Şimdi Ara

En hesaplı Metro İnternet veren Firma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metro internet sorunca yanlış anlamayın şirket vs. değil tamamen yayın açacağım için yüksek upload ihtiyacı ile alakalı. tt altyapısı kullandığım için 4 mb. upload hangi iss i kullanırsam kullanayım değişmiyor. Binanın içine kadar fiber gelmişken gerisini bakır la devam ettirdikleri içinde fiber üstünden metroya yakın upload verebilecek firmalar da vdsl olduğu için bunu sağlayamıyor. diyeceksiniz superbox 5 mb upload ama onda da ping yüksek. fiberden gayrısı beni kotarmaz 7/7 - 10/10 en hesaplı en olabilir metro kim veriyorsa talibim. Hayır normal yayın yapıyor olsam ver 2500-3000 bitrate 720/30 fps salla gitsin. 6-7 aydır koşturduğum tırmaladığım ESL R6 Community Caster başvurum onaylandı. Yakında Maçları sunmak için yetkim aktive edilecek ama upload 4 mbit. Çabamın sonuç vermesine mi sevineyim yoksa upload ın düşük olmasına mı yanayım bilemedim. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa müteşekkir olurum.

• türksat 300 liraya 10/10 hizmet veriyor simetrikte, sanırsam en ucuzuda onlar veriyor bir konuşun derim
  • Ben çok şey denedim Türkcell Süperbox iyi ama sınırsız paketi olan arkadaşlardan veren olursa iyi olur 289 TL fatura geliyor Upload 20/50 mbps arası.

Diğer türlü fiberin olsa en azından ilerleyen zamanlarda günlük upload paketleri çıkar kullanırdın.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diamondx

Etrafında kablosuz iss varsa sadece sana ait alıcı verici yani ptp cihazları kurdurarak hem ping hemde hız olarak çok iyi bir internete sahip olabilirsin.
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tavsiyem yurt dışına yerleş romanya - bulgaristan fiberlersin...
  • Yanlış hatırlamıyorsam OBS den hangi ethernet kartını kullanacağınızı seçebiliyorsunuz yayın için. Mevcut internetinizi oyuna bağlanmak için kullanıp ek superbox alarak onu sadece yayın için kullanabilirsiniz. Metro ethernet yerine bu yöntemi tavsiye ederim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.