Şimdi Ara

EN DÜŞÜK PİNG VEREN İSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taahhüt bitimine fazla bir süre kalmadı. Aklımda olan belirli ISS'leri ankete ekleyeceğim. Rize'de yaşıyorum ve maksimum 99 TL aylık bütçem var. Ping ve hizmet kalitesi benim için önemli. Halihazırda TT kullanıyorum ama 16 Mbps pakete 105 TL fiyat çekince benim kafam attı. Aşağıya tercih edebileceğim paketleri ve TT de aldığım ping değerlerini ekleyeceğim. ISS hakkındaki yorumlarınızı ve konum ile birlikte aldığınız. Tracert değerlerini eklemeyi unutmazsanız sevinirim.

Comnet ( Ping süreleri ile övülen bir firma ancak bazı iptal olayları yaşandı)

35 Mbps+ Statik IP 84 TL

100 Mbps 99 TL

TurkNet ( Mh'si yok ve yoğun saatlerde hız düşüşü yaşayanlar var. Ping süreleri bir tık yüksek)

100 Mbps 95 TL

NetSpeed ( Packet loss ve ping sorunu olduğu söyleniyor. Mh. Konusunda çoğu kişi memnun)

75 Mbps 94 TL

GıbırNet (Adını yeni duydum. )

100 Mbps 85 TL

Hat değerlerim:

EN DÜŞÜK PİNG VEREN İSS

Halihazırda Ping Ölçümleri:

EN DÜŞÜK PİNG VEREN İSS
    EN DÜŞÜK PİNG VEREN İSS
    EN DÜŞÜK PİNG VEREN İSS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrahamlncln -- 24 Şubat 2021; 21:49:29 >

• Şimdi Kaç ping alacağınızı en az hangisinde olacağını şu şekilde anlayabilirsiniz. https://hiztesti.turktelekom.com.tr/ bu siteye girin hız testi siteine. girince aşağıda sunucu seçme yeri var. Türk telekom yazar ona tıklayıp yoğun kullanım yapılan saatlerde istediğiniz sıraya göre comnet, Türk.net, Gibirnet. Ama Netspeed in kendi sunucusu olmadığından yapamıyorsunuz. En düşük ping çıkan ISS ye geçebilirsiniz en az çıkan size en iyi sonuç verecektir. Sonuçları burada da paylaşırsanız sevinirim.

• @abrahamlncln Amaç düşük gecikme ve taa Rize'den yurtdışı sunuculara o değerleri alıyorsunuz. Bırakın daha düşüğünü yakınını başka bir ISS'dan alabilirseniz lütfen beni de etiketleyin. Farklı ISS'lar da çoğu abone İstanbul'dan o değerleri alamıyor. Cem Yılmaz'ın dediği gibi para = çokomel. EN DÜŞÜK PİNG VEREN İSS 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet'teki Yüksek Ping Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.