Şimdi Ara

EN GÜZEL DÖVÜŞ OYUNU HANGİSİ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

3 oyunuda incceledim estetik yönünden ve karakter çeşitliliği bakımından hakan karakterinin ultra komboları bence iyi değil

mortla kombat vs dc universe oynarken insan geriliyor seslendirme yapan adamın sesi çok ürkütücü
  • KOF 97
  • mk vs dc de kan ve vahset temasi olmamasi kotuydu ama bence eglenceli bir oyun.

mortal kombat 9 u almayi dusunuyorum genellikle multiplayer oynicam, multiplayerı nasil almalimiyim sizce?
  • King of fighther 97 ve vazgeçilmez Mortal Combat 3 ultimate ,,,üzerlerine tanınmam... yeni nesilden tekken 6 yı sevdim
  • Bu birazda göreceli gibi geliyor bana. Herkes kendine göre iyi oyununu seçecektir, çünkü dövüş oyunları tür olarak aynı olabilir ama oyun dinamikleri hepsinin farklı.

Şimdiye kadar en sevdiğim.

Soul Calibur 2

MK : Ultimate

Capcom vs Snk 2

Rival Schools

Street Fighter 3rd strike

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 2 Mayıs 2011; 13:47:06 >
  • En iyi boks oyunu fight night champion. En iyi kafes dovusu UFC 2010. En iyi kalabalik dovus oyunu the warriors. Ve tabi ki sf ve mk
  • sf4 ve mk9 başabaş bence

bana sorsan mk derim ama hiç bir oyunu oynarken bu kadar stres yapmadım. dövüşler çok zevkli çok iyi geçiyor ya . hele zorda oynayınca daha bi nefis.
  • Fight Night Champion ve Mortal Kombat
  • an itibariyle benimde en sevdiğim oyun Mortal Kombat oldu. yaklaşık 2 haftadır oynuyorum grafikler,fatalityler,x-ray özelliği çok iyi özellikle oyunun aşırı vahşet içermesi hoşuma gitti oynamayanlar kesinlikle oynasınlar
  • Kim nederse desin Tekken 6
  • Mortal combat ve Süper street fighter 4
  • SSF iv
  • Bence Fight Night Champion.
  • SSFIV bence. Bir de tam manasıyla becerebilsem oyunu çok güzel olacak.

MvsC3 de güzel de biraz farklı türde. Fazla hızlı ve renkli. Bir de online'ında spam yapanlar ve bazı çok iyi oynayanlar var, onlara denk geldin mi doğal olarak dağıtıyorlar adamı. O an oyunu hala öğrenemediğini anlıyorsun işte.
  • Mortal Kombat
  • mk9
  • mortal kombat 9,tekken 5-6 bunlardan vazgeçmem.
  • Battle Fantasia

Persona 4 Arena
  • Hortingen : rise of the evil
    The ban: admin's calling

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.