Şimdi Ara

Gelmiş Geçmiş En iyi Ekran kartı sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumları alalım. Forumu özlemişim epeyi

• dogukans3131 kullanıcısına yanıt
    Dolar 3.80 olmuş, konu güncellenir de bu seviyelerdeyken kur sistem toplanmaz. Biraz iş yoğunluğu var birazda dolar kurunun bu seviyelere gelmiş olmasından dolayı yavaş davranıyorum. En kısa zamanda güncelleyelim inşallah, hem konuyu hem anasayfayı.
  • Gtx 460.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş geçmiş en iyi ekran kartını bilemem. Böyle de tabir biraz ilginç olur. En iyi tabir "Ekran kartı piyasasına yöne veren ekran kartları" diye olmalı bence. Bu da biraz karşık. Çünkü birçok ekran kartı var farklı ve yenilikçi teknoloji ile gelen.

Ben ise Gtx 260 Core 216 yı çok sevmiştim ama çok güç tüketiyordu. En iyisi miydi bilemem de iyiydi ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş Geçmiş diyince, çook eskilere gitmeden değerlendirirsen çıktığı zamanda hem F/P hemde Performans olarak ciddi atılım yapmış olması gerekli. Bence GTX460 ta GTX260 ta ara kart olduğu için bu kriterlere uymuyorlar. İkisini de kullandım bu arada
  • Ben de zaten atılım yapmış kartlar olması gerekli demiştim okursanız bir daha :) "Ekran kartı piyasasına yöne veren ekran kartları"

Ayriyetten Gtx 260'ı atılım yaptığı için değil bende eskiden bir sempatisi kaldığı için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 18 Ocak 2017; 16:16:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX260 , o dönemdeki diğer kartlara göre epey hacimli bir karttı. Muhtemelen o döneme kadar kullandığım en büyük karttı. Bende severdim ama tabii ama çok ömrü olmadı. Hem DX desteğinden hem de 896mb lık çiroz belleğinden dolayı

O seride GTX295 efsane bir karttı , alanlar yanında Psu da alıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8800gtx vardı hayalimdeki karttı. 8600gts kullandığım zamanlar. Gönlümün efsanesi ise ve de hiç unutmayacagım kart fx5500dir:)

• Çok geriye gitmez son 10 yıl için konuşursak benim için AMD HD 5770. 128 bit kartların orta segmentte at koşturmaya başladığı zamanlar, 4770 alacaktım bu duyurulunca bunu almıştım. Hem performansı, hem güç tüketimi hem de fiyatı. 8 mb s3 trio'dan tnt2 ye geçtiğim dönem aldığım hazzı, 8600 GTS'den 5770 e geçince almıştım, ayrıca ilk 1080p monitörüme denk gelmişti kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 18 Ocak 2017; 18:40:57 >
  • Hd4770

Zamanında almak isterdik ama piyasada bulamazdık. Gelen 3-5 tane ürün hemen kapılırdı. Sanırım ilk 40nm ekran kartıydı ve güç tüketimine göre performansı çok iyiydi. 200 liraya almıştım. O zamanlar 200 liraya orta seviye kart alınıyordu.
  • İlk göz ağrım olan fx 5200 ün yeri herzaman ayrıdır 2.sıra da ise zamanının tam bir fp canavarı olan HD 4870 var. crysisi ne oynatırdı mübarek

• R9 270x, suan hala ikinci elde 300-400 tl bandinda olmasindan ve butun oyunlari orta seviye oynatabilmesinden seviyorum.

• HD 7770, peynir ekmek diyip kaçıyorum
  • GTX690 efsane karttı, hala kas gücü olarak günümüz kartlarını döver. Vram darboğazı olmasa alınacak kart. 780ti da 5 tflopsluk canavar bir karttı, cuda render için bire bir.

• Radeon x800 Serisi...
  • Şu anda 1080

• 3 yukardaki arkadaşa katılıyorum gtx 690 şimdiki babalara bile nal toplatır efsane...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende asus 8500 gt silent var iken arkadasimda zotac 8800gt amp vardı evine gittiğim zaman karta hayran hayran bakardım bir kullanmak nasip olmadı keratayi .Fazla geriyi bilemem ama 8800gt ve gtx efsanedir benim gözümde.

• radeon 9550..çok güzel overclock oluyordu.direk 9600 ayarında kullanırdı çoğu kullanıcı

palitin sonic serileri vardı..7300gt sonic overclock ile 7600gs modellerine yetişebiliyordu.

f/p kartlardı zamanları için
  • Voodoo 3 3000 benim için efsanedir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.