Şimdi Ara

NFSU2 en iyi yol tutuşu hangisinde?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes şimdi grafiklere bakarak şunda bunda demesin arkadaşlar çünkü o grafikler palavra!! Ben şu an oyunun ortalarındayım ama bi hata ettim ve Audi TT yi aldım modifiye ederek paranın çoğunu harcadım. İlk arabam modifiyeli nissan 240 bile bundan çok daha iyi dönüyordu. Şimdi mazda rx8 de açıldı ama ben karar veremiyorum acaba eski nissanla biraz daha yarışıp başka bi araba mı beklesem. Sizce en iyi yol tutuşu hangi arabada? (daha doğrusu en iyi dönen araba diyelim)

• Audi TT nin dönüşleri iyi değil Street X yarşlarında çok zorlanıyordu dönüşlerde, Ben şuan Mazda kullanıyorum modelini unuttum oyunun başında almıştım dönüşleri oldukca sağlam..
  • rx8 in dönüşleri çok iyi. zaten şahsi fikrim oyununda en iyisi...
  • supra
    streetx'de rakip tanımıyor
  • ben mazda nix derim, audi tt deli etti beni dönmüyo kardfeşim, mazda mis gibi walla...
  • Toyota Celica
  • Kesinlikle Honda, neredeyse tüm arabaları denedim ama yol tutuşta Honda Civic gibisi yok (bence)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikisinide civicle başlayıp bitirdim..
  • Her davuldan farklı bir ses çıkıyor
  • oyunun en iyi aracı mitsubishi lancer evo vııı tutuş olsun accelaretion olsun müthiş şu ana kadar hiç ikinciliğe bile düşmedim iyi bir modifiye ile çok iyi sonuçlar alıyorsun mesela drag da nezaman 300 e çıktın farkında bile olamıyorsun anlıyacağın arkan dakiler nal topluyor..... tutuşun lafı bile edilemez sonuçta bir WRC aracı....
  • mitsubishi evo 8 açılmadı bende :( Ne zaman açılır o açılana kadar acaba eski nissan la mı yarışsam yoksa mazda rx8 i alıp bu sevdadan vaz mı geçsem? Birde gerçekten herkes farklı telden konuşuyo :) bazılarıda yine en iyisi skyline diyor?
  • Arkadaşlar yol tutma konusunda birde Toyota Corolla'yı denermisiniz, farkı göreceksiniz.
  • hoba bence nfs1 de 2 de de en iyisi Ford Focus her türlüsünde rakip tanımıyor
    al pişman olmazsın ve aşşağıda ne kadar pallı olduğumun kanıtı

• u1 de viraj olan bölümlerde kesinlikle 206 yol çok düz ise rx7 idi.U2 de şuan skyline ile gidom günüz gece bana yetior ,draglarda o kalkiş hiçbir arabada yok.Bide arabayı aldıktan sonra draglara girmeden bi iki modifiye edin ayar çekin yoksa arabanız 7000 devirlerde ağlayabilir...
  • infinity g35 şahane gerisi bahane!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezilvezir -- 6 Aralık 2004, 19:30:19 >
  • Audi A3 en kralı gerisi boş
  • YA TOYOTA HAKKATEN HARİKA DENEYİN SAĞLAM ARABA
  • Bu mesajlara bakılırsa zaten kötü araba yok.

bende kararsız kaldım hangi
    diye
  • I LOVE 206

DRİFT, STREET X, SPRİNT, CİRCUİT YARIŞLARINDA ÜSTÜNE TANIMAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

hoba bence nfs1 de 2 de de en iyisi Ford Focus her türlüsünde rakip tanımıyor
    al pişman olmazsın ve aşşağıda ne kadar pallı olduğumun kanıtı

Finish sonuçlarını yapıştırmışsın anladık ama

Yarışı kaçıncı denemede birinci bitirdiğini merak ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.