Şimdi Ara

EN GÜZEL DÖVÜŞ OYUNU HANGİSİ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MK9
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atemis

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: Outsider_

quote:

Orijinalden alıntı: Mifune

King of fighther 97 ^^

yanına kof 2001 de ekle tadından yenmez

Nedense KOF 98'i ben daha çok beğeniyorum. 2001 ise diğerlerine göre bence oldukça yavandı...

Keşke yeni oyunlarını da böyle kıyaslayabilsek eskileriyle..

keşke kıyaslayabilsek, bu arada 2001 bence inanılmaz derecede güzel komboların olduğu bir oyundu :)

• Marvel vs. Capcom 3 gerçekten güzel olmuş.
    Oyun aşırı derecede eğlenceli ve bağımlılık yapıyor. Ayrıca görsel şov.
    En büyük eksiği az karakter sayısı ve ekstra single oynamak için sizi iten hiçbir şey yok.
    Multide sağlam ama şu sıralar oyuncu bulmakta zorluk çıkıyor nedense.
  • SF4,Tekken 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Yeni çıkan Marvel vs. Capcom 3'ü de unutmayın. Acaip hızlı ve eğlenceli bir oyun.

Bence benim gibi Mortal Kombat 2'yle Super Street Fighter 2'yle dövüş oyunlarına başlayan birçok insan bu oyunu beğenmemiştir. Bende beğenmedim zaten.

Şuan en iyi dövüş oyunu Super Street Fighter 4.(Street Fighter 4'te var fakat sen Super Street Fighter 4'ü al. 2side aynı oyun sadece SSF4'de karakterler fazla ve birkaç karakterde denge ayarı var.)

Eğer gerçek dövüş manasında sorduysanda Fight Night Champion'ı bekle. Kanlı bıçaklı istiyosanda Mortal Kombat 9'u bekle. Güzel oyun olacağa benziyor kaç senedir tırışka oyunlar yapıyorlar zaten.

MK vs DC Universe veya Marvel vs Capcom 3 gibi oyunları alıp paranı çöpe atmanı istemem.

• şu an sf4.

ama mortal kombat gelince sf nin tacını elinden alacaktır kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Don Vito Corleone*

evet arkadaşlar soru açık oynadığınız en güzel dövüş oyunu hangisi?

Dostum öncelikli olarak şurasını açıklığa kavuşturmak lazım ;
    En güzel dövüş oyunu “xbox 360™” için mi ? soruyorsun yoksa “genel” anlamda multi-platform içerisinde mi ? Eğer xbox 360 sorduysan (zaten xbox bölümünde açmıssın konuyu) bana göre en iyi oyun Super Street Fighter 4 sonra Tekken 6, Virtua fighter 5 ... (marvel vs capcom 3 u henuz oynamadım , ve mortal kombat 2011 de onlar yok sıralamamda birde xbox arcade oyunlarıda yok)diye sıralanır. “Super sf4” benim ilk sıramda çünkü oyun dinamiği-kombo sistemi ultra-cancel-super move-special move vss mantalitesi ile nextgen dövüş oyunlarında bir çığır açmıştır kendisi.İnanılmaz kolay ve aynı zamanda ustalaşmakta bir okdar zordur kanımca ve ustalaştığın zaman bence başka oyun aramazsın. “Tekken 6” hızlı bol karakterli ve button mashing dediğimiz tuşlara şuursuzca saydırma mantalitesinde bir oyun olarakta oynanabilir ama footsies-juggle combo-link-chain combo vb. teknikler ilede pro bir seviyede de oynanabilen bir oyun olduğu için benim için 2.sıradadır. Namconun bir başka oyunu “Soul Calibur 4” ise hızlı oynanışı zırhlı kılınçlı – mızraklı-nunchakalı karakterleri ile ayrı bir ekoldur fakat “Virtua Fighter 5” ise gerçeğe yakın sayılabilecek haraketleri-karakterleri ve timing-e – footsies e- reversallara dayalı dinamiği ile ilgi çekicidir kanımca, ama hadokenler-projectile lar janjanlı karakterler olmadığı için sıkıcı gelebilir kimilerine göre. Bir başka seçenek “Dead or Alive 4” olabilir özellikle bayan karakterleri ile sağlam bir sisteme dayalıdır kendisi ama bence zor bir oyun ben beceremiyorum açıkcası..=). Blazblue(harika bir 2-d fightingdir)-Guilty Gear(xbox360 versiyonu başarısız kanımca)-Mk vs Dc (hakkında hiç konuşmaya gerek yok yenisini bekliyoruz 4 gözle =) )-Samurai Shadown Gen (3-d şeklinde içine etmişler kanımca)-King oF Fighters XII (başarısız oynanabirlikle eski serileri özletti)-Battle Fantasia(tutmadım pek)-Arcana Heart(sadece japonyada var sanırım benim oynama şansım olmadı) diye liste uzar gider... Eğer multiplatform sorduysan liste inanki buralara sığmaz . Ama merak ediyosan bence google’a-cps1-2-3 ve neo geo diye yazman yeterli olabilir en iyilerine ulaşmak için.

Saygılar

Not: Killer Instinct diye bir seri vardır ki asıl keşke ve keşke remake veya hd versiyonu xbox arcade ortamlarına gelsin diye 2005ten beri dua ederim ..İnanılmaz bir seridir onuda kesinlikle pcde emulator olarak edinmelisin.

•  EN GÜZEL DÖVÜŞ OYUNU HANGİSİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

EN GÜZEL DÖVÜŞ OYUNU HANGİSİ?

+++ 70000 =))

SAYGILAR
  • DEF JAM
  • mortal combat and dc universe
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmountain

mortal combat and dc universe

Şakacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: efflake

quote:

Şakacı

Oyunu henüz oynamadım ancak internetten izlediğim trailer lar gayet güzel mortal kombat ı severim dc universe e taparım neresi kötü bu oyunun anlatırsanız iyi olur çünkü almayı planlıyorum.
  • Kan yok desek :D ama yinede oynadım bitirdim ben orj cu değilsen al 2 tl zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: WBJoker

quote:

Orijinalden alıntı: efflake

quote:

Şakacı

Oyunu henüz oynamadım ancak internetten izlediğim trailer lar gayet güzel mortal kombat ı severim dc universe e taparım neresi kötü bu oyunun anlatırsanız iyi olur çünkü almayı planlıyorum.

Oynanış kütük gibi,fatalityler desen kan yok bildiğin bebek fatalitys'i,bir jokerin silahlı fatalitysi vardı güzel onu bile sansürlediler,oyunun +17 mature damgası bile yok teen damgası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 18 Şubat 2011; 5:31:45 >

• Demek bu yapımdada aynı şeyi yaptılar DC Comics ve Marvel çizgiromanlarında kan ve şiddeti bol bol kullanıyor ancak iş Çizgifilm ve oyuna geldiğinde nedense 13 yaş grubuna hitap eden şeyler yapıyorlar.Üzerinde 18 yazan bir Batman oyunu görmek istiyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

/>

Forumda orjinal diye kopya oyun satan bu şahışın halen mesaj atabildiğini görünce müdem bulanıyor artık

http://resim.donanimhaber.com/m_46734799/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46738155

• quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Forumda orjinal diye kopya oyun satan bu şahışın halen mesaj atabildiğini görünce müdem bulanıyor artık

http://resim.donanimhaber.com/m_46734799/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46738155

Öyle bir durum olmadığı için halen mesaj atabiliyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.