Şimdi Ara

En Dehşet Korku Filmi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
52.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BLAIR WITCH ya o neydi öyle öğle vakti izleyip beni yerimden sıçrattı ve dayanamayıp sesi kıstım o çığlıkları duymamak için.Şu çadır sahnesinden bahsediyorum.Hani bir gece saldırıya uğruyorlar ve çadırdan kaçıyorlar.O sahne neydi öyle.

Yalnız benim bu filmden anlmadığım birşey var.Bu çocukların tamamen yaşadıkları ve gerçek çekimleri mi.Yoksa senaryo filan mı bu film onu çözemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kobe_Bryant

BLAIR WITCH ya o neydi öyle öğle vakti izleyip beni yerimden sıçrattı ve dayanamayıp sesi kıstım o çığlıkları duymamak için.Şu çadır sahnesinden bahsediyorum.Hani bir gece saldırıya uğruyorlar ve çadırdan kaçıyorlar.O sahne neydi öyle.

Yalnız benim bu filmden anlmadığım birşey var.Bu çocukların tamamen yaşadıkları ve gerçek çekimleri mi.Yoksa senaryo filan mı bu film onu çözemedim.

filmin konusunu ve korkutucu sahnelerini biraz anlatırmısın
  • Korku filmi dediğin üç gün etkileyecek. Rüyanada girecek. Şeytan filminin bir iki sahnesi korkunçtu. Film hep öyle olsa süper olacaktı. Halkaya gelince insan telefon çalacak diye tırsıyor ya.
  • Ju-an (The Grudge) şimdiye kadar izlediğim en korkunç filmdi.... gece evde tek başına izlemeye kalkmayın bayaaa bi zıçtırtıyo.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kobe_Bryant

BLAIR WITCH ya o neydi öyle öğle vakti izleyip beni yerimden sıçrattı ve dayanamayıp sesi kıstım o çığlıkları duymamak için.Şu çadır sahnesinden bahsediyorum.Hani bir gece saldırıya uğruyorlar ve çadırdan kaçıyorlar.O sahne neydi öyle.

hayır hocam hepsi hikaye ve kurgu dan ibaret ama 2.serisi cok kaliteli güzel bir konusu var ve 1 den kopmadan konuyu devam ettiriyor korku filmlerin son durak 2 den sonra izlediğim en iyi 2.seri blair cadısı 2 olur herhalde
  • valla en korkuncu değildir belki ama KARABASAN diye bir film var şu aralar. baya iddialı bir film
  • Bu filmi izleyen arkadaşlar varsa yorum yapsın ona göre bizde gidelim.
  • 13.cuma serisi...
  • Evil Dead serisi zamanının benzersiz rakipsiz en iyisiydi, etkisinden yıllarca kurtulamadım çocuktum o zamanlar 9-10 yaşlarında, efectleri o zamana göre çok iyiydi konusu da öyle, geceleri yatağın altında içine şeytan ruhu girmiş bi hortlak çıkacak diye uyuyamazdm o korkulardan sonra şimdiki filmler hafif kalıyor biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: aceventura

13.cuma serisi...

• blair witch project

lanetli tepe iyiydi

karanlık sular

ring ilki ve japonyada çekilenler
  • kesinlikle "the grudge" derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

Evil Dead serisi zamanının benzersiz rakipsiz en iyisiydi, etkisinden yıllarca kurtulamadım çocuktum o zamanlar 9-10 yaşlarında, efectleri o zamana göre çok iyiydi konusu da öyle, geceleri yatağın altında içine şeytan ruhu girmiş bi hortlak çıkacak diye uyuyamazdm o korkulardan sonra şimdiki filmler hafif kalıyor biraz

Ben de küçükken Evil Dead i izlediğimde çok korkmuştum ve geçenlerde internetten o filmi indirdim ve tekrar izledim.Ama korkmak bir yana tiksindim filmden.beni hiç korkutmadı film çünkü sırf kan banyosu yaparcasına kana bulanmış insanlar iğrenç zombilerle dolu berbat bir film bence.Korku filmlerinde kanlı sahnelerin çok fazla olması beni korkutmak yerine tiksindiriyor.

Bu arada son yıllarda beni çok korkutan bi film olmadı.daha güzel korku filmleri bekliyorum film yapımcılarından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skeptisizm -- 8 Haziran 2005, 16:17:34 >

• küçükken elm sokağı kabusu serilerini korkudan zor izlerdim.şimdi ise alışık olduğumdan korkutucu gelmiyor.ama en iyi korku filmi serisi diyebilirim.
  • çok önceleri el diye bir film istemiştim.çok korkmuştum..hala bile aradan 15 yıl geçmesine rağmen hala korkarım...şuan korku filmlerinden korkmasam bile o filmi hatırladıkça bir ürperti sarar beni....
  • the thing. evil dead
    dawn of dead
    jacson 13 cuma 3- 4
  • ..hayvan mezarlığı...sapık...elm sokağı serisi son dönem japon sineması örnekleri karanlık sular ve diğerleri......bunlar adamı delirtmeye yeter....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 8 Haziran 2005, 19:30:39 >
  • arkadaşlar bu aralar movie max te bir japon filmi veriliyor. adı galiba iki kardeşin sırrı ydı. birbirine çok bağlı olan iki kız kardeşin psikolojik bağını anlatıyor. psikolojik korku türünde. hepsini seyredemedim ama bence 1-2 sahnesi çok sağlamdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozarsenal

quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

Evil Dead serisi zamanının benzersiz rakipsiz en iyisiydi, etkisinden yıllarca kurtulamadım çocuktum o zamanlar 9-10 yaşlarında, efectleri o zamana göre çok iyiydi konusu da öyle, geceleri yatağın altında içine şeytan ruhu girmiş bi hortlak çıkacak diye uyuyamazdm o korkulardan sonra şimdiki filmler hafif kalıyor biraz

Ben de küçükken Evil Dead i izlediğimde çok korkmuştum ve geçenlerde internetten o filmi indirdim ve tekrar izledim.Ama korkmak bir yana tiksindim filmden.beni hiç korkutmadı film çünkü sırf kan banyosu yaparcasına kana bulanmış insanlar iğrenç zombilerle dolu berbat bir film bence.Korku filmlerinde kanlı sahnelerin çok fazla olması beni korkutmak yerine tiksindiriyor.

Bu arada son yıllarda beni çok korkutan bi film olmadı.daha güzel korku filmleri bekliyorum film yapımcılarından

Hangi adresden indirdin. Yazabilirmisin.

• Ben emuleden indirdim.Limewire adlı baya hızlı bi emule programı kullanıyorum.Çok hızlı search yapıyo ve bi sürü film vs. bulabiliyosun.(www.download.com dan bulabilirsin programı)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.