Bildirim
en gercekci yaris simulasyonu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Birçok yarış simulasyonu oynamış birisi olarak söylüyorum bana göre en gerçekçi olanı liveforspeed. _____________________________ -
Gran turismo 4 kesinlikle. Live for speed falan yalan. Oynayanlar bilir sadece. _____________________________ -
bencede en gercekcisi grantourismo 4 ayrıca bişi sormak istiyorum pc iç,in cıkyımı bu oyun _____________________________ -
bencede Gran turismo 4 _____________________________ -
total immersion racing _____________________________ erkeğin iyisi para sahibi olunca, kadının iyisi para bitince ortaya çıkar. -
fran turismo 4 _____________________________ -
Bu yazdıklarınızın hepsi oyun...!
"Ben oyun istemiyorum, simulasyon istiyorum" diyenlere GTR...!
Daha gerçeği yok._____________________________ -
+1 Kesinlikle. Ama tüm arabalar aşmış arabalar. Çök güçlüler yani . Bu arada lfs de mesela devir düşünce motor durmuyor? ya da spin atınca... GTR'da hepsi mevcut ve daha gerçekçi.
quote:
Orjinalden alıntı: TheDino
Bu yazdıklarınızın hepsi oyun...!
"Ben oyun istemiyorum, simulasyon istiyorum" diyenlere GTR...!
Daha gerçeği yok.
EDIT: Sadece PC için geçerli bu dediğim
Ama Gran Turismo 4'ü tek geçerim. Fizik motoru vs bakımından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 16 Ekim 2005, 12:11:05 >_____________________________ -
bişi soracam bu söyledikleriniz celeron 2400 256ddr mx440 da çalışırmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onguryıl -- 16 Ekim 2005, 12:31:46 >_____________________________ -
gran turismo 4 tabiikide.tüm arabalar gerçeğiyle birebir aynı bu oyunda.hızı performansı falan tıpa tıp aynı çok gerçekçi.ama bi hasar yok ya o kötü işte.. _____________________________ "Under your command i will obey..."
"My mind is one with my soul...""I am near, yet so far away..."
"Through the eternal flame, i travel..."
|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n || -
quote:
Orjinalden alıntı: imamoglu
bencede en gercekcisi grantourismo 4 ayrıca bişi sormak istiyorum pc iç,in cıkyımı bu oyun
hayır pc de yok_____________________________ Life is beautiful... -
gtr yi cekmeye basladım:) bu arada noral arabalarında oldugu gercekci biseyler varmı? (nfs falan degil tabi..)
kendime direksiyon seti aldım, oyunla dahada gercege yakın olsun.._____________________________ -
Gran Turismo 4 tabiiki _____________________________ -
COLİN MCRAE RALLY 5 _____________________________ Kız Dediğin Naz Etmez.Erkek Dediğin Hiç Ürkmez.Dostdan Düşman Olmaz, Gavurda Namus Olmaz, Güzelde Kusur Olmaz, Gerçek AŞKTADA Gurur Olmaz.
EsKi NiCk = hayalci333 -
gt3 ve gt4 _____________________________ Oyun Kolik
AMD PHENOM II T 1090 - GIGABYTE GA 890 FXA UD5 - ZOTAC GTX 480 AMP - KINGSTON 8 GB DDR3 1600MHZ - SAMSUNG 2233RZ 22'' 3D LCD - CORSAIR F60 SSD - WESTERN DIGITAL 1 TB SATA III HDD 64MB CB - GIGABYTE POSEIDON 700W - NVIDIA 3D VISION -
gran turismo 4 _____________________________ -
tabiki gran turismo 4 _____________________________ HaYaT yAşAyInCa DeĞiL sEvİnCe GüZeL
---\¯\/¯/ |¯|)¯) /¯/\¯\ \¯\/¯/---
------------WaKi------------
---/_/\_\ |_|)_) \_\/_/ /_/\_\--- -
dtm race driver
gt serileri de süper tabi ben pc için dtm dedim_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X