Şimdi Ara

En çok beklenen oyunlar bir-bir patlıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda reklamı yapılan, büyük umutlarla beklenen oyunlar çok düşük notlar alıyor. Oyun siteleri mi not konusunda cimri yoksa bu oyunlar gerçekten o kadar kötü mü? Siz ne dersiniz?

IGN

Pirates of the Caribbean: At World's End------------------ 5,2
    Spider-Man 3---------------------------------------------- 6,0
    Enchanted Arms-------------------------------------------- 6,5
    Full Auto 2: Battlelines [AU]----------------------------- 6,9

vs.vs.

• IGN nin güzelliği o puanlar. Spider - man 3 hiçte 6 lık bir oyun değil.
  • Bunların neresi en çok beklenen oyun
  • bence bu oyunları heyecanla bekleyen bi tane bile adam yoktur. oyunların isimlerine bakarsan hiçbirinden cacık olmayacağını anlarsın heyecanla beklenen oyun istiyorsan şu linke tıkla ve insanların fikirlerine bir bak derim
    http://forum.donanimhaber.com/m_13364610/tm.htm
  • Arkadaşlar tamam, bi LAIR, MGS değil bu oyunlar ama sonuçta bu oyunların çok uzun süre reklamları yapıldı. İnsanlarda bir beklenti mutlaka oluşmuştur. (Şahsen bende oluştu) Ayrıca büyük bütçeli oyunlar bunlar. Spiderman PS2 de kötü bir oyunmuydu? Ben en azından bu oyunların 7.5 - 8.5 aralığında puan almasını beklerdim. Ama hepsi 7 ni altında. Bi yanlışlık var bu işte ama ben çözemedim.
  • sinemasaylı aynı tarihte çıkan oyunların hangisi çok iyi bi not aldı ki ?
    çok aceleye getiriyolar ben hiç merak etmedim bu oyunları
    full auto da ayrı bi fiyasko demosunu indirdim 1 kere oynadım bidaha bakmadım bile suratına yazık valla bu kadar kötü oyun yapılmaz
    yinede sağol bilgiler için
  • Spiderman ve Karayip korsanları bizlere, filmlerinin atmosferini yaşatan kaliteli oyunlardır. Gamespot ve ign gibi sitelerde bu oyunlarla ilgili oyuncu yorumlarını okursanız notların çok yüksek olduğunu görürsünüz.Bu siteler tüm oyunların GOW, RESİDENT EVİL 4 vb kaliteli oyunlar ayarında olmasını istiyor ki tüm oyunların bu şekilde yapılması düşünülemez....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanıyorum bu oyunlar bir yenilik ve değişiklik getirmedi. Ancak oyun severlere diyebileceğim o durki her 9.5 puan almış oyun sizi eğlendiremez. Bu oyunlarda iyinin altında bir puan aldı diye kötü değerlendirilemez.
  • cimriler
  • Adamların verdiği not kimseyi bağlamaz, oyuna 1 vermiştir ama ben alıp oynarım hoşuma gider.İyi ozaman oyunları sadece not değerlerine göre alalım.Bence siz bu not olaylarını bırakıp hoşunuza giden oyunu oynayın, notuda bırakın yuvarlansın gitsin.Arkadaşlar bu arada bende dün aldığım xbox360 geri verip ps3 aldım ps1 ve ps2 oyunlarını nasıl oynarım bileniniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Çelik -- 24 Mayıs 2007; 13:56:14 >
  • Adamların verdiği notu bırakalım bırakmasına ama o zaman hangi kriterlere göre oyun seçeceğiz. Sonuçta alıp denemeden bilmek mümkün değil. Her oyunun demosu da çıkmıyor... Arkadaş tavsiyesi desek o daha amatör olacak. Ben cidden oyun alırken notlara bakarak alıyorum. 4-5 tane oyun sitesinin 6 verdiği bir oyunu alıp riske giremem.
  • www.ign.com hemen hepimiz bu siteyi biliyoruz ve daha ne siteler var, gir dostum siteye incele karar ver.
  • Gamespot ve ign bir oyuna 6 puan verdiyse kesin o oyunda bir saçmalık vardır.Karayip Korsanlarında mesela çok saçma şeylerle karşılaştım ben.2 siteninde puanlarına güveniyorum ama bazen puanlarda ayrı düşebiliyorlar.O zamanlardada o oyunu almak bana kalıyor ki çoğunlukla da almıyorum.
  • o listede hangi oyunlar "en çok beklenen" oldu? hiç öyle birşey olduğunu hatırlamıyorum :)

ayrıca;

spider-man3
    pirates of the caribbean

kesinlikle 8.0 dan fazla not alması gereken oyunlar.

Şu an benim gözümde "en çok beklenen ve patlayan" oyunlar arasında Forza 2 var. Full sürüm, demo gibi grafik detayında gelirse nükleer bomba gibi patlayacak o oyun gözümde.
  • Beklenen oyunlar mıymış onlar? Yok artık

quote:

Orjinalden alıntı: muratc_78_2

Adamların verdiği not kimseyi bağlamaz, oyuna 1 vermiştir ama ben alıp oynarım hoşuma gider.İyi ozaman oyunları sadece not değerlerine göre alalım.Bence siz bu not olaylarını bırakıp hoşunuza giden oyunu oynayın, notuda bırakın yuvarlansın gitsin.Arkadaşlar bu arada bende dün aldığım xbox360 geri verip ps3 aldım ps1 ve ps2 oyunlarını nasıl oynarım bileniniz varmı?

Katılıyorum..

Makinenin bölge koduna uyan orjinal ps2 oyunları alarak..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.