Şimdi Ara

En Dehşet Korku Filmi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
52.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BLAIR WITCH ya o neydi öyle öğle vakti izleyip beni yerimden sıçrattı ve dayanamayıp sesi kıstım o çığlıkları duymamak için.Şu çadır sahnesinden bahsediyorum.Hani bir gece saldırıya uğruyorlar ve çadırdan kaçıyorlar.O sahne neydi öyle.

Yalnız benim bu filmden anlmadığım birşey var.Bu çocukların tamamen yaşadıkları ve gerçek çekimleri mi.Yoksa senaryo filan mı bu film onu çözemedim.

alıntı:kobe_bryant

yok değil abi ama öyle olduğu sanılsın diye film piyasaya çıkmadan önce bu sözde kaybolan gençlerle ilgili bir site açtılar işte orada okuyacağın herşey ekip tarafından kurgulanmış adamların çocukluk resimleri falan var bir de hani kızın filmin başında yanına aldığı günlük var ya üşenmemişler onu da yaklaşık 43 sayfa yazmışlar bence ingilizce biliyorsan o siteye girip o günlüğü oku gerçekten güzel hazırlamışlar ben tekrar filmi izliyormuş gibi oldum

günlük üwww.blairwitch.com da bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blake -- 9 Haziran 2005, 10:46:30 >

• adamlar resmen blair tarihi yaratmış yahu siteyi incelediğiniz de ses kayıtları blair kronolojisi hatta geçmişte blair cadısıyla ilgili yayınlanmış bir kitap hakkın da bilgiler hatta gravür ler bulabiliyorsunuz inanılmaz
  • zaten filmde oyuncuların gerçek isimleri kullanılmış

ve heather donahue dan başka hiçbiri başka filmde oynamamış
  • @ozarsenal, evil deadin konusu çok iyiydi ya o yaşta beni çok etkilemişti, o ev, şeytanın kitabı, kaset, insanların içine seytan girmesi falan... baya sağlam bi filmdi ama şimdi izlesek aynı hazzı vermeyeceği kesin, o kadar kanlı sahne varmıydı hatırlamıyorm ben ama korku filmi de olsun diğer filmlerde de olsun kanlı sahneler her zaman iğrençtir (SAW'da da vardı ve iğrenç ötesiydi fikrimce de o kadarı gereksizdi )
  • abi maltepeye gittim. Doğru dürüst film yok ya. Bana salakça filmler gösteriyorlar. Nerden bulacamki bu filmleri ya.
  • emuledan bul torrent kullan bul aresde bile bulursun belki yeterki bulmak iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

emuledan bul torrent kullan bul aresde bile bulursun belki yeterki bulmak iste

Birşey anlamadım ama yinede yardımın için tşk.
  • Pardon arkadaşım. Jeton biraz geç düşüyor. Malesef ben bir resmi kurumda olduğum için indiremem. Bilgi işlem izin vermiyor. Yani güvenlik duvarımız vaır.
  • cinlerin musallat olması ve tecavuz etmesı dogru adma ruha ıce falan gıremez lakın sızı kontrol altına alıp dırektıfler verebılır ozellıkle uyur hgezer mod budur yada destur mantıgı bunlada ılgılıdır ayrıca cınler ınsan veya hayvan formunada gırebılır lakın cınların ınsanlarla ıletısıme gecebılmesı ıcın uygun zaman aksam ezanı ıle sabah ezanı arasındakı andır aksı taktırde herhangı bır metafızık bag olusamıyor ayrıca cınlerınde ıyısı ve kotusu vardır ama ıyısının sızle ısı oılmaz sanırım ayrı konu ayrıca bıuldıogınız gıbı yaratılmıs en ustun yaratık bız ınsanlarız ve tum dıger alemler bızım hızmetımıze verılmıstır yanı cınlerde bızım hızmetımızdedır ondan dolayı korkmaya gerekyok en azından gece evınıze gırıcek hırsız kadar korkun yeter:) ayrıuca cın yok palvra dıyenın ınancından suphe ederım burda dedıklerımın dogrulugunu bende yuzdeyuz bılemem ama daha oncelerı peygamberlerın cınlerı kullandıgını bılıyorum ayrıca karabassan deden olguyuda cınle karıstırmamak gerek yada fıncanla cagrılan seyın sadece ordakı bır uyanıgın parmagını ıttırmesı oldugunuda ayrıca sınema bolumunde bu cın olayıda ılgınc sanırım en uzun yazıyı yazarak heyvenlıgı ben yaptım kusura bakmayın arkadaslar.

korku fılmıne gelınce fear dat com guseldı bence umarım fılmın adını dogru hatırlıyorumdur ayrıca elm sokagı geyıklerının kucuk cocuklar uzerınde etkılı olduguna emınım cok kucukken korktugum ama suan ınanılmaz zevk alarak kahkahalar ıcınce ızledıgım bır fılm vardır kı oda bettle juice dur yıne mı yanlıs yazdım fılmı acaba

• TEPEDEKİ EV
  • seytan 1-2-3
    4. sunu 4 gozle bekliyorum bakalim bu sefer kimin icinde n cikacak seytan

seytan3 u gormediniz mi?
    seytan geliyor kizi birdaha yokluyor kiz buymus, serpilmis ... sinemaya gelmedi herhalde ama bene DVD si var bulabilirseniz izlemeyin cok kotu bisi
  • BEn korkunç filmlerin hiçbirinden korkmuyorum çünkü hepsi saçma geliyor. Küçükken korkardım ama şimdi geçti bu işler hemde adam gibi film yapamıyolar bence korku olarak
  • hayatımda hıc bir filmden büyü filminden korktugum kadar korkmadım.
    ya varya 3 gece uyuyamadım

• nicole kıdman ----others
    garez
  • ölümcül oyun
    halka 1,2
    korku kapanı
  • ölümcül deney.. aslında öle canavarlar fln yok ama filmin konusu muhteşem....ben bayağı korktum yane.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gençibraam

nicole kıdman ----others
    garez

+1
  • abi gidin yaw bunların neredeyse hepsini izledim ama hiç tırsmadım walla beni acayip korkutan bir film daha yapamadılar hepsi komedi gerçekten
  • Genelde psikolojik korku filmleri insanı çok etkiliyor. Canavar veya yaratıklar o kadar değil. Halka gerçekten güzeldi.
  • bundan 4-5 sene evvel şeytan diye bir film vardı sinemalarda o zaman lise son sınıfda olmama rağmen tırsmıştım ya hiç unutmuyorum o filmi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.