Şimdi Ara

En gerçekçi Avcılık Oyunu hangisidir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
52.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle gerçekçi, bol silah seçeneği olan ve konulu avcılık oyunu tavsiyeleri bekliyorum. Daha önce hunting unlimited 2008 oynamıştım gayet güzeldi. Var mı bunun gibi ya da daha profesyonel olanı. teşekkür ederim

• the hunter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterMystic -- 15 Nisan 2011; 20:16:38 >

• görüntüler çok iyi gibi. hunting unlimited 2008 den çok daha iyi duruyor. biraz daha anlatırmısın nasıl bir oyun?
  • alien vs predator
  • Bu avcılık oyunlarında amaç ne ? Biraz garip soru oldu ama demek istediğim: Böyle kocaman bir orman orada türlü hayvanlar bize saldırma riskleri falanda var o tip mi ?
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori
    Bu avcılık oyunlarında amaç ne ? Biraz garip soru oldu ama demek istediğim: Böyle kocaman bir orman orada türlü hayvanlar bize saldırma riskleri falanda var o tip mi ?

Geyik domuz ayı Aslan fil gibi hayvanları avlıyoruz tabikide bazı hayvanların saldırma olanağı var Aslan üstümüze doğru koşup saldırabiliyor baya zevkli oluyor.av oyunları ilk baktığınızda sıkıcı gelebiliyor insana sonra sevdiniz mi bağımlık yapan birşey oluyor 1 senedir oynuyorum kendimden biliyorum bu tür oyunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi TIR oyunu hangisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • theHunter ücretsiz bir oyun sanırım, şu an sitesinden indiriyorum, atmosfer çok hoşuma gitti.

• bu oyun online bi oyun ve arkadaşın dediği gibi en gerçekci av oyunu - sitede isminizi sıralamaya sokmak amaç - premium üyelik ile av silahları daha uzağa ateş eden silah daha iyi dürbün vs vs gibi şeyler alıyosunuz tek başına ücretsiz oynarken bile çok zevk almıştım çünkü bir geyik vurmak oldukca güç sizi duyduğunda kokladığında kaçıyorlar gerçekten uzakta durmanız gerekiyo ve çimlerin içinde saklanmanız gibi şeyler :D iz takip edebiliyosunuz tuzak kurabiliyosunuz bi aletle geyik sesi çıkarıp cevap veren geyiği takip ediyosunuz filan

hunting un limited le filan kıyaslanamaz gerçekciliği gerçekten zor yapay zeka oldukca iyi av yakalamak çok güç

edit: yukarıdaki arkadaşın dediği ayı aslan gibi saldıran hayvanları görmüşlüğüm yok sadice geyik avladım ben kısa bi süre oynadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 19 Nisan 2011; 4:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighDamagE

bu oyun online bi oyun ve arkadaşın dediği gibi en gerçekci av oyunu - sitede isminizi sıralamaya sokmak amaç - premium üyelik ile av silahları daha uzağa ateş eden silah daha iyi dürbün vs vs gibi şeyler alıyosunuz tek başına ücretsiz oynarken bile çok zevk almıştım çünkü bir geyik vurmak oldukca güç sizi duyduğunda kokladığında kaçıyorlar gerçekten uzakta durmanız gerekiyo ve çimlerin içinde saklanmanız gibi şeyler :D iz takip edebiliyosunuz tuzak kurabiliyosunuz bi aletle geyik sesi çıkarıp cevap veren geyiği takip ediyosunuz filan

hunting un limited le filan kıyaslanamaz gerçekciliği gerçekten zor yapay zeka oldukca iyi av yakalamak çok güç

edit: yukarıdaki arkadaşın dediği ayı aslan gibi saldıran hayvanları görmüşlüğüm yok sadice geyik avladım ben kısa bi süre oynadım :D

hunterda sadece geyik normal üyelikte oluyor vip üyelik alınca (oda paralı oluyormuş) değişik hayvanlar çıkıyor hunting un limiteddan bahsettim ben onda daha çok hayvan var insanı sıkmıyor ama grafik olarak hunter daha iyi

• dün gece bu konuya yazdıktan sonra gaza gelip indirdim oyunu tekrar ve av sahasında kurt sürüsüyle karşılaştım ateş etmeye kalktıgında lisansın yok diyor ateş edemiyorsun lisansın yok diyerek ateş ettirmeyen birde geyik ile karşılaştım sanırım oyun içinde olmalarına ragmen lisans dolayısıyla avlanmıyorlar diğer hayvanlar :)
  • cabelas.dangerous.hunts.2013 bunu oyna en iyisi bu ..............
  • cabelas.dangerous.hunts.2013 bunu oyna en iyisi bu ..............
  • ilginç oyunlarmış.
  • Arkadaşlar av oyunu oynayan varsa tavsiye lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the hunter iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Arkadaşlar şöyle gerçekçi, bol silah seçeneği olan ve konulu avcılık oyunu tavsiyeleri bekliyorum. Daha önce hunting unlimited 2008 oynamıştım gayet güzeldi. Var mı bunun gibi ya da daha profesyonel olanı. teşekkür ederim

TR 2013
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.