Şimdi Ara

En hızlı 30 level olma yolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler nedir? Redditte bir başlık gördüm diamond mmrlı oyunculara 30 level hesap veriliyor demiş birçok kişi, bu trolleme mi yoksa gerçekten böyle birşey var mı? Benim de diamond mrrlı hesabım var, supporta ticket açsam verirler mi?

• Vermezler kendin yapamıyor musun hem oynaya oynaya olur zaten 30
  • Yalan.
  • Kuyruklu Yılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılanlı kuyruk
  • Cingirakli yilan

• Kobra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kobrali cingirak
    edit.dominion+exp boost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastellonA -- 10 Kasım 2013; 12:47:17 >
  • Xp takviyesi bu günler icin hem 50 galibiyet hemde 30 gun cek ayni anda

• yılanlı kobra
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Xp takviyesi bu günler icin hem 50 galibiyet hemde 30 gun cek ayni anda

Ona vereceğim para ile hesap alırım daha mantıklı Benim sorum şu, dominion mu aram mı yoksa özel oyun falan mı bunun bir matematiksel formülü muhakkak vardır.

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 10 Kasım 2013; 13:47:40 >
  • ikinci bi hesap kasmiyosan ilk hesabinsa yavas yavas sindire sindire oyna ki oyunu ogren yok eger ikinci bi hesap kasiosan bildigin herolarla oyunu tasimaya bak ama en hizlisi 7 gunluk ve 2 tane 10 galibiyetlik almak 1 hafta da olursun heralde 30

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden uğursuz korulukta özel oyun açıp karşıya 1 bot atıp 4-5 dakikada maçı bitirip tek seferde hayvan gibi xp alıyolardı hem 1 haftalık hemde bilmem kaç galibiyetlik xp bonusu alarak 1 haftada 30 olunuyodu ama artık yapılamaz çünkü özel oyunlarda ıp xp gelmiyo tabi seninle uğursuz koruluk gircek bi arkadaşın varsa ya da evinde başka pc varsa başka
  • Bu nasıl kafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoiIv

eskiden uğursuz korulukta özel oyun açıp karşıya 1 bot atıp 4-5 dakikada maçı bitirip tek seferde hayvan gibi xp alıyolardı hem 1 haftalık hemde bilmem kaç galibiyetlik xp bonusu alarak 1 haftada 30 olunuyodu ama artık yapılamaz çünkü özel oyunlarda ıp xp gelmiyo tabi seninle uğursuz koruluk gircek bi arkadaşın varsa ya da evinde başka pc varsa başka

Aynen eskiden kolaydı şimdi zorlaştı. Dominion iyi exp veriyor diyorlar ama onu da tr serverında oynayan yok, maç bulma süresi uzun yani. Aram olabilir belki. Özel oyunlarda fazla exp gelmiyor artık dye biliyorum, botlarla zaten hiç gelmiyor.
  • 5v5 co op oynayacaksın. Normal Sr ile aynı exp'i veriyor, en hızlı yöntem olmasının sebebi bütün maçları kazanıyor olman. Aram'da kaybedince dalga geçer gibi exp veriyor. Her şeyi geçtim co opta stres yok ve queue süresi çok kısa.

• ranked oynamak
  • 0RK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.