Şimdi Ara

En Dehşet Korku Filmi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
52.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su ana kadar yapılmıs en iyi korku filmi

SHINING
  • bence cok sacma bı fılm cinleri tamamen kötülemişler ama aslında oyle degıl onlarda sonucta ınsanlara benzeyen varlıklar..........egr onlarla uğrasırsanız onlarda sızınle uğrasır.....ayrıca ımanım guclu oldugu ıcın korkmuyorum cunku allaha sıgınıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

imanınız güçlüyse ve cinlere inanırsanız "büyü" filminden benim gibi tırsarsınız

• aslında hiçbiriiiiiiiiiiii korkunç degıl
    sadece halka fılmınden bıraz etklendım o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshin -- 30 Ağustos 2005, 2:16:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Imaginary

Dünya yı Kurtaran Adam

çok korkunç bir filmdi.bu kadar korkunç yapılabilir bir film....

Bencede
  • Hayvan Mezarlığına bakma fırsatım oldu o kadarda korkuç değil. Bence Halka dağa korkunç.
  • SAPIK aslında gerilim ağırlıklı ama hakkatten adamı geriyo....
  • ring 1
  • Abicim ben Garez diyorum. Kesinlikle evde yalnız izlemeyin. Ne bela filmdi yaa
  • Geçen gün vizyondaki Dehşet Sokağına gittik arkadaşla. Arkadaş film boyunca güldü ya.

Film bana görede o kadar korkunç gelmedi. Yalnızca bir iki sahnesi güzel yani korku dolu.
  • Garez. Üstüne tanımam abi.1 hafta ışıklar açık yatmıştım
  • evtOrjinalden alıntı: karizmanihat

Hayvan Mezarlığını en kısa zamanda izleyeceğim. Yalnız Stepheng Kingin romanındanmı uyarlandı, bilen varmı?

Bir ikinciside başlarım cininize perinize. Kardeşim konu başlığı ne, cinlerin cinsel hayatı nerde. Filmlere dönelim tartışmayalım konu dışı.
    [/quote/]

evet ama dikkat et 2 tane senaryosu var biri çok kötü izlemen gereken filmin başında kamyon çocuğa çarpmak üzereyken yaşlı adam kurtarıyor diğeri çok kötü
  • Walla ben bi altıncı hissi hatırlıyorum...Pek de korku sayılmaz...Ama ne bilim bi çekicilii wardı yaw filmin
  • yaf Stephen Kingin filmleri ve kitapları benim 1 hafta boyunca annemle yatmama sebep oluyo hakkaten KORKUYOM yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

eskiden bi ZİYARETÇİLER vardı,idare ederdi

• exorcist
  • quote:

Orjinalden alıntı: g_vanilya

yaf Stephen Kingin filmleri ve kitapları benim 1 hafta boyunca annemle yatmama sebep oluyo hakkaten KORKUYOM yaa

• Stephen King'in filmleri muhteşem
    *Rose Red
    *The Shining
  • quote:

Orjinalden alıntı: ontan

quote:

Orjinalden alıntı: g_vanilya

yaf Stephen Kingin filmleri ve kitapları benim 1 hafta boyunca annemle yatmama sebep oluyo hakkaten KORKUYOM yaa

• İnanın Büyü filmini izlemeden önce türklerin bu kadar güzel bir film çekeceğine inanmazdım. fakat Büyü beni yanılttı. Geçte olsa izledim. Geçenlerde Dehçet Sokağı filmine gittim beş para etmez. Büyü onun gibi abartısız 10 film eder. Helal olsun diyorum.

BÜYÜ gerçekten korkunç.
  • Korku filmi pek izlemem
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.