Sevdiğim kızla her göz göze geldiğimde kalp krizi tehlikesi geçiririm.kalbim küt küt atar.
    *pc başındayken kesinlikle kapı kapalı ışıklar sönük ve webcamın ışığı klavyeyi aydınlatacak şekilde açık olmalı.
    *Cs oynarken kulaklıksız oynayamam
    *çok çabuk canım sıkılır bişeyleri kurcalamadan rahat edemem.
    *riski çok severim.ne olursa olsun hep risk alırım.
    *çenemin altındaki sakalla oynarım.
    *pc de rakamları kulanırken kesinlikle sağ taraftaki num lock tuşlarını kullanırım.
    *yapıcağım şeyi yapmam söylenirse inadına yapmam.
    *color]
  • ** Yanımda Mutlaka Hapyydent naneli sakız bulundururum.
    ** cüzdanımın gizli bölmesinde mutlaka 5 lira durur. KAybolma ihtimali - yolda kalma ihtimaline karşı yol parası. Parasız kalsam bile onu harcamam.
    ** Telefonumda mutlaka 10 kontör durur. KAybolma ihtimaline - yolda kalma ihtimaline çok acil olmadıgı müddetçe kullanmam
    ** yaz-kış bizim su sebilinden soğuk su içerim
    ** pcyi kapatırken google a yazılanları siler ccleaner ı çalıştırıp bütün girdileri çerezleri silerim
    ** bende kullandığım bardağı bir daha kullanmam . bu yüzden annemden çok azar işittim.
    ** mikrodalgada yemeği ısıttıktan sonra tabağı elimle alır yanarım , 10 dakka sonra birdaha bişe ısıtsam yine elimle alır yine yanarım. birgün yanmayacağını ümit eder yine eller yine yanarım.
    ** yatağa girerken yorganın altına bakarım birşey varmı diye .
    **
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.saygili

** mikrodalgada yemeği ısıttıktan sonra tabağı elimle alır yanarım , 10 dakka sonra birdaha bişe ısıtsam yine elimle alır yine yanarım. birgün yanmayacağını ümit eder yine eller yine yanarım.

• Kız kardeşimin oyuncak bebeklerine kırmızı kalemle kan efekti yapıyorum kollarını bacaklarını kesiyorum ve sanki karşımda biri varmış gibi dövüşüyorum.Çakmakla, tornavidayla oynamayı çok severim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxsıde -- 18 Nisan 2009; 21:47:16 >
  • saçlarımı yapmadan dışarı çıkmam. ( bu huyumu hiç sevmiyorum)
    ellerimi yıkamazsam rahat edemem kendimi kötü hissederim.
    telefonuma ve bilgisayarıma ayda bir format atma gereği hissederim.
    mesajları okuduktan sonra mutlaka silerim. gelen kutususunda giden kutusunda ve raporlarda hiç bir şey bırakmam.
    isimleri sim karta kaydederim.
    çok titizimdir en ufak dağınıklığa tahammül edemem.
    bilgisarayda masaüstünün mutlaka düzenli olmasını isterim. masaüstünde fazla öğe bulundurmamç hepsini kendine göre katagorilere koyarım.

• Pc başındayken farkında olmadan müzik açar daha sonra müzik eşliğinde bir şeyler okurken, birden kalkıp dans etmeye başlarım. Daha sonra okuduğum şeyi veya ne yapıyorsam onu unutup kendimi dansa kaptırırım. Kapının açılması ile birlikte açan kişiye (genellikle ablam olur) rezil olurum. Bu nedenle dans etmeye başlamadan önce ne yaptığımı unutur ve onu hatırlamaya çalışırım (pek kolay olmaz hatırlamak).

Bir de son dönemde durmadan bıyıklarımla oynuyorum...
  • Yanında 3 erkek olsa bile güzel ve sexy kıza daima bakarım(ama arkadan).
  • pc basında gunde en az 20 kere osururum zevk alırım burun karıstırım cıkanı ıncelerım masa altına sılerım. sureklı cay ıcerım. ayaklarımı uzatmadan pc de duramam.en cılgın muzıklerı acarı tempo tutarım.
    evım denız manzaralı oldugun ıcın hergun 1 -2 saat manzarayı ızlerım. vs vs aklıma gelırse yazarım .
  • 2 ismi olan arkadaşlar hapşurduğu zaman iki isminede çok yaşa derim hocalar çok sinir olur.Örnek ismi Halil İbrahim çok yaşa Halil Çok yaşa İbrahim bağıra bağıra söylerim derste hocalarda çok sinir olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.