Şimdi Ara

En Dehşet Korku Filmi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
52.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimki geçen sene sinemalarda olan bi film KORKU KAPANI abi yanımda bi arkadaş wardı erkek ya çocuk korkudan bana sarıldı yaw
  • imanınız güçlüyse ve cinlere inanırsanız "büyü" filminden benim gibi tırsarsınız
  • En korkunç film elm sokağı kabusuydu çocukken izlemiştim acayip tırstım yaaaa
    şimdi ise çok komik geliyo

büyünün orjinal adı: The Buyu

bide şu cin meselesini bırakın ya çok komiksiniz...
  • halka
  • hic bir turk filmi beni korkutamaz:) ha cocukken dunyayi kurtaran adamdaki canavarlardan cok korkmustum.sayilmaz:)

hayvan mezarligini begenmistim. ama korkmadim hic. (stephen king korku yazari diye bilinir ama bence tasvirlerindeki igrencliklerle prim yapar. zamaninda tr de yayinlanmis tum kitaplarini okumustum. medyum dan tirsmistim.)

blair cadilari (1-2) atin cope ikisinide.

scream serisi? yeni tur korku filmlerinin ilki olarak lanse edildi. ama böö cööö deyip gumburtulu seslerle korkutan film oldular. pesinden gelen yok sehir efsaneleriymis, yok neydi o yagmurluk giyen katil filmi. bundan sonra geldiler. seyirlikler ama korku diyemem.

dawn of the dead. buyuk umutlarla izledim. night of the living dead 10 basar ona.

halka?. neden herkes cok korktu bu filmden anlamadim. yaw televizyondan telefondan korkulur mu?. yoksa o carpilmis suratlar mi etkiledi?

cabin fever. tirsitir. midenizi ayaga kaldirir bir yandan. begendim.

elm sokagi serisi?. evet korku filmidiye buna derim.

the others?. korkmadim ama bayildim bu filme.
    6. his. te ayni izlenimi birakti.

what lies beneath(harrison ford) korktum valla. ama altima etmedim:)

• hayatımda izledıgım en rezil küfür flimi bleyir cadısıydı
  • salak bi flimdi

ama ürkünclügüde vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirig -- 17 Haziran 2005, 19:57:24 >
  • yaw unuttum. fakulte. aciip sevdim. cok tirsmadim. (son5-6 yildir tirsmiyorum filmlerden. yatili okul gunleri bittiginden beri:)
  • şeytan o şeytan girmiş kızın resmine bakınca mideme agri giriyo 3 gün uykusuz kalıyom
  • The Grudge bayaa iyiydi
  • ................................lanetli tepe............

• Ya arkadaşlar ben bu filmlerin bazılarını bulamıyorum sinir oldum ya. Maltepede ne kadar gereksiz CD varsa o var. Nereden bulacağım.
  • ......THE OTHERS....
    koptum o filmin sonuna ya hem nasıl.....aklıma geldi şimdi tüylerim diken diken oldu...ama asıl korkmama sebep o hizmetçiler kapıyı vuruyolardı ya içeri girmek için dan dan diye tam o esnada bizim kapı çalmaz mı...ulan zil var bassana yok illa kapı yumruklanacak....ödüm .okuma karışmıştı yaww....
  • halkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • darkness falls

karanlıktan korkardım
    şimdi daha da beter oldum
  • halka 1-2
  • halka 1, blair cadısı 1, elm sokağı 1, 13. cuma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jasmin88

hayatımda hıc bir filmden büyü filminden korktugum kadar korkmadım.
    ya varya 3 gece uyuyamadım

Demek Cok Korktun Ha! Yazık Sana. Keske Yanında tutunacaqın Biri Olsanydıda KorkmasayDın...

• yahu bu büyü ye kimi iyi diyor kimi kötü film nasıl bir filmdir ve divx i bulunurmu(dvd si var mı yok mu bu da olur)bir cevap yazın be
  • the Excorsist /turkce adıyla seytan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.