Şimdi Ara

EN GÜNCEL EN HIZLI SSD EN SAĞLAM SSD HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ssd almayı düşünüyorum

hangi marka ve model tavsiye edersiniz....ve sebeplerini de yazabilirseniz sevinirim..

şimdiden teşekkürler

• Merhabâlar lazer__

Daha evvel SSD tecrübeniz olmuş mudur ?

Bir de, sistem bilgilerinizi bilmemiz durumunda daha isâbetli tavsiyede bulunabiliriz
  • en hızlı SSD = en pahalı SSD olabilir
  • Cevap çok basit Samsung 840 Pro
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • revo drıve dıyım bende
  • en hızlı ssd samsung 840 pro olarak görünsede kağıt üzerinde bence şu an bizim piyasadaki ürünlerin içinden corsair neutron gtx en iyisi diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi ekran
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknolojıde en hızlı-güçlü gibi keskin terimler olmaz.Bugün aldığın bir bakmışsın yarın eskimiştir.Bu yüzden sadece hızlara bakarak değilde kapasite-kararlılık-satış sonrası hizmet koşullarını göz önünde bulundurmak daha doğru olur.

• Bu tarz soruların cevapları için tek bir cevap değilde birkaç seçenek vardır. Kimisi daha stabil kabul edilir kimisi daha hızlı. Ama ben yeni bir ssd alacak olsaydım samsung 840 pro yerine Corsair neutron gtx alırdım.. Benim için en iyisi şu an da bu.. (ama bana göre) İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alican Uver

Bu tarz soruların cevapları için tek bir cevap değilde birkaç seçenek vardır. Kimisi daha stabil kabul edilir kimisi daha hızlı. Ama ben yeni bir ssd alacak olsaydım samsung 840 pro yerine Corsair neutron gtx alırdım.. Benim için en iyisi şu an da bu.. (ama bana göre) İyi forumlar.

• lazer__ kullanıcısına yanıt
    bence en uzun garantili olanı alın, sorun çıkarırsa maaliyeti artmaz. maaliyeti sorun değilse her sene yeni çıkan ssd'yi alırsınız. amazon.com'dan intel 530 120 gb ssdyi 150 liraya aldıydım 5 yıl garantisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

bence en uzun garantili olanı alın, sorun çıkarırsa maaliyeti artmaz. maaliyeti sorun değilse her sene yeni çıkan ssd'yi alırsınız. amazon.com'dan intel 530 120 gb ssdyi 150 liraya aldıydım 5 yıl garantisi var.

Fiyat güzelmiş.
  • Revodrive ya da diğer pcix ssd ler

• samsung 840 pro...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

Merhabâlar lazer__

Daha evvel SSD tecrübeniz olmuş mudur ?

Bir de, sistem bilgilerinizi bilmemiz durumunda daha isâbetli tavsiyede bulunabiliriz

arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim...

daha önce ssd almadım....corsair force gt nin değerleri neutronx den daha yüksek ama ?

sistem bileşenleri olarak 4 gb ram intel core quad 9400 ati 5770 var
  • sizin için önemli olan günlük kullanımda hissedeceğiniz reel hız mıdır yoksa bench değerleri mi? Şunu kabul etmek gerek; piyasaki en tırt ssd ile en pahalı/süper olduğu idda edilen ssd arasında hdd ile kıyaslandığında çok ahım şahım fark yoktur. Kişisl fikrim: spesifik bir kullanım amacınız yoksa stabilite, garanti ve fiyat ön planda tutulmalıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı verileriyle oluşturulan liste

http://ssd.userbenchmark.com/Explore/Fastest-SSD/8
  • bence şu an için en alınası SSD modeli Samsung 840 Evo 250GB.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.