SERGEN avrupa şampiyonası başlamadan önce İSPANYA şampiyon olur demişti Ruslar'da zorlar demişti ntv'de , konuyu açan arkadaş...
eee nabalım
bu cevaba karşın napçağını bilmiyo musun hala??? git plaja kumla oyna.
Sen bişey yapma ilk mesajı oku , Ayrıca Hakan Ünsal TÜRKİYE grup'tan çıkamaz demişti esas onu değiştirsinler
Valla Denizli'nin yorumlarından kurtulmak iyi oldu , Sergen aşırı şekilde saçmalamasına rağmen renkli yorumlar yapıyordu izlenebiliyordu ben şahsen Hakan Ünsal'a katlanamıyorum.
Ne bu böyle yaaa ohh yorumlarını sevmiyordum takıma geçtiği iyi oldu..Yok yorumları kötüydü şimdi bize antrenör oldu.. Saçmalık yani. Oldu olacak bari ; İlker Yasin'İ de başkan yapın da ondan da kurtulun
ilker tahsin ilker yasin değil
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
ilker tahsin ilker yasin değil
Valla ya, adamın adı İlker Yasin kaldı iyi mi?
Nasıl yaa ??
hocam kafası düz işleyen adam bunu hakaret olarak söylemiyorum yani yaratıcı olamayan adam sergein yorumlarını anlamaz.böyle resmi falan konuşmuyo araya espiriler katıyo ya adamda işte sergeni saçmalıyo sanıyo halbuki vermek istediğin mesajı en güzel espirili ve dolaylı yönden verirsin.orası trt haber merkezi değil.ömer üründül bu arkadaş için ideal bence onun tarzı bi yorumcu ki oda sergen gibi doğru şeyleri söylüyo ama çok yalın bi dille anlatıyo.
ben şahsen seviyodum espiri yapıyodu eğlenceli geçiyordu ama reklamlarını gördüm pek kalkmış gibi değil
Keske herkes sergen gibi yorumcu olabilse. 1-sergen 2-ridvan dilven :) Gerisi bos...
Sergen saçmalıyor bir dediği öbürünü tutmuyor bunu ilkokul çocuğu dahi anlar anlamasam saçmalıyor demem , oturup izle her programda bir iki defa yapıyor bunu.
Sergen :Diatta oyuncu değil 5 metre yürüsün anlarım oyuncu olmadığını futbolcu olmasına imkan yoknasıl almışlar hayret ediyorum. Sergen :İngiltere'de başka bir futbol oynanıyor inanılmaz hızlı çok kaliteli en kötü takımları burada şampiyonluğa oynar.
Ercan Taner : Bjk'de beğenilmeyen Diatta Newcastle'da kendini buldu , her hafta oynuyor.
Sergen : Diatta oyuncu değil yürüyüşünden anladım ben.
Buyur burdan yak.
quote:
Orjinalden alıntı: inonu88
hocam kafası düz işleyen adam bunu hakaret olarak söylemiyorum yani yaratıcı olamayan adam sergein yorumlarını anlamaz.böyle resmi falan konuşmuyo araya espiriler katıyo ya adamda işte sergeni saçmalıyo sanıyo halbuki vermek istediğin mesajı en güzel espirili ve dolaylı yönden verirsin.orası trt haber merkezi değil.ömer üründül bu arkadaş için ideal bence onun tarzı bi yorumcu ki oda sergen gibi doğru şeyleri söylüyo ama çok yalın bi dille anlatıyo.
Diatta topçu filan değil'i sergen az demiş ya zan'dı yada toraman onu durup çektigi maça saatlerce gülmüştük televizyondan Ayrıca emre senelerce newcastle oynamadımı durum ortada onlarda yanlış yapabilirler...