Şimdi Ara

EN GÜZEL DÖVÜŞ OYUNU HANGİSİ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EN GÜZEL DÖVÜŞ OYUNU HANGİSİ?

EN GÜZEL DÖVÜŞ OYUNU HANGİSİ?
  • klasik... mortal kombat
  • Capcom vs Snk serileri.
  • tekken 6 favorim ama onliene ı kanser yapıyor
  • sf ex - sf ex plus bunların üstüne varmı arkadaş sf explus2 o kadar değil fakat oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocan1907

tekken 6 favorim ama onliene ı kanser yapıyor

tekkenin neyini seviyorsunuz arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

ps1 de ilk oynadağım oyun tekkendi sf bana çok cocuksu geliyor sanırım ilgilimi çeken her dövüşcünün kendi tarzı olması
  • Tekken'in yapısı çok farklı hele combo sistemi cezbediyor oyuncuları. Herkes Tekken'i sevemiyor ama ben bayılıyorum. (arada combo çıkartabiliyorum, her zaman değil) :)

Street Fighter IV'de baya iyi ustalık istiyor misal rastgele tuşlara basarak Tekken'de ki gibi rakibi asla yenemiyorsunuz. Tekken ile tek fark bu bana göre.

Mortal Kombat 9'da ustalık isteyen bir oyun olacak videolarından anlaşılıyor zaten bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

Tekken evreni çok başka birşey dünyada samurai shodown dan sonra karambolle oynanması en tehlikeli oyundur bu şekilde oynadığınız takdirde karşınızda oyunu bilen biri varsa 3 ile 5 saniye arası k.o kaçınılmazdır.Bu arada buraya yazınca hatırladım Samurai shodown da efsane bir oyundur özellikle 2. oyunun üzerine ne tekken nede mk tanırım karakter tasarımları güç dengesi başka hiçbir oyunda yok hatta gaza geldim oynamaya gidiyorum.

• killer instinct 1-2 oynayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 19 Şubat 2011; 18:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

killer instinct 1-2 oynayan?

MAME'de oynuyordum eskiden ama Mortal Kombat'ın yerini tutamıyor bana göre.
  • Guilty Gear da güzeldir
  • mortal kombat 9 un pek ssf4 gibi uzun süre zirvede kalacağına hatta zirve oyunu olacağına inanmıyorum.
    zaten trailerları gamepleyleri izleyenler buyrun baksın sub-zeronun kombosu dc universedekinden farkı yok aynı şablon sadece görsellik fazladan katılmış.buda biyere kadar doyurur oyuncuyu.mortal kombat ultimate serisinde sonra bitmiştir.bu iş artık tamamiyle japonlara kalmıştır.dövüş oyunlarını en iyi asia yapımcılar beceriyor.sf'nin rakibi önceki yıllarda kof serisiydi.ki bende kof hastasıydım hala öyle ama malesef oda 2001 den sonraki oyunlar hüsran oldu adıma.capcom bitmiş olan dövüş oyunu piyasasını sf4 ile hareketlendirdi.ssf4 ile perçinleştirdi.ssf4 ae ile yeni kazançlar daha sonra ee edition,ie edition tarzında baya süre ekmek yiyebilirler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesx -- 20 Şubat 2011; 15:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesx

mortal kombat 9 un pek ssf4 gibi uzun süre zirvede kalacağına hatta zirve oyunu olacağına inanmıyorum.
    zaten trailerları gamepleyleri izleyenler buyrun baksın sub-zeronun kombosu dc universedekinden farkı yok aynı şablon sadece görsellik fazladan katılmış.buda biyere kadar doyurur oyuncuyu.mortal kombat ultimate serisinde sonra bitmiştir.bu iş artık tamamiyle japonlara kalmıştır.dövüş oyunlarını en iyi asia yapımcılar beceriyor.sf'nin rakibi önceki yıllarda kof serisiydi.ki bende kof hastasıydım hala öyle ama malesef oda 2001 den sonraki oyunlar hüsran oldu adıma.capcom bitmiş olan dövüş oyunu piyasasını sf4 ile hareketlendirdi.ssf4 ile perçinleştirdi.ssf4 ae ile yeni kazançlar daha sonra ee edition,ie edition tarzında baya süre ekmek yiyebilirler :D

kesinlikle haklisin dostum ama iste mk9 videolarindaki o eski hantalligi gorunce kendi kendimi avutuorm yok bole degildir cikinca oynayinca gorucez faln die ama korkuorm mk4 ten soraki seriler gibi hantal ve keyfsiz olacak die umarim olmaz yaa..ssf4 ten daha keyifli bir oyun cikamicak gibi gozukuyor belli olmaz belki kof tekrardan köklerine döner harika bir oyun cikarir vss
    tekken tag2 de fena durmuyor yanliz arkadaslar..

• Şuan da SSF4 ama gelince MK9 olacak eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mifune

King of fighther 97 ^^

kesinlikle katiliyorum... KOF serisinin en iyisi... atari salonlarindan cikmazdik o zamanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesx

mortal kombat 9 un pek ssf4 gibi uzun süre zirvede kalacağına hatta zirve oyunu olacağına inanmıyorum.

Bu kombolar mk vs dc'de yapılıyor muydu

• superman'ın full damage combosu var.tabikide bu kung lao eski karakterin yeni bir dönüşü ve yeni bir
    kombo gayet hoş
    birebir elbette olmamalı ama çok ayrı bir format kullanılmamış.ben ps2 de mortal kombat deadly alliance oyununu deli gibi bekledim.çıktı on numara oyundu grafik anlamında yenilikler anlamında.ama ömrü 1 ay oldu.Quan Chi has adamımdı.ondan sonra çıkan diğer bi kaç oyunda aynı 1 aylık ömürleri oldu aynı şekilde dc universede 1 ay oynadık full ondan oyun şimdi nerde bilmiyorumbuda 1 bilemedin 2 ay en fazla gider

• MK 4'den sonra (MK 4 de dahil) çıkan oyunların hepsi tırt zaten beş para etmez,bunda yine bir ümidim var,online altyapısının da iyi olması lazım

Hala umk3'ün gerisinde oyun bana göre fakat serilik açısından gelişme var gibi
  • Arkadaş ortamı ile iyi gidecek bu oyun.

Nisan gibi Super Street Fighter IV'ün yanına artık Mortal Kombat 9'da olucam büyük ihtimal.

Online altyapısı Super Street Fighter IV gibi olursa tadından yenmez doğrusu (ki) öyle de olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.